Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka

Jaki jest Wasz najgorszy...

Polecane posty

Gość dfrt
uwielbiam zapach potu polazonego z perfumami dolce&gabbana mojego ukochanego. Poza tym: zapach benzyny, siarki, skoszonej trawy Nie lubie natomiast tego co wszyscy powyzej nie lubia wachac

najgorszy gotowanego mleka mokrego psa mokrej przygotowanej do skubania kaczki/kury zepsutych ziemniaków ( oślizłe) zepsutego mięsa :(( najlepszy płyń do kąpieli jagodowy, afrykański świeżo skoszona trawa rześkie powietrze nad ranem, zaraz po deszczu/burzy oraz późnym wieczorem świeżo upieczone ciasto z śliwkami, drożdżówki z rabarbarem :))

Gość scarlet1976*******************
Nie ma większego hardcoru jal "zapach " kwasu masłowego.To dopiero jazda po bandzie bleeeeeeeeee.Inne najgorsze -wymienione powyzej wiec nie bede powtarzać .Ulubione: zapachy z piekarni, zapach wyrobów skórzanych, kosmetyków z nutą 'zielona herbata",skoszona trawa, powietrze po deszczu czy burzy. Ogólnie fajny temat.nawet twórczy jak widać :);) *** Nie lubię jeszcze zapachu szaszłyków, tzn tego dymu,kiedyś ,chyba przez to , zemdlalam na koncercie. Lubię jeszcze zapach mielonej kawy, choc nie piję i papierosów/nie palę/ takich jeszcze nie palomych

Gość najlepszy jets zapach kobiety
tylko zeby papierosów nie palila

najgorszy- topielec [ponad rok w wodzie ]:O do konca zycia mega wspomnienie najlepszy - zapach tuszu do rzęs :D no i farby do wlosow :D

Gość a no to ja tez napisze
najlgorszy zapach to kura taka do rosolu skubana, borowany ząb:~ gówno i zbuk a najlepszy umyta klatka schodowa rankiem przez sprzątaczke:) jaśmin, bzy:) i zapach zapowiadającej sie wiosny

Gość sagowy misiaczek
Najgorszy: wymiociny kupa fajki mocz Najlepszy: skoszona trawa dzidzius taki zapach jak sie mieli kawe:) Zapach mojego dzieciństwa las lilie świeta Bożego Narodzenia mają taki miłosno- cynamonowy zapach:)

Gość ttamie
najgorszy - brudni ludzie, pot, autobusy i te klimaty, alkohol, bo mam traumę z dzieciństwa, zapachy unoszące się u dentysty, o wymiotach i kupach nawet nie wspominam, zapach z mordy mojego psa i mojej też jak nie umyję zębów, padlina i mogę tak wymieniać w nieskończoność. najlepszy - zapach mokrego psa, psich uszu (jestem szalona!), benzyny, zapałek, pastowanej podłogi, powietrza przed i po deszczu, zapach mojego faceta, truskawek, kawy z samego rana i zmywacza do paznokci :classic_cool:

najlepszy - zapach kostki sedesowej - ale zawsze po powachaniu jej mam goraczke. dzis po paru miesiacach znow to zrobilam i juz sie dziwnie czuje :P benzyny o taaak :D nowo kupionych butow lakieru do paznokci kocham tez zapach w srodku mojego samochodu zapach autobusu - ten jego silnik , kurz na oponach ahhhhhhh normalnie orgazm xD kiedys na dworcu zepsul sie autobus i specjalnie weszlam za niego i wachalam go przez pol godziny xD wiem glupia jestem :PP a najgorszy spermy zapach miesa i spalonych wlosw

najgorszy- zapach mokrego psa ale tylko jesienią:) najlepszy - świeżo skoszona trawa i zapach ozonu po deszczu:D

Najgorszy - padlina, zbuk, pot, fekalia, mocz na dworcach, smród meneli, nieświeży oddech Najlepszy - maciejka, cynamon, czyste powietrze, benzyna, zapach jedzenia kiedy się idzie obok restauracji ;), zapach rąk umytych mydłem, las o świcie:)

najgorszy hmmm psie kupy bleee a juz jak sie w nie wejdzie bleeeee smrod skarpetek najlepszy zapach rozgrzanego ciala mojego faceta gdy miesza sie to z perfumami ktorych uzywa szczegolnie na torsie hmmmmm

najlepszy - skoszona trawa, zapach po deszczu, zapach choinki, bzu, maciejki, śwezego chleba, migdalowego balsamu do ciala najgorszy - zatęchle mieszkanie, skisłe ziemniaki, pot, kupa, mocz na klatce schodowej, szambo, smrod starego autobusu, sperma

