Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lataleną

Czy mogę tu na poważnie?

Polecane posty

Gość a ja proponuje
sama jestem idealistka wszystko bym chciala miec cacy kiedys poprostu nie moglam dac sobie rady jak wszystko mi nie pasowalo teraz staram sie akceptowac to co mam i cieszyc sie z tego z tym ze jak juz napisalam jestem idealistka wiec nie zawsze mi to wychodzi, czasem sie idzie zalamac ale napewno jest lepiej niz kiedys, albo poprostu hipnoterapia, jesli pojdziesz do prawdziwego specjalisty moze ci wmowic ze zycie jest piekne, ja nie probowalam ale duzo o tym slyszalam, tylko czeba naprawde pojsc do kogos kto sie na tym zna, komu nie chodzi o kase tylko jest to jego pasja, polacy raczej nie sa w tym dobrzy

Gość lataleną
bywalec.....może to nie jest głupi pomysł:)) A propos jogi to wiem jakie daje efekty. cwiczyłam regularnir i cwicze nadal. Właściwie oprócz sportów zimowych jest to jedyny rodzaj cwiczeń jaki uprawiam. Może nie zbyt profesjonalnie ale na tyle, że sprawia mi przyjemnosc. A czy Wy drogie ,prawieczterdziestki, naprawdę jesteście szczęśliwe i nie macie takich problemów? Jak wygląda Wasze życie? Bo jeśli przypomina amerykański film rodzinny to ja jestem dno...prawie dno

Gość lataleną
dlaczego mój mąż mnie już nie pociąga....jest to naprawde spory problem:( Czy to naturalne, że mam ochotę na sex 3, może 4 razy w miesiącu??? Czy to normalne?