Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Addien

Dlaczego najczęściej jest tak,że ładny chłopak ma paskudną dziewczynę i odwrotni

Polecane posty

tez to zauwazylam choć to nie reguła u mnie i facet i ja jesteśmy ach i och;pppp ;))) "umiała marszczyć brew, wzdychać ach i ech" ;p

Nie mówię,że tak jest zawsze,czasem zdarzają się wyjątki,ale rzadko :P Częściej niż ładną parę można spotkać parkę jak z koszmaru :D Wtedy to dopiero nieszczęście :D

Hihi, NAJCZĘSCIEJ zazdrość powoduje u Ciebie autorko pomroczność jasną ;) A naprawdę, rzadko się to zdarza :D Poza tym uważam, że dobór zależy nie tylko od oczu ale i od tego co dana osoba sobą reprezentuje. W moim wypadku, nie mam takich przestarzałych poglądów, i oboje jesteśmy śliczni. 🖐️

Gość black or white
juz lepiej miec kochanego brzydalka niz wypacykowanego lalusia kotry ma 1000 panieniek :P

Jeśli regula ww moim przypadku sie potwierdzi(jesli w ogole zecgce z kims byc:p) to bede miala szpetnego chopa:classic_cool:

Mylisz się sisi,nikomu nie zazdroszczę bo nie mam czego :P A ty bardzo skromna jesteś :P Ciekawe czy twoja opinia o sobie odpowiada rzeczywistości :D:D

Gość Maly Ksiaze
-Nie wierz swym oczom- szepnął wiatr.. -Jeśli kochasz, sercem patrz. ...

Tak może być,też nie jestem jakaś,że zależy mi tylko na wyglądzie,ale co jak ktoś nie ma i urody ani innych cech,którymi możnaby wytłumaczyć fakt posiadania o wiele ładniejszego partnera?Znam kilka takich przypadków

To możliwe,ale ja akurat mam na myśli przypadek,kiedy chłopak jest przystojniaczkiem a dziewczyna jest okropna i kasiasta,ale co on może z jej kasy mieć....

Odwrotnie też sie zdarza? Brzydki chłopak z ładną dziewczyną...podoba mi się to stwierdzenie :)

Gust to ja akurat mam świetny :P pół dupy zza krzaka no co może mieć??Chłopak kupuje dziewczynie ciuchy,kosmetyki itp ale dziewczyna chłopaka raczej nie sponsoruje przed ślubem,Chociaż ja się na tym nie znam :P

Gość zalezy jeszcze co dla kogo
jest ladne:P np mojej babci to kazdy młodzieniec sie podoba i jaki to on piekny:D a mi moze 1 na 10 z nich:O:classic_cool:

wierz mi, ze bys sie bardzo zdziwila...teraz kolesie szukający dzianych lasek, to normalność :O i one im mogą robić naprawde drogie "prezenty" ;) czasem ciężko uwierzyc, ale takie zycie ;)

Gość dssdds
to nie jest normalnosc 😭 nie pisz tak 😡

A ja znam dziewczyne ma 22 lata jest dosc ladna..Ma duze niebieske oczy blond wlosy sliczny usmiech. I wiecie co? Najbardziej u faceta podobaja jej sie rude wlosy i okulary. Nie wiem co w tym fajnego ale ona mowi ze rudzi maja fajne wnetrze;p Teraz ma bruneta i nie jest az taka zadowolona:)

a ja wygrałem życie czyżbyś sie z tym nie spotkał?Ja osobiście tego nie pochwalam,ale dla większości dziewczyn to oczywiste.Ja bym się źle z takim czymś czuła... Może coś w tym jest że on jest z nią dla kasy.Innego powodu nie widzę.Tym bardziej,że dał mi do zrozumienia,że ona mu się ani trochę nie podoba z wyglądu

Gość vvvvv
Faceci nie lecą na kasę tak jak kobiety. Dziś na interii była ankieta na temat materializmu kobiet. Odpowiedź na pytanie czy kobiety to materialistki : 37% tak 47% w zdecydowanej większości w sumie 84% jest zdania, że kobiety to materialistki

Moja droga, moja opinia zarówno o mnie, jak i o nim nie podlega dyskusji. :) Natomiast, jeśli chodzi o Ciebie mam poważne wątpliwości, zwłaszcza dlatego, że użyłaś słowa NAJCZĘŚCIEJ i ODWROTNIE ;) Osoby z taką świadomością emanują brzydotą i brakiem pewności siebie, co jest także zauważalne w pisanych postach. A poważnie, nie martw się - każda potwora znajdzie swojego amatora :D 🖐️

Gość 0000001
co to za durny topik??? :O po tej ziemi chodzą ludzie ładniejsi i brzydsi ( i tak tojest sprawą względną. Ktoś brzydki według Ciebie może się komuś innemu podobac) i łączą się w pary zazwyczaj nie ze względu na urodę :O niby jakim prawem przystojni faceci mają miec tylko ładne dziewczyny??? i co złego w tym,że mniej urodziwa dziewczyna ma przystojneo chłopaka? takie to dziwne? po co analizujesz takie sprawy? do niczego to nie prowadzi

Kochane!Durnych topików tu od cholery,czemu mój ma być gorszy? :P Brzydotą raczej nie emanuję,ty natomiast nadmierną pewnością siebie,co uważam za gorsza wadę od brzydoty,tym bardziej jeśli nie znajduje ona odbicia w rzeczywistości,a myślę,że tak jest właśnie u ciebie :) Buziaki

A jak ci dał do zrozumienia, że ta dziewczyna mu się w ogole nie podoba? \"(...) i łączą się w pary zazwyczaj nie ze względu na urodę\" Z tego co ja kiedyś wyczytałam, to właśnie zazwyczaj łączą się ze sobą ludzie o podobnej atrakcyjności fizycznej.