Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Złe podejscie kasiennkaaa.... Ja mówię tak.... kiedy moje dzieci dorosną ja wciąż będę piękna i młoda hihihihih:p

next🌻 to rzeczywiście powazna rozmowa,ale z takimi małymi dziećmi tez trzeba rozmawiaći bardzo dobrze ze to robisz....

ja mojej małej też nie nastawiałam i nie nastawiam przeciw ojcu, zawsze na zdjęciach pokazywałam jej, że to tatuś, a potem prosiłam go aby przychodził do dziecka, ale potem stwierdziłam, ze tylko wymuszam od niego zainteresowanie dzieckiem i to bardziej ją rani...on sam ją zniechęcił do siebie tym, że prychodził raz na miesiąc, potem raz na pół roku, a teraz chyba będzie raz na rok...i tym, że pare razy siłą zabrał ją samą do siebie, a że jesteśmy ze sobą bardzo zżyte to ona płakała i ja też, spokojna byłam dopiero jak dziecko było ze mną...potem reagowała na niego " mamusiu nie chciem zabierz mnie" makarenkaa to masz już duża córeczkę :D:D hehehe Oliwki to takie psociary że czasem człowiek nie ma do nich siły, ale zawsze kończy się to słodkich " kocham cię mamusiu" i śmiechem z obu stron...ale co spcsocą to ich...aż czasem zadziwia mnie wyobrażnia dzieci... nie ma co rozgraniczać, ja też obiecałam sobie, że nigdy nie będę z facetem, który ma dziecko, ale jednak byłam fakt, że tylko miesiąc bo okazało się, że on nic nie wie o swoim dziecku i wcale nie ma ochoty się dowiadywać, wiec uznałam, że nie ma sensu taka sytuacja, bo mnie raziła jego obojętność... chłopak ma szczęście, że trafił na rhyme w końcu skoro mama odeszła, to inny facet powiedziałby że nie chce mieć nic wspolnego nawet z dzieckiem, a tak proszę nadal ma wsparcie w niedoszłym ojczymie

next wiem wiem, tak sobie palnełam...w końcu to normalne, że każda kobieta przynajmniej powinna uważać, że zawsze będzie piękna i młoda...a podobno człowiek ma tyle lat na ile się czuje...to ciekawe ile mam lat, skoro podobno taki tok myslenia odmładza :P:P

Amant wątpię że dla faceta warto by było poświęcić własne dzieci,one zawsze przy nas będą - facet w każdej chwili odejdzie.....

Melduje sie ..ale humoru dzisiaj nie mam własnie sie dowiedziałam że ojciec moich dzieci jest w szpitalu..w ciężkim stanie...a ja? nie płacze z tego powodu dlaczego? sama tego nie rozumie..ale kolezanka powiedziała mi tak..dlaczego nie jest mi go szkoda? bo jesteś zablokowana na niego żal może przyjść później albo wcale jeżeli nie przyjdzie a Ty będziesz sie z tym dobrze czuła to nic się złego nie dzieje ważne co Ty czujesz

zblizają się urodziny mojej juz byłej... miłości... i tafia mnie jak pomyśle ze oni tam razem... ech głupii jestem. Nie umiem sie opanować.... luty był zawsze fajnym miesiącem Walentynki urodziny...

Hej :) Ja też jestem , ale też humorek do bani . Adwokatka sknociła mi jedną rzecz i znowu po sądach będę musiała chodzić :O Ale oczywiście wszystkim życzę miłego dnia :)

kurde gotuje sie we mnie dziś... chyba wezme cos na uspokojenie, albo wykrzycze sie gdzies... bo eksploduje

Witam...a ja ma sie dobrze psychicznie..ale fizycznie bleeee znowu nie wyspana a to za sprawa hmmm(...)kogos hihihih no i długo trzeba czekac? hahah

Wiec tak moje drogie nie wiecie że poznałam kogos sympatycznego,miłego chyba normalnego hahaha mezczyzne...który wczoraj był u mnie na kolacji.Z ta kolacja miał być żarcik...ale kolacja była.i znowu nocka nie przespana..nie mogliśmy sie nagadać.nic nie mysle na nic nie licze ale miło poznac kogos takiego z kim tematy do rozmów sie nie koncza a do tego duzo wspólnych zainteresowań.

Warto mieć takiego jezeli nie" mężczyzne "to kolege..napisała bym przyjaciela ale nie wierze w przyjazń damsko męską

rhyme-pochwal sie ....powiedz coś więcej.. słoneczko i dla ciebie zaswieciło🌼

z panem Johnnym Walkerem Blackiem. Juz czeka na dole w sklepie.

nie mów tak bo kalpsiora dostaniesz...hahaha a ja juz myslałam że z ta randka to prawda i że cos sie poprawi u ciebie,a tu prosze jak randka...

nawet jak bym mógł to bm nie poszedł... ..."Nie wierz nigdy Kobiecie"...