Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozaswiatem

Jestem zaniepokojona prosze o pomoc

Polecane posty

Mam 21 lat mam chlopaka, od 3 lat jestesmy razem mieszkamy w swoim mieszkaniu dogadujemy sie swietnie, ale na ciaze nie jestem jeszcze gotowa. Mam pewne obawy z nia zwiazane i dlatego zwracam sie do was, bardzo prosze o opisanie objawow ciazy w jakim czasie po zaplodnieniu mniej wiecej wystepuja i co sie dzieje z organizmem jakie to uczucie (wiem ze sa to mdlosci ale wole wiedziec dokladniej jak one wygladaja) Poydrawiam

u kazdej jest troche inaczej jest bardzo duzo topikow o tym - poszukaj a przede wszytkim zrob test

mnie po jakiś 3 tyg dopadła niemoc lezałam tylko i nic mi sie nie chciało,mdlości jako takich nie miałam ale jakoś dziwnie sie czułam jak nie ja

Pewniakiem będzie test :) Ja nie miałam mdłości czy też wymiotów. Jedynie co bolały mnie piresi jak na okres i no łaśnie brak okresu.Dopiero po kilku tygodniach przyszła zgaga.

Gość aniaa natonowicz
a ja nie miałam kompletnie żadnych objawów ciąży, gdyby nie rosnący brzuch i to że lekarz tak powiedział nie wiedziałabym że jestem w ciąży. TO wszystko zależy od kobiety każda to przechodzi inaczej.

ja napisze Ci tatuaj ze do dnia kiedy mialam dostac okres czulam sie normalnie- jak na okres a ze mialam dostac go w pewien wtorek i caly dzien bolal mnie mocno brzuch jak na @ od rana a tej nie bylo widac zrobilam test wieczorem i II kreski pozniej jeszcze przez 3 dni czulam sie normalnie bolaly mnie tylko piersi i czasami brzuch, dopiero pozniej zaczely sie mdlosci -chyba nie musze pisac jakie to uczucie :) poza tym odrzucilo mnie calkowicie od kawy ktora pilam srednia 4x dzinnie, od miesia a rzucilo mnie na slodkie, poza tym ciagle mulio mnie w zoladku :-/ koszmar teraz czuje sie juz ok i nic mi nie dolega :)

a co sie dzieje ze sluzem ? czy po kilku dniach mozna zauwazyc zmiany jesli tak to jakie a ty bywalec nie rob sobie jaj dla mnie to powazna sprawa

u mnie było tak, że jakiś tydzień przed okresem (test jeszcze wtedy negatywny) odrzuciło mnie momentalnie od kawy, którą piłam codziennie. W tym czasie zauważyłam też, że zaczęły mi się zmieniać piersi tzn. stały się duże i nabrzmiałe, naczynia krwionośne stały się bardzo widoczne, a na brodawkach wokół sutka pojawiły się takie jakby małe guzki. Same brodawki zrobiły się ciemniejsze. Do tego jeszcze temperatura powyżej 37, ogólna senność i kiepskie samopoczucie. Za to żadnych mdłości i bólów brzucha. Drugi test zrobiłam w dzień spodziewanej miesiączki i ten był już pozytywny. Ze śluzem nic się nie działo, dopiero po terminie miesiączki pojawił się mlecznobiały. AAAA, i bardzo często biegałam siusiu:)

Po kilku dniach nie wyczujesz ciąży, nie ma szans ;) Możesz natomiast wmówić sobie objawy, ale nie polecam, bo potem rozczarowania są przy testowaniu. Spokojnie czekaj do dnia @. Brak @ to jeden z głównych objawów ciąży w jej pierwszym okresie. U mnie tak było za każdym razem.

Dziekuje za odpowiedzi jesli ktos jeszcze ma cos do przekazania prosze pisac :) Lipenka - dziekuje za rade nie moge sobie wmawiac masz racje poczekam jeszcze i ewentualnie zrobie test jak na razie bede dobrej mysli :)

ja miałam wstret do miesa , nie wiedziałąm ze jestem w ciazy i normalnie patrzec na mieso i wedline nie mogłam , na kotlety bleh!!! nie mogła usanc, zle spałąm , wstwałam czesto, a potem dosżły wymioty zmeczenie , i wszytko jasne

nie czulam sie soba to o to chodzi że tak to zwykle gdzies latałam a tu mnie ogarnęła totalna niemoc normalnie nic a nic mi sie nie chcialo -lezałam sluchalam muzyki i gapilam sie w sufit wogole to jakbym sie ciut naćpala bylam poprostu taka byle jaka nie do zycia.Zaznaczam ze to byl naprawde sam poczateczek jakies moze 3 tyg

no i cos tez chyba z kawa bylo nie tak bo ogolnie uwielbiam kawke a tu mi sie jej nie chcialo ale nie wiem czy to bylo na samym początku czy poźniej