Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz tematu

Dziewczyny które dziś zrobiły sobie dobrze - wpisywać się

Polecane posty

odwracasz głowę... moe teraz pocałować Cię w usta.. gorace, spragnione.. drżysz lekko, czuje Twój oddech.. obcałowuje Twoje policzki... całuję w nos.. czoło... bródkę..

ojjjj....dobry jestes....dzialasz na mnie...... nie powiem....

schodzę do szyi, obcałowuję całą.. lizę lekko czuje Twój puls ...lekko przyspieszony... kłade ręce na Twoich ramionach... sciągam koszulke delikatnie.. opada na podłogę.. całuję lewe ramię... dokładnie.. obojczyk przechodzę do prawego... Moje ręce sa juz nizej...muskaja Twoje piersi lekko.. gładza sutki..

dobrze jest przytulic twarz do twych dloni....... odwzajemnic twoj pocalunek... czuc twoj oddech

Gość blacharaaaaaaaa
ja

zataczają koła... duze... potem mniejsze, spiralne ruchy do wewnatrz... ssam Twój (wasz :classic_cool:) lewy sutek, podczas, gdy ręką opiekuję się drugim... poszczypuję lekko, trochę mocniej.. zamiana... przygryzam i liżę prawy... ręce ugniatają to jedna to drugą...obydwie.. całuję rowek między piersiami.. liżę...

Gość majunia bez gucia
co z abeznadziejny topic i co ze dobrze?? nie ma czym sie chwalic jak samemu

zartujesz.....ja dopiero wyszlam spod prysznica....nie wtracaj sie....

Gość toki ty masz męża i kochanka
i jeszcze sie wirtualnie ************ oprócz tego coś jeszcze w ogóle robisz? kiedyyyyyyyyyyyyyyyy

podniecasz mnie... jestes taka miękka i goraca... taka cudownie miękka obejmuję cię w biodrach... przysuwasz się bliżej, siadasz na krawędzi krzesła... klekam przed Tobą.. rece jeszcze pozostają na piersiach, ugniatają, łaskoczą, podczas gdy ustami jestem juz przy Twoim pepku... lizę brzuch... otaczam pepek językiem, robię kółka... potem obejmuję go ustami...całuję, ssam.. ręce obłapiaja biodra... co za cudowne krągłości... uwielbiam to miejsce u kobiety..

nic na to nie poradze ze lubie...... a tutaj jest tak przyjemnie.. i aramis taki zdolny.....

Gość toki ty masz męża i kochanka
ten aramis chyba lepszy od tamtych dwoch do kupy wzietych

cos mi sie wydaje ze zamienie ich na jednego aramisa....

hej aramis nie mysl tylko ze my tak tylko siedzimy i nic.... czujesz nasz dotyk......tyle spragniomych rak i ust dawno na sobie nie czules.......