Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamurowana na maksa

Zabolały mniie słowa mojego faceta

Polecane posty

Gość Zamurowana na maksa

który stwierdził, że dziewczyna z dyskoteki była ładniejsza ode mnie, ale dla niego to ja jestem najładniejsza.

dziwny facet:o no ale przecież chyba jesteś świadoma, że są kobiet piękniejsze od Ciebie? No, ale facet mógł to zachować dla siebie.

Gość Zamurowana na maksa
ale nie musiałam mi mówić tego wprost.

Gość Zamurowana na maksa
nie musiał

a tam mój mi kiedyś powiedział, że jestem ładna ale są tez i ładniejsze no i w sumie to ma racje.. pociesz się, że brzydsze też sa ;)

Gość Zamurowana na maksa
Najtragiczniejszy w tym wszystkim jest fakt, że całkowicie przypadkiem dowiedziałam się,że był na tej dyskotece. Nawet natknęłam się na zdjęcie tej dziewczyny w jego komórce. Niczego się nie wyparł

Gość Digitus Dei
mnie mój kiedyś powiedział, jak się oczywiście zagalopował i zapomniał, że mam cyt. WIELKIE BIODRA. szczęka mi opadła, bo jestem zgrabna... :)

Gość ktooosikk
smutne

moj dzis powiedzial ze nie ma juz zamiaru robic nic dla mnie...i pode mnie cokolwiek to znaczy. ostanio tez stwierdzil,ze nie ma ochoty sie starac:O zajebiscie...

ja bym mu powiedziała ze skoro jest ładniejsza ode mnie to żeby sie za nią brał i bym wyszła z dyskoteki foch :)

Gość autorko nie rozumiem
powiedział,że ona jest ładniejsza od Ciebie, ale Ty i tak jesteś najładniejsza, czyli nie kumam...:o W końcu ona ładniejsza czy Ty? Bo skoro jesteś wg niego najładniejsza to siłą rzeczy ona ładniejsza być od Ciebie nie może:]

Gość dupek z niego
nie uchodzi takich rzeczy mówić swojej kobiecie, porządne kopnięcie w jaja znienacka, spowoduje powrót rozumu do głowy

ja bym tego nie przezyla, zrob mu tak samo...niech odczuje, ze jestes atrakcyjna...badz dla niego chlodna i obojetna, a do innych facetow mila i niech zobaczy jak to jest...

Gość dejot
Ta jasne zemścij się ukaraj go itd gratuluje związku w którym partnerzy się karzą ......

Gość jeśli to ty sie zapytałaś
która z was ładniejsza to miej pretensje do siebie. Najlepiej wspólnie pooglądajcie wybory Miss Poland i każ mu wybierać między każdą z panienek a sobą !

Gość Zamurowana na maksa
Teraz mnie dobił. powiedział, że ona jest niezła w łóżku, ale woli mnie pieprzyć

Gość jammmm
Sa ludzi ktorzy sa ładniejsi od nas ,sa takz eludzie brzydsi od nas,ale nasz partner nie powinien noigdy mowic nam ,ze jestesmy brzydsze od kogos,nawet nie powinien mowic,z ejestesmy ładniejsze.Powinien nam mowic ,ze podobamy sie jemu takie jakie jestesmy.Myslec mozemy wszysko,ale mowic nie powinnisy wszyskiego i to dotyczy obu str.w zwiazku.