Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka

Jaki jest Wasz najgorszy...

Polecane posty

Gość skakanka. . . . . . . .
Najgorszy- benzyna,spalone wlosy,kocia kupa :/ Najlepszy- zapach nowej ksiazki, kwitnacych drzew,bzu, powietrze po burzy

Gość nowa na forum
najgorszy - kupa kota :O smród z mojego zlewu, jakby rury były zapchane czy cos... najładniejszy - benzyna, farba :P

najgorszy to; tygodniowe śmierdzące skarpety, majtki, gówno, siki kocie, smród jak się kurom pióra się opala, gotowane dudki ze świni typu wątroba, jęzor świni,ogon,ucho, smród jak ktoś nie myje zębów, nie myty pępek zarośnięty brudem najlepszy: benzyna, powietrze po burzy po deszczu,

Gość niewiemniewiemjuznic
najgorszy?- kackupa najlepszy? zapach takiej starej piwnicy, klejow itp ;p

Smród psa brudnego a jeszcze gorsze jego gówno bleeee albo kota to już jest masakra.nie podoba mi się smród publicznych toalet gdzie śmierdzi moczem :O robi mi się słabo na zapach,który jest w szpitalu lub u dentysty bardzo lubię zapach powietrza po burzy :) ładnie pachnie również pranie które wieszam (lenor) lubię zapach kwiaciarni uwielbiam zapach krojonej pietruszki i koperku :)

Gość PRUKAC
Najlepsze zapachy to: smród skarpet w podróży, odór zepsutego zęba w którym jest jedzenie, spocona dupa po wysiłku fizycznym, zapach swieżego kału, spocone majty, perfumy "Chanel Bezdomny nr 1", jak ktoś pruknie w mpku srakowego bączula, oddech po kebabie czosnkowym i wiele innych Najgorsze zapachy: perfumy, mydło, żele pod prysznic itp świństwa