małamysza 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ja narazie sie trzymam choc dzisiaj zaszalałam i do kawy kupiłam sobie serek danio z rodzynkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małamysza 0 Napisano Styczeń 11, 2008 hama zapraszamy do nas a waga sie nie przejmuj ze zduzej bo jak mozna 10 kg. to i 20 pójdzie a jak pójdzie 20 to i 30 najwazniejsze to zaczac i od teraz a nie od jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efekt jo-jo Was zniszczy Napisano Styczeń 11, 2008 przeczytalam tylko poczattek i powiem jedno - efekt jojo Was zniszczy ;) za trzy miesiace bedziecie wazyly po 30 kg wiecej ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małamysza 0 Napisano Styczeń 11, 2008 to do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amy015 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Jak tam wam idzie ja zaczęłam dopiero dzisiaj bo byłam chora:( Jak narazie zjadłam coś takiego: Obiad: Barszcz biały z kiełbasą i jajkiem Kolacja(za pół godziny):2 mandarynki, banan Razem:262kcal A miałam zjeść 500kcal. Co mi do tego jeszcze radzicie?? Wypije chyba herbatę brzoskwiniową to będzie tak z 62kcal więcej czyli razem 324kcal. To dobierać coś do tego czy tak zostawić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach