Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Addien

Dlaczego najczęściej jest tak,że ładny chłopak ma paskudną dziewczynę i odwrotni

Polecane posty

Gość zig zag
każdy ma inny gust:o to ze Ty jak widzisz jakas pare myslisz sobie ze on jest przystojny a ona przydka oznacza tylko i wylacznie ze ona Ci sie nie podoba a nie ze ona jest brzydka (albo on przystojny)🖐️

To zasugerował czy dał do zrozumienia? :D :D Może już zmienił zdanie, jak to było tak dawno :/ Albo wstydził się tego przed tobą, że ona mu się podoba :(

Zasugerował czy dał do zrozumienia,co za różnica.Nie tylko ja uważam że ona jest brzydka,właściwie nie słyszałam,żeby ktoś uważał,że jest ładna

\"czyżbyś sie z tym nie spotkał?\" pieniędzy nie miałem, nie mam i pewnie nie będę miał dziewczyn które były by na tyle blisko żeby czegokolwiek oczekiwała, tych ciuchów czy czego tam też nie było, nie ma i nie będzie nie mam takiego problemu i pewnie nie będę miał teoretycznie mnie to interesuje :D

Ja osobiście też się z tym nie zetknęłam,znam takie sytuacje ze słyszenia,od koleżanek

Nie mam i nie chcę mieć :) Jeśli masz na myśli to,że komuś zazdroszczę,to się mylisz :)