Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackpot79

Dzieci spią.....

Polecane posty

Błogi spokój.Ostatnio czekam na taki moment cały dzien.nalałam sobie winka i czytam was,mała chora(zapalenie płuc) syn połamany.Dajcie spokój.Nawet się pośmiałam.zazwyczaj o tej porze ludzie nie maja co robić i zakładają dziwne topiki(np ten).Hmmmm

u mnie pół na pół... dziewczynki spią, chłopcy nie! ja mam zimne piwo i bolący ząb :o dentysta kazał mi przyjść jak katar minie...

Hej. A moja mała zazyczyła sobie na kolację smazonej wątróbki... Byłam tak zmęczona, że pokroiłam drobno cebulkę , po czym jednym ruchem noża zgarnęłam ją z deski... do kosza. Tylko ostatnie podrygi silnej woli nie pozwoliły mi się rozbeczeć. :) Mała jeszcze nie śpi. A wino tez mam. Niestety, równiez jeszcze troche roboty na dziś...:(

A ja nie zrobie już nic.właczyłam pralke,zmywarke a jak sie umyje i wypierze to......chyba poprosze mojego żeby powyciagał jak wróci.

Fajnie że masz "swojego", jackpot. :) Ja wkładam i wykładam sama. Pranie, znaczy. :)

jackpot, i owszem czwórka :) najstarsze w wieku Twojego starszego i najmłodsze w wieku Twojego młodszego! piwko otwarte, nawet nie pierwsze :p słuchamy sobie piosenek, młodszy robi "prrrrllpp" i chyba muszę się z nim pobawić :classic_cool:

a ja 100 lat na kafeterii nie byłam wiec zagladam i łapką macham...🖐️] Misiu zdróka !! i jackpot Twoejmu malenstwu :( biednactwo -zapalenie płuc :(

hahahaha Jackpot :):):) u mnie to samo (prrrrawie, bo 13-latka ani myśli spać), pralka pierze, zmywarka myje a ja podczytuję kafeterię w przerwach reklamowych :)

oo, to wy się wszyscy znacie... A ja tak sobie w buciorach między was włażę......:)))

dobrze macie...ja ani piwa ani wina ani swojego bo za granica ani śpiących dzieci bo coś się im porobiło...

he, he... o ile pranie zazwyczaj wolę powiesić sama (łatwiej prasować) to rozładowanie zmywarki jest całkiem mężowym zajęciem :) gorzej, że chlewik (tak wołamy na naszego dwulatka) baaaaaaaaardzo się do tego garnie i najlepiej wyciągać czyste i wkładać brudne, jak mały śpi ;) oooooooo! daję mu pięc minut i padnie :D

moje też śpią od 2 godzin a ja uwsteczniam się... nawet książki do ręki mi sie nie chce wsiąść...

Nie...mój jak rozwiesi jak nie patrze to pożal sie boże,jak psu z gardła,ale za to jak widze to......więc popatrzę

witaj acha! sto lat... jackpot, druga rok młodsza od najstarszej (dokładnie o 17 mies.) trzecie, to mój najrozkoszniejszy 28mies. chlewik ;) średno, co dwa lata :p

Moja też już spi :D a bylo ciężko... Acha 🌼 pisz coś na blogu bo sprawdzam codziennie a tam pustki...

no aj juz siły nie mam posiedze poczytam bo m,aż na laptopie film oglada Skazany na śmierc

Zauważyłyście,że przy normalnej ,spokojnej rozmowie to ani jedna złosliwa pomarańczka........

myszka nie cierpie tego filmu... to lecialo ostatnio w formie serialu a mnie strasznie wszystkie seriale irytują bo jak sie zaczyna cos fajnego dziac to oni akurat wtedy konczą :(:( heh szczerze to nie mam pojęcia... F mówi ze corka... się okaże :D:D

mamani ;) ja nie straszę! :) gdyby było źle, to czy chciałabym, żeby między chłopcami była, tak jak między dziewczynkami, jak najmniejsza róznica wieku? :) ale nie pamiętam, kiedy ostatnio przespałam noc ciurkiem... pewnie będąc panną :p