Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giova Selly

Problem z facetem.Prosze o rade

Polecane posty

Gość Giova Selly

Od pewnego czasu mieszkam ze swoim chlopakiem.Wynajelismy mieszkanie.ja sie jeszcze ucze wiec pomagaja nam moi rodzice, dokladaja moja czesc do czynszu i innych oplat, a takze daja nam do jedzenia itp.poza tym jeszcze sie ucze, wiec zawsze jakas kasa wpadnie...A to stypendium 2 tys., a to odliczenie 1200 od podatku rodzicow itp.Moj chlopak pracowal dorywczo, ale pieniadze zawsze mial.namowilam go zeby zlozyl Cv w kilku firmach,mialby wtedy ubezpieczenie, skladki Zus, poza tym jego cholernie upierdliwa i uciazliwa matka tylko o tym gadala, ze musi isc do normalnej pracy, ciagle do mnie wydzwaniala zebym go namowila itp.Zostal w jednej zatrudniony...Mowi ze jest ciezko, zaczal od nocnej zmian...Teraz ma ciagle pretensje do mnie, ze przeze mnie musi pracowac, ze wszystko moja wina...Wlasnie remontowalismy lazienke w mieszkaniu i przyjezdzalismy do mich rodzicow kapac sie.Dzis znow gadal ze wszystko moja wina, bo gdyby nie ja to nie musial by pracowac i mieszkalby z rodzicami, wiec powiedzialam ze ja zastaje(tu u rodzicow), a on nie bedzie mial juz problemu, tylko odbiore moje rzeczy z mieszkania o on niech wraca do swoich rodzicow.Powiedzialam to z zalu, ze ciagle mnie obwinia...A on na to OK I wyszedl.pisze z mamy komputera.zupelnie nie wiem co robic....

Gość Giova Selly
jakie pytanie?

Odpowiedzial \"ok\", na to jak mu powiedzialam ze zostaje u rodzicow, a on niech wraca i bedzie mial po problemie... Jesli o to Ci chodzilo

Gość zaurociek
jakie jest pytanie

Nie wiem co mam robic, czy dzwonic do niego, czy nie...Zostac tu czy wrocic...Nie wiem co o tym myslec...zaskoczyl mnie,

Gość A to stypendium 2 tys
Ty masz 2 tys sypdendium??

myśle że zareagowałaś troche zbyt spontanicznie.... myśle że lepsza byłaby rozmowa ta ten temat z nim... z drugiej strony.... on nie powinien cie zostawić skoro cie kocha ani robic aż takich wyrzutów..... i jeszcze jedno.... to że rodzice czegoś chcę nie znaczy że ich dzieci muszą to robić i że jest to dla nich dobre... mieszkaliście sami... niepotrzebnie uległaś namowom jego matki

Gość Nie o to chodzi ale mnie to
zaintrygowało ;p ale wracajac do tematu to ja bym na Twoim miejscu tez tak zrobiła. No sorry ale jak on "przeze mnie" tak sobie straaaszanie zycie marnuje no to sie usuwam :P postapiłabym tak samo...a co dalej? czekalabym na jego krok.

myślę, ze dobrze zrobiłaś a może zaraz problem zniknie.