Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

nie umiem zapomnieć

Polecane posty

Gość a to dlaczego
?

Gość a to dlaczego
przecież to BYŁY. trudno ci zrozumieć, że on ma prawo czuć inaczej ?

Gość a przecież pięknie nie było
ja też nie :-o chociaż jemu wcale nie zależało i sprawił mi mnóstwo bólu :-( mimo to kocham

Gość a to dlaczego
Lubicie cierpieć ?

a kto ci powiedział, ze czuje inaczej? Wiesz to? Myślę, że problem jest po mojej stronie. Byliśmy razem kilka lat, mielismy dziecko... później on mnie bardzo skrzywdził. W końcu zapomniałam. Ale...pojawił się w moim zyciu znowu, przekonywał, że kocha, ze życ beze mnie nie może. Wróciły wspomnienia i gdzieś schowane głęboko uczucie... I uwierzyłam, ale nie do końca...nie umiem zaufać tak, aby nie obawiać się jutra. i skończyłam to w imię "spokoju"; szkoda tylko, że nie umiem go znaleźć.

ja 3 tygodnie i z każdym dniem jest coraz gorzej. Jak go niedługo nie zobacze to oszaleje :-o robie wszystko żeby go spotkać, niby przypadkiem :-o

Gość a to dlaczego
Nie umiesz zapomnieć ale nie umiesz też porozmawiać z nim jak kobieta ze swoim mężem. Dlatego jest ci źle bo niewyjaśnione sprawy dręczą.

ehhhh ja nie chce zeby to tak dlugo trwalo :( Ja niestety go nie spotkam nigdzie przypadkiem, a wiem,ze tez bym wszystko robila,zeby go spotkac gdyby byla taka mozliwosc :O

Wiesz próbowałam, ale on nie do końca słuchał. Wszystko musi byc już, natychmiast...a ja...chyba potrzebowałam więcej czasu. A teraz on już nie chce rozmawiać. Szanuję to.

Gość a to dlaczego
Dlatego lepiej się odciąć. Może kiedyś zrozumie ale specjalnie bym na to nie liczyła.

Gość bakiaki
moj tez mnie skrzywdzil. nie chcialam wybaczyc, ale jednak po miesiacu wybaczylam. i dobrze. czlowiek jest tylko czlowiekiem. od tamtej pory minely 4 lata. jest lepiej niz wczesniej . zabiega o mnie przez ten caly czas, jest wspanialay. tak czesto mowi ze nie chcial mnie skrzywdzic i ze jego to bolalo znacznie bardziej. no nie wim, ale jak czujesz ze go kochasz nie trac tego. zbyt malo jest milosci w dzisiejszym swiecie. trzeba o nia walczyc

żeby to była kwestia miesiąca...to byłoby super. Do a to dlaczego : odcięłam się, tylko... wstaję rano i myślę i tak do wieczora...a potem sen, słodki, ale mógłby dotyczyc kogo innego

Gość ja tez nie potrafie
zapomnieć, minęło 7 miesięcy od rozstania, mamy dziecko, ja nadal bardzo tęsknie, pragnę, kocham............ on nie, ani mnie ani naszego dziecka:(

Mnie też jest ciężko pomyśleć o innych, ale...ma do tego prawo. Najgorsze, że czasem myślę, że to rzeczywiście była to moja druga połówka...i teraz bezpowrotnie ją straciłam.

Wiem, że boli, ale chciałabym w sumie, zeby był szczęśliwy...chociaż rani mnie dalej.

Gość no to teraz ja z innej beczki
jestesmy razem,chyba to milosc,minely lata.....Moj maz ma chorobe psychiczna,musze bardzo uwazac niemal na kazdym kroku.Jest mi ciezko,nawet bardzo:(Czekam,chce zeby juz umarl,jest po zawale:(.Chce byc wolna,ppo prostu wolna:P

dokładnie, miesiąc bólu nawet najgorszego można jakoś przeżyć. I tak mam ostatnie tygodnie wyjęte z życiorysu. Tylko wiem, że to będzie trwało baaardzo długoooo, nie wiem nawet czy kiedykolwiek się do końca wylecze. Też ciągle o nim myśle. najgorsze jest to, że wspominam te cudowne chwile i zaczynam zapominać o tym co mi zrobił a nawet go usprawiedliwiać :-o i te sny. co noc o nim. a potem budzę się i przez chwile nie pamiętam że go nie ma obok. Jedyny pozytywny moment dnia. To tylko myśli i uczucia, to wszystko dzieje się w mojej głowie. nie zrobie już nic, nie zniosę już nawet odrobiny upokorzenia. Najwyżej zwariuje :-o ale nie dam światu poznać że cierpie. A już napewno nie jemu.

dziewczyny czasem facet potrzebuje żeby mu to wytłumaczyć "ręcznie" nie poddawajcie sie zbyt szybko, próbujcie a może zrozumie... pozdrawiam pa

Wiem ze sami musza zrozumiec ... :( tylko,ze moj ex dobrze wie co stracil i dobrze wie,ze bedzie zalowal, ale teraz woli byc sam i probuje sobie wmawiac ze tak mu jest lepiej :O A ja cierpie :(

Ja go w jakims sensie rozumiem, bo nasz zwiazek byl trudny, tzn nie tyle ze my sie klocilismy bo to nie, ale cvhodzi o roznice wieku i odleglosc :O No ale coz ja juz nic nie moge zrobic :( ja tlumaczylam i nie pomoglo, moge tylko sie od niego odciac, moze zrozumie szybciej niz mu sie wydaje ....

i dochodzę do wniosku, że rzeczywiście nie umiemy sie dogadać... ale to dziś. A jutro? Znów będę się martwic o dzień kolejny?