Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka

Jaki jest Wasz najgorszy...

Polecane posty

najgorszy to zapach zepsutego miesa, wyłowionego topielca. Najcudowniejszy to naturalny zapach mojego ukochanego..

najgorszy jest smród skarpet mojego wujka:O normalnie wymiata treść z żołądka:O najlepszy-kokosowy żel pod prysznic

Najgorszy jest "zapach" nieumytych ludzi, powinni niektórym pisać mandaty. Najpiękniejszy - zapach lasu, gdy kwitną w nim wiciokrzewy, wtedy mam ochotę nocować w tym lesie... i zapach akacji, gdy kwitną otwieram okna aż pachnie w domu :)

Gość kaska z ostrowa
najgorszy: -zapach stóp mezczyzny, - zapach żulów na dworcu bleeeeeeeeee:/ -nieumyty kibel w dodatku obszczany i obsrany taki np publiczny kibel - zapach spoconego czlowieka ktory nie mył sie jakis czas i jeszcze ma ciuchy przesiakniete tym potem. fuuu az w nosie razi ten smród najlepszy: -kiedys lubilam zapach zapałek w momencie odpalania i zapach kamieni miedzy torami heheheh teraz: wszystko co ladnie pachnie oczywiscie a poza tym zapach ciuchow wyciagnietych prosto z pralki mmmmm, zapach skóry po prysznicu, zapach szamponu head&shoulders, zapach w cukierni/piekarni,

najgorszy zapach: bąk brudnego żula w starym autobusie gdy powietrze rozgrzane jezt do 40 stopni celsjusza, bus jest zatłoczony i pełen spoconych ludzi a ty akurat masz najgorsze objawy ciązy. najlepszy zapach: woń maciejki wieczorem po burzy

nienawidze zapachu palonych włosow okropne! Za to lubie zapach palacej sie zapalki, gazu a dawniej nawet zapachu ze stacj benzynowej ale na szczescie mi przeszlo:) Aha i zapach swieżego chleba i ciast;d

Gość
najgorszy - zapach spalonych włosów i surowych flaków najlepszy - kawa

Gość Wpadka
To chyba tylko ja jestem taka zryta, że lubię zapach piwnicy i garażu :D

zapachu piwnicy nienawidze!:D tak samo oddechu gdy ktos ma flegme i pilowanych paznokci bleeee

Gość hgjhxcz
najgorszy - brudnego czlowieka, mokrych gnijacych rzeczy najlepszy- kawa, powietrze po burzy , lipa jak kwitnie, spalinki z motocykla :P

najgorszy: -żygi -męskie nasienie -rozwolnienie po antybiotykach -pot spod pachy -odór z buzi mojego kumpla -zapach jaki unosi sie poprzejechaniu tira za świnkami -zapach u dentysty, w szpitalu -zapach surowej ryby Najlepszy: -spaliny -piwnica -benzyna -pasta do butów -ciało po kapieli -moze to zabrzmi hardcorowo ale rozpuszczalinik tez jest ok -skoszona trawa rano -zapach jaki unosi sie na cmentarzu na wszystkich świętych -kadzidełka i kadzidło w kościele -tartak-ogólnie zapach drzew jest bomba -wanilia i kokos -

ale trauma- zapach topielca:o na szczęście nie miałam do czynienia z takim zapachem, a raczej smrodem:o Jeśli o mnie chodzi to : najlepszy zapach: świeży chlebek, pieczone domowe ciasto, swojska kiełbaska wędzona, truskawki, kawa, zapach przy kominku palonego drewna :), zapach grzybów przyniesionych z lasu, zapach czystej pościeli. Najgorsze: świeżo kładziony asfalt i ta smoła co ją gotują przy budowach, zapaszek brudnych ludzi, potu, smród z ust- niemyte zęby, padlina(zdechłe koty, ptaki, psy), smród po kupie w kiblu, smród dworca- mieszanka sików i chloru czy lizolu jakiegoś, papierochy:o

Gość Wpadka
Zapach trupa też jest średni, ale to już skrajność. :)

Gość komares
Najgorszy: piesiak wyarzany w piesiakowych "perfumach". Najlepszy: piesiak wymyty :D

Gość PO kłamało
co wy mozecie wiedziec o zapachach skoro w prosektorium nie byliscie

Gość moje typy..
*najgorszy: wymiocin, wymioin niemowlaka, wody po kwiatkach, stechlizny, bananów, mojego oddechu o 5 rano, spalin, autobusow pekaesow, borowanego zęba, dziurek w uszach w ktorych nie nosi sie juz kolczyków, brudow w pępku, azbestu........ *majlepszy: szamponu timotei ogórkowego, kawy, ciasta domowego, zapach w kosciele na świeta, sianka, powietrza na samym poczatku wiosny ......

Najgorszy--kocie gówno, pot9kazdy rodzaj, od slodkawego do ostrego:O:O:o bleee) Najlepszy-- zapach rumianku i kawki:p

Gość Wpadka
Po kłamało - byłam w prosektorium i wiem coś o zapachach :)

Gość mam ochote sie popodszywac
mokrego psa,huuu fuuu, suchy tez niezle smierdzi

najgorszy: nasienie męskie, zgniłe mięso, kupa, (i jeszcze jeden ale nie powiem!:) ) najlepszy: mam zboczenie wąchania wypranych ciuchów, mmm do tego piwnicę też lubię :) i miałam kiedyś zaiebjaszczą piankę do mycia twarzy z ejvonu bodajże :D ...jej zapach mnie rozwalał na kawałeczki. :classic_cool:

Gość aga i michał
najgorszy : zapach kociej dupy, skarpety hakera, ciało janusza, zbuki, przejechany jeleń, pęknięty jeż, oddech nietoperza, toi toi, niespuszczone gówno w szalecie miejskiej, dworzec pkp we wrocławiu, grzyb na scianie, stechlizna unoszaca sie przy wejsciu do mieszkania, sandał pielgrzyma, psi oddech najlepszy : rosołu, zapach po deszczu,choinki, herbaty, śniegu, powietrza po burzy, szamba sasiadów

Gość Zielonooka xD
Najgorszy: Jakby słona woda zmieszana ze słodką i z rybą ;/ blee Gówna, szamba, niedomytych spoconych brudasów...padliny!! Najlepszy: Samochód w środku mojego Dziadka :), Nowy samochód w środku,świeżo skoszona trawa, mój kochany ;* zapach po burzy, mgiełki do ciała, owoców. Dawniej: Korektor, benzyna, rozpuszczalniki, spaliny, papierosy, lakier do paznokci, farba, sztuczny śnieg, pasta do butów, gaz do zapalniczek czasem... voltarenu... ;) Już nie lubie tak bardzo tych zapachów... :|

Najgorszy: kocie siki Najlepszy: zapach mojego ukochanego narzeczonego :))))))))))