Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz tematu

Dziewczyny które dziś zrobiły sobie dobrze - wpisywać się

Polecane posty

Raz w miesiącu wypada się wykąpać :P :P ale jajaaaaaa...jaki u ciebie time teraz...zaraz muszę iść lulu Ty mnie od dawna miziasz swoim ozorkiem :P :P ;) Mmmmm....cudowny sprzęt posiadasz :D

nie tak w pelni........moje usteczka czekaja zeby cie rozkrecic....

wypraszam sobie :P u mnie produkcja słaba, ale oryginalna :classic_cool: Chcę Tego. Czuję juz ruchy Twojej cipki... Twoje ciało usztywnia się całe... wygina do tyłu... maksymalnie... głowa odchylona do tyłu.. trzymam cie w pasie, czuję kazde drgnienie. Krzyczysz ... Cała Twoja rozkosz zawiera się w tym krzyku.. Twoja cipka zaciska sie na moim członku, czuje jej pulsowanie... głebokie, mocne... przyciskam Cię do siebie, chcę poczuc wszystko co czujesz.. Twoje ciało odpuszcza.. zaczyna drgac rytmicznie, wyrywac sie z moich objec... wraca Ci oddech... przerywany.. tuli sie do mnie, przyciska mnie kurczowo... zaczynasz powoli wracac do siebie, ale Twoje ciało jeszcze nie skonczyło... jeszcze wstrząsa się co moment... Twoje nogi, sztywne, też tracą moc.... zaczynasz powoli przychodzic do siebie ... :P

tak i teraz przytulam sie do ciebie.......jest tak cudownie.........jeszcze drze.....

Wychodze z Ciebie.... Jestes taka rozgrzana... jeszcze przez momencik pulsujesz.. Kładę sie obok Ciebie, przytulam mocno.. dałas mi to czego chciałem.. Usypiamy... Twoja głowa na moim ramieniu... Cudownie odprężeni... :classic_cool: :classic_cool: uffffff :classic_cool: nastepnym razem poprawię timing, proszę wybaczyć, pierwszy raz :classic_cool:

Wspominałem może kiedyś, pewien anatomiczny szczegół budowy mojego języka ? Jeśli nie, to za chwilę już to poznasz ;)

aramis......zamieniam meza i kochanka na ciebie......

wydawalo mi sie ze czytasz w moich myslach......ze piszesz to co dyktuje....

oo nie, jednorazowy to na pewno nie.. ja sie szybko regeneruję :classic_cool: powaznie :P (jeszcze... nie wiem jak dalej)

dalej....... lezymy przytuleni....ty za mna czuje twoj oddech na moich plecach...

czekasz....... odwracam sie powoli........w moich oczach widzisz jeszcze ten blask....

toki, ja już się żonką zajmuję od dłuższego czasu, tylko się tak tym nie afiszuję. Narazie wszystko przebiega w kameralnej i jeszcze cichej atmosferze ;)

caluje cie delikatnie....najpierw w usta....potem nizej....jeszcze nizej....