Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas...

ponad 100 kg w ciazy...

Polecane posty

Gość taka jakas...

witam. czy ktoras z dziewczyn wazyla moze w ciazy ponad 100 kg???

Gość do bu.
po ciąży ile straciłaś wagi

Gość taka jakas...
to sama nie jestem. choc tym sie pociesze.... ogolnie wcale nie czuje, ze tyle przybralam n a wadze, mam 173 wzrostu. mam nadzieje ze po porodzie jakos zgubie to co zostanie

Gość taka jakas...
a do dziewczyn takich jak w temacie, czy czulyscie sie jakos no nie wiem, gorzej czy zdyskryminowane czy w czyms wam ta waga przeszkadzala w czasie samego porodu czy cwiczen???

Powiem na temat mojej kuzynki :) Tuż przed porodem wazyła 116 kg,w ciązy przyytyła 25 kg.Od porodu mineło przeszło 2 lata i nie może uporać się z wagą.Stoi w miejscu.Wygląda prawie tyle co przed rozwiazaniem. Często ludzie na mieście ją zaczepiali czy nie ma trojaczków itd(wiadomo ludzie są podli)A w szpitalu to życia od suk-położnych nie miała!!!!! robiły stare krowy sensjacje!!!! rózne głupie docinki że ma się odchudzać,że jest potworem,ośmieszali na każdym kroku!!!!!

Gość taka jakas...
no ludzie sie rozni trafiaja to fakt....

Gość taka jakas...
a moge zapytac jaki wzrost twojej kuzynki?

Gość taka jakas...
ktos ma jeszcze cos do dodania???

Tak ja cos dodam.Princpolo znajac moj wyostrzony jezyk to te polozne z hukiem lecialyby z porodowki a gdybym stanela po porodzie to pierwsze kroki skierowalabym do gabinetu dyrektora szpitala:(

ja dzis osiagnelam 80kg :/ ale czyje sie jakbym wazyla z 150kg :( przee ciaza mialam ok. 53-55kg :) mam nadzieje ze wroce do wago chociaz ok.60

Ja też ważyłam przed samym porodem 116kg,w szpitalu nikt nie zwracał mi uwagi że jestem jakimś tam wielorybem.Połozne były super lekarze też.Urodziłam sn i byłam traktowana jak inne rodzące. Gorzej jest teraz bo nie mogę zgubic tych kg.

Gość też coś dodam
Byłam w ciąży dwa razy i dwa razy bardzo zbliżyłam się do 100, ważyłam po 92 kg. Po pierwszym porodzie (cc) kilogramy bardzo powoli mi ubywały, a właściwie waga bardzo długo stała w miejscu i tak w 4 msc po porodzie po mojej miejscowości krążyła już plotka, że jestem znowu w ciąży (ciekawe że ludzie lepiej wiedzą od samej zainteresowanej) Ale zaczęłam się odchudzać tak na dobre jak dziecko zrezygnowało z piersi (po roku), a potem po 3 msc ci co najwięcej mi dogryzali mi "w oczy" prosili żebym powiedziała jak schudnąć (te tak zwane pseudo koleżanki) Po drugim sn, spada mi ładnie już nawet tylko ok 5 kg zostało, a dodam że w sumie to w drugiej ciąży przytyłam dwa kilo więcej niż w pierwszej. Po sobie wiem, że da się schudnąć ale potrzebna straszna motywacja. Moją była obawa przed wyjściem z domu i strach przed głupimi docinkami ze strony debilnych panienek

Gość ja przytyłam 40
przed ciążą 62 kg tuż przed porodem ponad setkę!!! :( 4 lata po porodzie 64 kg. tak to wygląda

Gość muchomor w kratke
tylko co zrobić jak silnej woli wystarcza tylko na dwa tygodnie?

ja kiedy bylam w ciazy w przychodni mialam kolezanke ktora na starcie miala 100 kg i nikt jej nic nie mowil

Gość też coś dodam
Muchomor... miałam takiego już stracha przed wychodzeniem z domu, że domownicy podejrzewali depresję. Trzeba było się zdecydować i udowodnić, że jednak jestem silna i dam radę. Jednak jestem osobą co wystarczy jej stanąć na odcisk i ambicja górą

Gość bu.
po ciazy nic...........alepotem jak sie zawzielam wazylam 55 kg..teraz od dwoch lat 65 kg

Gość bu.
no ale moj syn ma 13 lat

Gość to ja tez sie wpisze
mam 160 cm. przytyłam w czasie ciąży 26 kg wczesniej warzyłam 50 kg. w ciązy przytyłam do 76kg nawet dosyc szybko schudłam moja waga 50 kg, w okresie zimowym 50-55 :p

Gość bu.
ja mam 170 cm wzrostu

Gość etka30
ja wayzłam ciut powyzej 100 , mialam zatrucie ziazowe przytyłam ponad 30 kg w ciazy ok 35 przy 164 , teraz po 2,5msc waze 23 kg mniej

Gość ja tez przytylam..
a ja sie martwie.. przed ciązą wazylam 50 kg, a teraz 2 tygodnie przed rozwiazaniem waze 67 zl.. przytylam 17 kg.. a z tego co wiem, to dziewczyny tyja ok. 10 kg.. zdrowie dziecka jest najwazniejsze, ale martwie sie czy wroce kiedys do formy.. :( niby zero rozstepow, ale mam cellulit :(

Gość xqwedewd
ale co duzo jadłyscie ze tak przytyłscie, czy słodycze?

Gość xqwedewd
do "ja tez przytylam." aile masz wzrostu?? nie załamuj mnie ja przed ciaza wazyłam 66 kg teraz waze 70, ale dopiero 4 miesiac!!kurcze :(

Gość xqwedewd
xqwedewd do "ja tez przytylam." aile masz wzrostu?? nie załamuj mnie ja przed ciaza wazyłam 66 kg teraz waze 70, ale dopiero 4 miesiac!!kurcze

Gość taka jakas...
widze, ze ile dziewczyn tyle i doswiadczen... dziekuje bardzo za wpisy. dobrze wiedziec, ze nie jest sie samemu. pozdrawiam wszystkie ciezarne, te obecne i juz "rozwiazane" :)

Gość taka jakas...
ja az tak bardzo diety sie nie boje, bo potrafie schudnac, w ciazy po prostu niczego sobie nie odmawiam i tyle. a niestety nie naleze do osbo ktore moga jesc i jesc a waga stoi w miejscu. u mnie jest cakkiem odwrotnie. kazda zbedna kaloria odrazu sie odklada. Najbardziej w trakcie porodu boje sie tego, ze polozne moga mi odmowic korzystania ze sprzetu do cwiczen. z pilek lub workow, a wiem, ze one baaaaaaardzo pomagaja w I okresie porodu. Moze i glupia jestem ale taak schize mam...