Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka

Jaki jest Wasz najgorszy...

Polecane posty

Gość Wpadka

Jaki jest Wasz najgorszy i najlepszy zapach. Nie chodzi mi o żadne perfumy, tylko o zapachy, które spotykamy na codzień. Moje: * najgorszy - zapach mokrego psa, * najepszy - zapach piwnicy czy garażu. :)

fajny temat :D najgorszy - smród psa (sierść, pysk - obojętnie czy pies mokry czy suchy), smród w przejściach podziemnych (mocz + kiepy :o ), smród przypalonej rączki od garnka albo patelni, zapach świeżo skoszonej trawy (aż łzy mi lecą) najlepszy - zapach świeżo zmielonej kawy, wypranej pościeli, zapach niemowlaka po kąpieli :)

Gość ale niemowlaki
śmierdzą siarą, kupa i czymś nieokreślonym. To gorsze niż fetor w przejściu podziemnym:O

Gość uwielbiam zapach
jaki jest po letnim deszczu, gdy powietrze jest oczyszczone z kurzu, a najgorszy to właśnie mokry pies i ....hmm.. nie wiem jak to opisać.. w parku jest dużo gawronów i po deszczu ten park tak okropnie śmeirdzi, mokrymi ptakami własnie i ich odchodami chyba... blleee...

najgorszy: wymiociny....brrrrrrr ,szambo!!!!!!!!!!najlepszy: swiezo zaparzona kawusia ,niemowlaki ,.......natomiast moj syn:uwielbia zapach swiezych pomidorow,takich zerwanych prosto z krzaka ,a niecierpi smrodu :spalin ,chloru.

Gość Wpadka
O, zapach niemowlaka też jest cudowny :) I jeszcze kawa :) A do okropnych to jeszcze zapach potu i wilgoci i stęchlizny :)

Gość zsaasdsa
zapach sledzia ze szpary;/

Gość dla mnie najlepszy
zapach to zapach benzyny i zapach powietrza zaraz po burzy, a najgorszy to zapach sikow i rzygow

W patelni nie, ale w przypalonej rączce od patelni - tak :P

Jeśli chodzi o najgorszy to wszystko to co ill:\"smród psa (sierść, pysk - obojętnie czy pies mokry czy suchy), smród w przejściach podziemnych (mocz + kiepy ), smród przypalonej rączki od garnka albo patelni, zapach świeżo skoszonej trawy (aż łzy mi lecą)\" najlepszy: zapach siarki, zapach płynu do spryskiwaczy;)

oo siarka też, spryskiwacz też :) To już masochizm, ale lubię zapach starego futra wyciągniętego ze starej szafy. W sensie nie takiego okurzonego i śmierdzącego, ale takiego z historią...

Gość najgorszy ..........
zapach niemytego faceta od tygodnia ktory chce sexsu.bllllllllllleeeeeee najprzyjemniejszy zapach poranka obok kochanego czlowieka

Gość mlekovita
najgorszy: zapach psa, autobusu, potu, gnijącego mięsa i zepsutego jajka:-) najlepszy: zapach wiatru wiosną,zapach po burzy, zapach niemowlaka, zapach morza, zmielonej kawy, skoszonej trawy i zapach stęchlizny tez lubię.

najgorszy: zapach do spryskiwaczy w samochodzie i zgnitych jajek, koszonej trawy najładniejszy: wanilia ..... zawsze mam ochote na sex jak powącham :P

Gość najgorszy..........
nie!!!!!!!!!!!!!! z bylym mezem:P

Gość psiula
co wy tak na te mokre psy najeżdżacie ??? To nie jest takei straszne :-/

Miałem kiedyś wątpliwą przyjemność inwentaryzować wnętrza garbarni skór:( To dopiero był wycap, sterty niewyprawionych skór pokrytych pleśnią i białymi robalami, normalni naciągało mnie na pawiowanie ale po 3 godzinach przyzwyczaiłem nozdrza:) Ulubiony zapach: kawa z cynamonem, zapach świeżej bułki z masłem zresztą długo by wymieniać:)

Gość najgorszy..........
psiula wole zapach mokrego psiaka od niedomytego faceta;)

najgorszy jak naczynia długo w zmywarce stoją przed myciem (wymiotować mi się chce, jak coś dokładam), a najlepszy- zapach skoszonej swieżo trawy i olejku dla dzieci lawendowego:)

Gość najgorszy..........
najlepszy zapach lasu po burzy........ najgorszy niedomyty facet.

Gość niebieskoooookaa22
* najgorszy :o : zapach zepsutego mięsa, zapach psa, zapach paliwa samochodowego i tych "choinek"zapachowych :o * najlepszy :) : zapach świeżo skoszonej trawy, zapach czystej pościeli bawełnianej, zapach czystej skóry