Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

nie umiem zapomnieć

Polecane posty

Ja tez mam takie przeblyski,ze czuje ulge, nawet jest ich chyba coraz wiecej ... ale jest wiele chwil kiedy placze :( i mysle,ze jedyna osoba ktora moglaby mi pomoc w danej chwili to on i tak mnie korci,zeby napisac, ale wiem,ze to tylko pogorszy sytuacje :O

A u mnie jest dziwnie. Z jednej strony wiem, że jest wspaniały, a z drugiej, że świr

Agrat ale ja tez tak mam :O Sa chwile kiedy mysle,ze jest chamem a potem jest chwila kiedy staram sie go tlumaczyc i mysle,ze juz nikogo tak cudownego nie bedzie :O gdzie tu logika :O

Gość SMUTNA ALE
wiecie co oni się nie zmienią :( trudno jest odejść ale co potem???? dzieci??? ja swoje wypłakałam i nie pozwolę sobie na żtcie z łajdakiem i draniem :((

\" Agrat a kto ci powiedział, ze czuje inaczej? Wiesz to? Myślę, że problem jest po mojej stronie. Byliśmy razem kilka lat, mielismy dziecko... później on mnie bardzo skrzywdził. W końcu zapomniałam. Ale...pojawił się w moim zyciu znowu, przekonywał, że kocha, ze życ beze mnie nie może. Wróciły wspomnienia i gdzieś schowane głęboko uczucie... I uwierzyłam, ale nie do końca...nie umiem zaufać tak, aby nie obawiać się jutra. i skończyłam to w imię \"spokoju\"; szkoda tylko, że nie umiem go znaleźć. \" A CZEMU MIELIŚCIE PISZESZ?