Gość wrażliwa na zapachy
najgorszy:spocony facet, niedomyty facet, bezdomny menel, pies, ropa, nieświeży oddech, zgnilizna najlepszy:zapach mrozu, powietrze po deszczu, las jesienią, skoszona trawa,zapach wiosny, świeże pieczywo, ubrania suszone na powietrzu, zapach ogniska, kiełbasa, oliwka do ciała hipp

Jestem chlopakiem mam 18 lat bardzo lubie wąchać calować lizać piescić kobiece stopy pieśćic paluszki,nieważne czy kobieta na na nich skarpetki,pończochy czy rajstopki po treningu czy joggingu sprawia mi to bardzo duża pszyjemność jak kobietta sciagnie buty hmm a ja pierw wacham stópki pużniej je liże i całuję,nie ważne czy są spocone czy wydają zapach ja to kocham ja je po takim treninku umyje języczkiem ,uwielbiam szczególnie w lecie patrzec na stopy w sandałkach z pomalowanymi paznokciemi na ich widok aż mnie telepie.Badzo to uwielbiam hmm tylko niewiem dlaczego tak to mało kobiet to lubi. Dziewczyny piszcze dlaczego tego nie lubicie hmm przeciesz to dla mnie jet roskosz.Prosze o rady i argumenty od kobiet,Chetnie powacham poliżę i pocałuję kobiece stopy hmm Piszczcie kobiet do mnie na mego e-maila z Zielonaej góry to się umówimy . do 40 lat.

Najgorsze zapachy to: -smród nieumytych, zaniedbanych, zapoconych ludzi -smród meneli -wymiociny -kocie gówno :O -brudne psy -nieświeży oddech starych ludzi -padlina -zgniłe jajka -przeterminowane jedzenie -wnętrzności -spalona cebula -dom sąsiadów mojej koleżanki (tragedia, nie wiem co to za smród, ale śmierdzi na kilometr :O) -oddech kogoś kto zjadł czosnek Mam wrażliwy węch i podróż jakimś publicznym pojazdem jest dla mnie horrorem Ulubiony zapach, to zdecydowanie zapach po burzy, i zapach mokrej ziemi :)

Gość piwnica garaz
Wpadka! nie jesteś zryta od dziecka uwielbiam zapach piwnic i garażów i tez nie wiem czemu...:)

Gość gothknight
Dla mnie najgorszy zapach to ten ktory unosi sie w powietrzu zimą kiedy ludzie zaczynają palić w piecach a najlepszy to zapach stęchlizny najlepiej podziemne metro :) ,benzyna i wszystkie inne łatwopalne ciecze :P :P

najgorszy - zapach mięsa (nawet swieżego, mi zawsze smierdzi i zbiera się na rzyganie), mocz, wymiociny, kał, ludzki pot, przepocone skarpety, zapach szpitala, fetor z smietników (ogólnie jakas zgnilizna, zjełczałe jedzenie), skoszona trawa, albo trawa po deszczu, gotowane mleko, gotowana młoda kapusta (smród w całym domu :() najlepszy - oczywiscie swiezo pazona kawcia, cynamon, benzyna, bardzo lubię kwiaty i ich zapach, wyprana posciel, ubrania w jakims ładnym płynie, zapach ciast, słodyczy, czekolady, miód, koperek

Tez uwielbiam zapach starej piwnicy i benzyny jak tankuje. Nie cierpie spoconych stóp.

Gość mlekomat- etatowa mama
najgorszych jest bardzo dużo więc nie bede wymieniac najlepsze: siano świerzo skoszona trawa zapach zimowej nocy kanapki z pomidorem strychu potu zmieszanego z antyprespirantem frezji zapach spalonej bezyny niemowlaka kawy może to śmiesznie ale lubie zapach własnych majek ;) hehe głupie co nie? i oczywiście zapach mojego Misiaka

najlepszy- koszona trawa, kawa, czekolada, pomarańcze, dym z cygara, wanlia spaghetti najgorszy -od bezdomnych, co zaczepiają na ulicy