Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiu20

Boli okropnie dziąsło !!! Pomóżcie mi bo sie wykańczam

Polecane posty

mam problem. otóż jakies 2 tygodnie temu miałem usuwanego zęba. oczywiscie byłem znieczulony więc nic nie czułem podczas zabiegu. kiedy znieczulenie przestało działać, przez jakieś 2 dni bolało mnie to dziąsło nadal ale to normalne mówił lekarz. minęło ponad 2 tygodnie a ja mam okropne bóle w okolicy tego zęba, takie promieniowanie, boli mnie całą lewa strona twarzy i ucho okropnie. byłem z tym ponownie u stomatologa, oczyscił mi to dziąsło, przepisał antybiotyk i ketonal (przeciwbólowy) ale boli mnie okropnie nawet po zażyciu tego ketonalu i nie wiem co mam robić dalej, po nocach spać nie mogę, strasznie cierpie, ból jest nie do wytrzymania :( macie jakieś sposoby żeby to się jakoś szybko zagoiło bądź żeby troche uśmierzyć sobie tych cierpień.. ? Pomóżcie jeżeli możecie, bardzo Was prosze.. pozdrawiam

Ja miałam problemy z gojeniem się dziury po ósemce - nie chciał mi się zrobić tzw. skrzep - czyli miałam gołą kość na wierzchu Cchodziłam z tym ze 3 razy do dentysty, czyms tam sparowała, jechałam na nurofenie i ketonalu W końcu dentystka nałozyła mi cos do tej dziury, miało to wygląd tytoniu pociętego albo drobnego, brązowego siana (zdziwiłam się mocno) i dopiero to pomogło, na drugi dzień jak ręką odjął

Gość widziałem wiele razy
do stomatologa,masz suchy zębodól zapewne

Gość widziałem wiele razy
trzeba w ranę lekarstwo załozyc,lec szybko,jak tylko to zrobi poczujesz ulgę

Gość niemiłe skutki uboczne
ketonalu, po trzech dniach myślalem że mi płuca wyskoczą od kaszlu