Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarbek_18

Czy lubicie disco polo?

Polecane posty

Ja nie słucham, ale jeżdzę na dyskoteki ze znajomymi gdzie leci tego rodzaju muzykatzn graja różne zespoły disco polop i jest naprawdę super:)

Gość ja lubie ale nie takie typowe
disco polo tylko polski dance.Mam tego na kompie z 3000 tys piosenek.Takie jak Cliver,Impuls,Weekend itd

fajnie, polecam wam jeżdzić na dyskoteki gdzie graja takie zespoły, np Toples, Factor, Cliver, Weekend bo jest naprawdę wspaniała zabawa , można potanczyć pod sceną, albo na scenie i poflirtować jak będzie jakis ładny członek któregoś z zespołu:))

no pewnie ja tez znam jeden z zespołów disco, a z jednym chłopakiem mam się spotkac piszemy ze soba eski hehe.Takie dyskoteki są naprawdę super przynajmniej wokaliści nie uważaja się za jakieś wielkie gwiazdy i można z nimi na luzie porozmawiac

Gość buczacza
Cliver to grał u mnie na weselu :classic_cool:

Gość mezalians
Lubię. Oczywiście nie jako "zasadniczą" muzykę, bo raczej przyzwyczajony jestem do klasycznej, ale przy jeździe samochodem na dłuższej trasie jest to całkiem niezły relaks

uwielbiam! szczególnie teksty! Mickiewicz ze Słowackim to by na bezrobociu w kolejce po zasiłek dzis stali w czasach dzisiejszych autorów

tak niektóre słowa piosenek są naprawdę świetne takie zyciowe, a jak jest to piosenka o niespełnionej miłości, smutna i wolna to mi sie ryczeć chce.

Nie tylko nie lubie a nienawidze disco polo, to obciach dla naszego kraju, siara i tandeta. Nigdy nie wybralabym sie na impreze disco polo ale na weselach jest nawet do zniesienia chociaz wolalabym bawic sie przy inej muzie. Jednoczesnie zupelnie nie przeszkadza mi i nie obchodzi gdy ktos slucha tego za przeproszeniem badziewia.

hehe a może będziemy podawac tytuły piosenek, albo linki tych które nas najbardziej śmieszą/które nam się najbardziej podobają, ja podam do piosenki którą ostatnio słyszałam na dyskotece i nie mogłam przestac sie śmiać, po komentarzu jaki dał wokalista hehe dwa_jabluszka- avanti

Gość pyton1990
ja lubioe disco polo najbardziej piosenke cliwer - pokaż jak się kręcisz i masters - żono moja ale inne też lubie.

nie slucham tych badziewi.. ani disco polo ani techno.. wole pobujac sie w klimatach rnb, reggae, rocka, bluesa i metalu

Gość emkaa1993
Ja bardzo lubię disco polo:)

Gość Agnieszka17lat
disco polo to jest najlepsza muzyka na świecie ja też słucham disco polo i się nie wstydzę zresztą wszystkie moje koleżanki lubią disco polo:)

Gość Mariusz19
DISCO POLO jest super kocham tą muzykę mam chyba z 200 płyt disco polo:):)pozdrowienia dla wszystkich słuchających disco polo:)

Gość Errika
nie no takie bardziej podchodzące pod dance to jest całkiem spoko, i na dyskoteki idealne;p np cliver- pokaż jak się krecisz, zaufaj mi, megadance, toples-sąsiadka, dobry dj, megadance- w dyskotece, albo cialo do siała, gwiazda-akcent, w tę noc itp, naprawde brechta z tego i humor od razu lepszy;)

Gość iubujyhv
KOCHAM disco polo :) dziewczyno dziewczyno dziewczyno ma dlaczego jesteś taaaka... :D

Gość ola67
a ja wtedy spiewam bo znam wszystkie piosenki :P

ja to mam na disco polo uczulenie, ale nie interesuje mnie kto czego słucha, u mnie w mieścinie ze dwa lata temu był cliver i weekend to już mi na całe życie starczy;)

Gość ochotnikz osp
Disco polo to domena wi3sniakow. Kazdy widzi słoi, przeciez z wioch to przyjechało, teraz zalew wiochy i tandety mamy w miastach.

Gość gość
Niektóre zespoły i piosenki disco polo lubię, bo nie odbiegają od dobrej muzyki rozrywkowej. Niektórych nienawidzę za słabe teksty, rąbaną muzyczkę i prostactwo. Taka np. Shaza bije rekordy badziewności. Królowa kiczu. Mam jeszcz parę typowań do tej roli, niestety zapomniałem nazw/isk.