Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azazelka24

Czy to nie zboczone ?

Polecane posty

Gość Azazelka24

Znalazłam takie coś w sieci www.swinglife.pl czy to nie chore i zboczone dzielić sie ukochaną osobą w łóżku ? Jak tak można , gdzie miłość ? W życiu bym sobie na coś takiego nie pozwoliłą !!!

Gość jak ja nie lubię gdy
Pracuje na plantacji czciny cukrowej:)

Gość Azazelka24
A czy uważasz to za normalne zachowanie ? gdzie przysięga małżeńska ? ja na coś takiego nie pozwoliła bym mojemu chłopakowi ,i nie wyobrażam sobie jakbym mogła coś takiego robić w jego obecności !! Kocham go i myślę że i On mnie kocha więc jak można kogoś całkiem obcego , do kogo nic się nie czuje wpuszczać do własnej sypialni .

Gość Azazelka24
A ja jestem już tak dorosła, że mam szafę dowodów osobistych, kufer aktów zgonu i cycki na kolanach:)

Gość Azazelka24
zgadza się, stara już jestem. Te cyferki w nicku przestawiły mi się i powinno tam być "42". Cycki ma już tak obwisłe, że czasem jak stoję w tłumie próbują mnie ssać jakieś dwulatki stojące za rączkę ze swoją mamą lub tatą , które chwilowo poczuły się głodne.

Gość Kajkakajka
Azazelka dla mnie również takie zachowanie jest nie do przyjęcia. Nawet w głowie mi się to nie mieści jak można wyprawiać cos takiego. Ja uprawiam seks tylko z miłości i naprawdę nie rozumiem takich ludzi.

Gość Azazelka24
Skoro tak bardzo wam się to podoba to wystawcie swoje dziewczyny , żony innym facetom . Zobaczymy jakie będziecie mieli miny parząc co on wyprawia z waszą kobietą . Zenujące

Gość Azazelka24
A czy drwiny z mojego zdania to nie poparcie ?

Gość Kajkakajka
Ja poparłam.

Gość Kajkakajka
Podszywaczu jesteś żałosny. To nie tak, że ja tego nie toleruje, tylko osobiście nie wyobrażam sobie żeby cos takiego wyprawiac. Ile ludzi, tyle pogladów i charakterów. Ja wyraziłam swój i inne również szanuje.

Gość swingers
Droga Azazelko , żyj i pozwól żyć innym .Tobie to nie odpowiada a nam tak , nikogo nie powinno obchodzić jak żyjemy , nikomu krzywdy nie robimy . Jak nas coś w sieci nie interesuje lub brzydzi to poprostu tam nie zaglądamy .

Gość Azazelka24
Swingers , może masz i rację ale dla mnie nadal jest to nie do przyjęcia abym mogła pozwolić mojej ukochanej osobie robić takie rzeczy . Dla mnie jest to chore i zdania nie zmienie , Wam to odpowiada ok , ale ja też mogę wypowiedzieć swoje zdanie . Po to jest to forum aby każdy mógł się wypowiedzieć , a na ten adres trafiłam zupełnie przypadkiem . Mimo wszystko pozdrawiam

Gość a dlaczego chore
po prostu inne niż ty masz

Gość swing jest raczej dla starszyc
h, większość swingujących to 35-50 lat, do tego się dojrzewa, w wieku 24 lat raczej trudno emocjonalnie zrozumieć i pojąć, to normalka

Gość 818
bo masz 24 jak bedziesz miała 42 i wciąż tego samego znanego na pamięć do wyrzygania to inaczej zaspiewasz :P 🖐️

Gość Azazelka24
Do książek podszywacze , dzieci neostrady . Nie można nigdzie nic napisać żebyście się zaraz nie pojawili i każdy temat zepsuli .

..a pierdol sie azazelka..nie znasz innego powiedzenia jak tylko "dzieci neostrady"..co ty masz kurwa 70 lat?...to prawda ze duzo tu siedzie malolatow..ale spora czesc podszywaczy to ludzie ktorzy juz dawno skonczyli 18 lat...i mowie dawno.Uklad tego forum pozwala na zarty i kazdy wpisujacy sie tu powinien byc na to przygotowany...napisz jeszcze ze masz grzybice pochwy to przynajmniej bedzie jeszcze smieszniej zoabczysz...:):)

Gość krytykowac Cie bedą
... osoby pokroju LatifeS

Gość wesolek
Zadna nowosc duzo tego w sieci :) czym sdie tu podniecac