Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viatruffka

Kiedy zacząc kupować ubranka dla dziecka??

Polecane posty

Gość viatruffka

Hej dziewczyny:) W którym miesiącu ciąży zaczęłyście robić zakupy dla dziecka?? Ja jestem w 6 i chętnie bym juz coś kupiła zwłaszcza że zaczynają sie przeceny i można dorwać coś fajnego i niedrogiego, ale wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie. Kiedy Wy zaczynałyście robić pierwsze zakupy??

Gość Truskawka77787
ja tez jestem w szostym i wlasnie niedawno juz kupilam ciuszki i kocyk,i cos tam jeszcze

Pierwsze zakupy były pod koniec 7 miesiąca.A takie już poważniejsze w 8 i na początku 9.

Ja bym chyba nie wytrzymała do 6 miesiąca ciąży :) Ja kupiłam pierwsze ubranka jak tylko ginekolog potwierdził ciąże na usg. Oczywiście nie wszystko :)

Pierwsze zakupy zrobiłam również w 6 miesiącu, ale na takie poważne wybraliśmy się z mężem kiedy byłam na przełomie 7 i 8 miesiąca.

Gość ja czekalam i czekalam
i jak urodzilam w 36 tygodniu to prawie nic nie mielismy (a to co bylo to bylo baaardzo za duze...). w efekcie maz musial kupowac ubranka, pieluchy, kolyske i cala mase innych rzeczy. lepiej kupowac po troche niz zostawiac wszystko na ostatnia chwile...