Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gałązkajaśminu

Jak się upewnić, czy rzeczywiście nie jest żonaty?

Polecane posty

Myślę, że skoro przyznał się do posiadania dziecka, to nie kłamałby w sprawie żony. Dlaczego nie zapytasz go wprost kiedy się rozwiódł, jak dawno temu? wtedy się dowiesz, czy w ogóle kiedykolwiek był żonaty, czy jest wdowcem, po co te domysły? Nawet jeśli nie jesteś w bardzo bliskim związku z nim, o to zawsze możesz zapytać, tak po prostu, zwyczajnie.

Gość gałązkajaśminu
to prawda....tylko jestem za mało odważna by pytac.... ale to najproszta droga, więc pewnie się na nią w końcu zdecyduję....

Gość aggi....
a newet jesli sie zapyta, to on moze skłamac ja mojego sie wprost pytałam czy nie ma zony i oczywiscie odp ze nie, absolutnie, ale ja cały czas byłam niespokojna bo te weekendy mnie troche dziwiły, były palny na siwieta i sylwka, a z wkoncu musiał isc do pracy własnie w te dni hihihi dobre co

a ja powiem z doswiadczenia, ze znamienitej wiekszosci kobiet w ogole to nie interesuje... było ich troche w moim życiu i musze przyznac, że chyba żadna mnie o to nie pytała...

Gość gałązkajaśminu
a mnie interesuję i tego nie zmienie... no cóż....

Gość ndgfndgfndgfndfgndgfngdfndfgnd
lub żadna nie wierzy że mogłeś mieć żonę (tak jak ja ci nie daję więcej niż dwadzieścia parę lat)

a ja zawsze o to pytałam każdego mojego partnera, to było jedno z pierwszych pytań jakie zadawałam na samym początku. Żaden nigdy nie skłamał, a ja wiedziałam, który był żonaty kiedyś, który ma żonę obecnie, a który nigdy jej nie miał. Czasem to skutkowało końcem bliższej znajomości, a czasem stan cywilny nie miał znaczenia, ale zawsze sytuacja była jasna.

a dziekuje bardzo - faktycznie wiele mi osob mowi, ze nie wygladam na swoj wiek - jakies 29 mi dają :P

Ma dziecko to wiadomo, że albo byl żonaty albo jak mowi nie , ale byl w kilkunastoletnim związku nieformalnym ... czyli wg mnie to samo, ale ty mozesz uważac inaczej ... :) Tak czy siak facet jest po przejściach z bagazem i dobrze, że o tym wiesz. Do ciebie nalezy decyzja czy chcesz wchodzic w związek z nim czy nie , bo o twoje życie i ty musisz o nim decydować

Gość gałązkajaśminu
dzięki Robi :)