Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sie zniewolic facetowi

dziewczyny, wsadzmy swoich mezczyzn sobie pod pantofel, to kobieta rzadzi

Polecane posty

nie dajcie sie zmanipulowac mezczyznom, miejcie swoje zdanie, to my jestesmy gora a nie mezczyzni ;-) związek to partnerstwo, ale takie gdzie decydujace zdanie ma kobieta :-) mezczyzni nadaja sie do zarabiania pieniedzy, ale od wydawania to jestesmy my ;-) a jak facet bedzie pyskowal, strzelcie focha i po jakims czasie facet przyjdzie do nas z podkulonym ogonem ja wam to mowie ;-)

Gość kamilka z ciechanowa
masz racje, ale jak to zrobic ? :-(

moment, bo czegoś nie rozumiem...to mamy ich wepchnąc pod pantofel czy ma to być związek partnerski? bo te pojęcia są jakby...sprzeczne ;)

Gość trtr
ja mam swoje metody, fochów nie muszę strzelać (nawet nie umiem)

podam wam przyklad jak to osiągnąć: załóżmy że wasz facet chce gdzies wyjsc z kolegami ( np do knajpy na browara ) a wy tego nie chcecie. zmanipulujcie wtedy jakas historyjke w stylu BEDE MIALA WOLNA CHATE BO RODZICE WYCHODZA DO ZNAJOMYCH i na taki tekst facet powinien zgodzic sie przyjsc do was. jak ma dojsc do spotkania powiedzcie ze RODZICE JEDNAK NIGDZIE NIE IDA BO ZEPSULO SIE AUTO I OJCIEC MUSI JE NAPRAWIC A MAMA SAMA NIE POJDZIE, i wtedy dodajcie CZYLI ROZUMIEM ZE JEDNAK IDZIESZ Z NIMI SIE SPOTKAC I NIE ZOBACZYMY SIE, ROZUMIEM PRZYKRO MI. w tym momencie facet przyjdzie z podkulonym ogonem i efekt jest taki ze macie to co cichalyscie :-p

Jarku właśnie o to chodzi żebyście żyli w świadomości że jest inaczej:D

a po cholerę takie manipulacje? żeby mu zagrać na nosie? jakieś to dziecinne, nie lepiej w czasie, kiedy on idzie na to piwo z kolegami, wyjść na piwo z koleżanką? jak sie jest za młodą na piwo, to na soczek chociażby..

to po to aby pokazac kto tu jest gora, bo zadna szanujaca sie dziewczyna nie pozwoli aby to facet kierowal zwiazkiem

Jak facet każe ciągnąć druta to sie nie sprzeciwiajcie!

a czy (przepraszam, ale użyję brzydkiego słowa) partnerstwo nie polega czasem na tym, że NIKT nie jest górą?

polega na tym, ze facet mysli ze nikt nie jest gora a jednak to my kierujemy wszystkim "z ukrycia" ;-)

dziewczyny nie bądżcie takimi idealistkami,przecież wiadomo że to kobieta rządzi;)najważniejsze żeby facet myślał odwrotnie...

Play27 - dokladnie !!! o to mi chodzilo a jesli facet probuje sie buntowac to foch :-p

ta twoja wypowiedz i zmyslona historyjka o zepsutym aucie rodziców niezbyt dojrzała jest, odniosłam wrazenie ze masz max 15 lat :o ja bym nie chciał miec faceta pantofla, takich "cieplych kluch". facet musi umiec sie postawić kiedy to konieczne. (oczywiscie nie wtedy kiedy to dziewczyn ma absolutna racje:P) zwiazek partneki jak ktos to ladni okreslił. :)

Lepiej poddać się, być zgwałconą, obrabowaną i żywą, niż ponieść "bohaterską" śmierć. Po co wogóle się stawiać potyra sobie to pójdzie...proste.

Gość czarne też
i jeszcze może powie - fajna byłaś

ale nie chodzi o to żeby go zniewolić,tylko wykorzystywać swoje wdzięki dla własnych/wspólnych celów...ale kłamstwo to przegięcie

najlepsze jest to, że gdy dojdzie do napadu, mało która jest w stanie zrobić cokolwiek poza krzykiem

Gość o pała jarek nawet jest
:P

Gość czarne też
jaki tu jest wspólny cel, skor facet chciał iść z kumplami. Szantaż emocjonalny - ale w ersji nieudolnej

Gość czarne też
ciekawe Jaruś, co Ty byś był w stanie zroibć, gdyby napdło na ciebie wielkie i silne babsko

Gość o pała jarek nawet jest
jarek był dojeżdżany na glebie wielokrotnie...Na babskim forum taki kozak:O