Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka222

zawroty w głowie - POMOCY!!

Polecane posty

Gość Aneczka222

od jakiegoś czasu mam zawroty w głowie!! przewaznie jak wstawalam RANO szybko z łóżka to robiło mi sie ciemno przed oczami! zatrzymywalam sie i mi to przechodzilo! jakis dluzszy czas temu jak wstalam rano to normalnie zemndlalam od zawrotu w glowie!! od tamtej pory wystepuja coraz częściej:( kiedy wstaje z łózka, pochylam sie, szybciej wstaje z siedzenia itp. dodam tez ze mam 18lat i nie mam jeszcze regularnej miesiaczki, czasem mi sie spoznia:( mam niedowage jestem bardzo szczupla - nie odchudzam sie jednak - mam to po rodzicach!! staram sie zebym nie byla glodna... jestem zalamana troche tymi zawrotami boje sie ze to moze byc objaw jakiejs choroby! jeszcze moge dodac ze nigdy nie chorowalam na choryby ktore przechodza dzieci np. odra ospa swinka itp. tylko dwa razy mialam szkarlatyne:( i ostatnim razem jak robilam badania to wyszly wszystkie dobrze, rzadko choruje!! i niewiem co mi jest z ta glowa:( prosze o jakies rady, mozna slac na maila jakies informacjie, prosze o wszystko byle by pomoglo:D pozdrawiam i dzieki:*

Gość idź do lekarza do k***y nędzy
a nie szukaj diagnozy "na mejla" skąd się tacy idioci biorą :O

Gość pewnie masz niskie ciśnienie
poza tym jeszcze jesteś w wieku dojrzewania, z czasem to minie, no ale wizyta u lekarza na pewno ci nie zaszkodzi.

Gość Aneczka222
no tak mysle o tym zeby pujsc do lekarza nie jestem az taka glupia.... tylko juz w sumie chcialabym wiedziec cos wiecej z czym moge miec problem.... no i mam slabe krążenie na dodatek:(

Gość ewqa2
MOzesz miec anemie ale podstawa jakiejkolwiek diagnozy jest morfologia z rozmazem plus oznaczenie zelaza w surowicy. Moga to byc problemy z cisnieniem, wiele moze byc przyczyn.

Gość Aneczka222
i dlatego w najblizszym czasie pojde z tym do lekarza!! nie wiem jakie mam cisnienie dawno sobie nie mierzylam a ponadto nigdy nie mialam problemow ze zdrowiem... no ale kto wie czego sie czlowiek i gdzie moze nalapac;( dzieki za pomoc:) mam nadzieje ze jednak to nic powaznego... ;/