Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 30 stka

Mam 30 lat jestem atrakcyjna , nie biedna i sama jest tez tu

Polecane posty

ja o sobie mogę powiedzieć mniej więcej to samo, ale nie obwiniam o nic losu, nie pytam dlaczego mnie to spotyka, raczej zastanawiam się co jest we mnie, że tak rzadko sie zakochuję..... i co zrobić, żeby to zmienić :)

Gość play27
ze wredne i złośliwe to ok ale tak od razu trolle,co to to nie...:P jestem wymagająca ale nie w kwesti materialnej,najlepiej dorabiać się wspólnie...ale wykształcenie,kultura osobista i inteligencja itd to cechy którymi nie grzeszą wszyscy panowie ważne są również wymiary penisa ale to już kwestia b.indywidualna:P :D

Gość play27
od penisa?:D

Gość nie jestem zlosliwa
zgadzam sie z play, dobieramy sie na zasadzie podobienstw, dlaczego ladna kobieta ktora jezdzi nowym mercedesem ma firme mieszka w pieknym domu , ma barc brzydlala ktory zarabia 3 tys, co jej to starzcy na buty? Az regoly tacy sie pchaja bezczelnie , co za chamstwo , ogladaj sie za sobie rowna a nie mierzysz wysoko, juz nie jednemu powiedzialam za wysokie progi jak na twoje nogi!

Gość dsdfdfds
"pozatym to facet jest odpowiedzialny za dom , nie kobieta . Wiec wymagabia zawsze beda wyzsze w stosunku do faceta jezeli cho9dzi o materialnosc" to powiedz, skoro facet jest odpowiedzialny za dom, na co maja isc pieniadze zarobione przez kobiete?

Gość play27
na waciki?:D

na co mają iść pieniądze kobiety? One traktują domowy budżet w myśl zasady: "co moje to moje, co twoje to nasz"

Gość facet jest odpowiedzialny
za dom , i bezpieczenstwo. kobieta za wychowanie dziecka i dbanie o faceta , tak bylo kiedys i ludzie byli ze soba szczesliwsi.

Gość play27
a teraz jest inaczej?

Gość dsdfdfds
ja pytam, na co maja isc pieniadze zarobione przez kobiete. Bo teraz jest tak, ze kobietom nie chce sie siedziec w domu i gotowac obiadki, bo same wola pracowac. Wiec na co ida ich pieniadze?

Gość jezeli nie chca dbac o dom
nie chce siedziec w domu , gotowac opiekowac sie dzieckiem,,,wtedy jej pieniadze ida do podzialu utrzymanaia rodziny, tak jak obowiazki dzieli z mezem pranie sprzatanie

Gość jareczku
natychmiast wracaj do obierania kartofli :classic_cool: