Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pij smialo

CZY WEDŁUG WAS DZIEWCZYNA O TAKIEJ FIGURZE MOZE BYĆ MODELKĄ ?

Polecane posty

Gość pij smialo

ZARAZ DAM FOTKI.

Gość wg mnie może
ale chude ma nogi.wow!!!!!!!!!!

Gość fgfgd
Moim zdaniem ma piękną figurę, ale chyba jak na modelkę ma zbyt pełne biodra.

Gość hej hej laseczki
za chuda jak dla mnie.

Gość japierdolecie w dupe
grube osoby moga byc modelkami to i dlaczego ta nie moze

Gość ile razy jeszcze
dodasz te zdjecia?to juz sie nudne robi

Gość ola cork
Moim zdaniem bardzo ladna figura ale bioderka masz troche za szerokie na modelke.

Gość moniczka piczka
troche brzydki brzuch

Zgadzam się z powyższymi ;) I szczerze mówiać, to... jesteś za gruba, przynajmniej porownując ze znanymi mi modelkami ;) za pełne biodra, uda... Może wolisz być fotomodelka? Ale wtedy to już trzeba mieć... hmm.. niezwykła twarz ;)

Gość ola cork
Nie dolujcie dziewczyny. Nie jest wogole gruba. Figura ladniutka ale modelki to wieszaki. Mialam kiedys kolezanke ktora tez byla szczupla i biodra miala mniejsze a na modelke jej nie wzieli bo miala za szerokie. Chyba po prostu chodzilo o to ze wogole je miala a nie byla patykiem.

Gość lol znowu moje foty
a prawa autorskie? :P ogólnie to bardzo mi miło, że komuś powyżej spodobała się moja figura ;) Ale modelka powinna ważyć (i wyglądać) o jakieś 10 kg mniej... Korzystając z okazji - uważacie, że osoba o mojej figurze może nosić obcisłe spodnie albo bluzkę odsłaniającą brzuch? Bo narazie pomykam w bardziej kryjących ciuchach i ćwiczę.

Gość jkklllll
sliczna figura..boska jak dla mnie.

Gość ola cork
Mysle ze z taka figura spokojnie mozna nosic obcisle spodnie nawet biale i odkryty brzuch ale to chyba wyszlo juz z mody. Ale z takim cialem mysle ze nie ma co sie ograniczac z ciuchami. Jedynie spodnie rurki moglyby powiekszyc jeszcze biodra.

Gość MODELKĄ
??? chyba dla ubogich:O po pierwsze i przede wsystkim jest ZA GRUBA, a po drugie ma fatalne zwiotczałe ciało:O zero mięsni, zero sprężystości i jędrności:O w żdanym wypadku osoba z takim ciałem nie zostanie modelką, co najwyżej w stajni Czarka Mończyka:O

Gość ja mam nadwagę
ze 2-3 kilo, ale nie pisze tego złosliwie, na modelkę jesteś "za gruba". Normalnie jestes szczupłą osobą, no ale modelka to musi miec figurę. Widac tez ze nie cwiczysz, ja na pewno jestem grubsza od ciebie, ale wygladam lepiej.

Gość za grube uda i szerokie biodra

Gość blehh
masz za szerokie biodra jak na modelke, no i pocwiczyc bys troche mogla bo masz cialo zwiotczale. Ogolnie to nie jest zle, w ubraniach nie ma potrzeby sie ograniczac ale modelki to sa wieszaki a Tobie dalego do takiego "idealu"

Modelka powinna być bardzo wysoka i proporcjonalnie chuda. Jak nie wypali z modelingiem, to możesz spróbować swoich sił jako fotomodelka. Poza tym nie zapominaj, że piękne ciało to nie wszystko. Twarz, włosy, cera są tak samo ważne.

Gość kakkakakkkkkkakakakak
nie jest gruba, ale na modelke chyba troche tak... poza tym co mi po tym zdjeciu, jakiemasz wymiary, ile wzrostu...

Gość dasmodelll
jestem modelka i niestety nie nadajesz sie- wydaje mi sie ze jestes duzo nizsza niz przecietna modelka a poza tym masz nieodpowiednie biodra. modelka moze miec 90cm w biodrach. uda tez masz zbyt pelne co dyskwalifikuje cie w tej profesji.

Gość lol znowu moje foty
akurat sie mylicie bo w biodrach mam dokladnie 90 cm mierzone w polowie tylka a wzrost mam 174 cm .

Gość lol znowu moje foty
te, podszywacz, nieprawda :P 170 cm wzrostu.

Gość lanvin
kobieto jesteś piękna, masz cudowną figurę:)Nie przejmuj się głupim gadaniem zazdrosnych spaślaków albo jakichś wyliniałych anorektyczek...jesteś taka jak trzeba i doceń to.pozdrawiam:)

ale nie mierzy się w połowie tyłka tylko w najszerszym miejscu. A mogę w takim razie wiedziec ile masz w pasie?

Gość lol znowu moje foty
jak najszerszym miejscu?polowa tyka to najszersze .

Gość lol znowu moje foty
w talii mam 62 cm

no niekoniecznie połowa tyłka to najszersze:o u bardzo zgrabnych osób tak jest, ale nie u wszystkich. Zmierz się jeszcze raz:) Wierzę, że masz 62 w pasie bo widać dużą różnicę. Swoją drogą zastanawiam się jak to jest mieć tak mało w talii ja miałam 64 w wieku 16 lat i byłam okropnie chuda.