Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sie zniewolic facetowi

dziewczyny, wsadzmy swoich mezczyzn sobie pod pantofel, to kobieta rzadzi

Polecane posty

Gość czarne też
Play - to nie do Ciebie było, świat ma wiele pępków, wiem.... :p Chodziło mi o to: podam wam przyklad jak to osiągnąć: załóżmy że wasz facet chce gdzies wyjsc z kolegami ( np do knajpy na browara ) a wy tego nie chcecie. zmanipulujcie wtedy jakas historyjke

bo np ja nie chce aby on spedzal czas z kimkolwiek poza mna, no i jak zrobimy mu to to nie bedzie mial do zarzucenia ze my chcemy miec go na wlasnosc. przeciez nikt nie zabronil mu isc ? ;-) a jakby chcial isc to wtedy mowimy cos w stylu WIDZE ZE WOLISZ Z NIMI SPEDZAC CZAS NIZ ZE MNA TO JA POJDE NA BALETY Z KOLEZANKAMI I ZAPEWNIAM ZE NA PEWNO SAME NIE BEDZIEMY SIEDZIALY, BEDA NAS PODRYWAC ITD ... i po tym facet mieknie i dalej wychodzi na nasze :-p

uważajcie żebyście to wy nie znalazły sie pod butem swojego pana i przy garach heheheeh

Gość czarne też
Wybacz, Autorko, ale to zdanie: ja nie chce aby on spedzal czas z kimkolwiek poza mna świadczy o paranoi

Gość czarne też
Haris- się nie da

skończmy na tym, że do tego kaszalota normalny facet by nie podszedł na odległość mniejszą niż 10 metrów :classic_cool:

Gość czarne też
dlatego mówiłam o NAPADZIE

dlaczego niby o paranoi ? bo chce aby facet spedzal czas tylko ze mną ? po to jest ze mną aby spędzać czas nieprawdaż ? jak gdzies probuje wyjsc, spotkac sie z kims to wystarczy w odpowiednim tonie powiedziec AHA TO ZNACZY ZE SIE NIE ZOBACZYMY, NO TRUDNO ... i facet od razu zmienia zdanie ;-) i wychodzi na nasze :-D

Gość czarne też
paranoja i to niestety zaawansawana... kondolencje dla faceta, tylko patrzeć jak Ci zwieje, albo miłość zdechnie pod tym pantoflem

a teraz zmieńmy temat - proponuję, żeby autorak opowiedziała nam o swoich koleżankach, pasjach i zainteresowaniach :D

Gość ciekawe teorie tutaj
snujesz ....jak facet będzie chciał sie spotkac z kumplami to powinnaś wiedzieć,że zrobi to! Czy sie tobie to podoba czy nie..:O A jeśli musisz sie uciekac do takich podstepów ...to myślę,że facet nie ma z tobą lekko. Dziewczyno a jesli ty chciałabyś bardzo spotkać sie ze swoimi przyjaciółmi,póśc gdzieś na babskie ploty itd a jemu nie podobałoby sie to ??? ...każdy kij ma dwa końce ... ale z tego co wypisujesz to widze,że jestes bardzo młodą osobą, bo normalnie to powinnas wiedzieć,że nikt nie lubi być prowadzany na smyczy.Spróbuj zatrzymać przy sobie faceta BEZ TAKICH SZTUCZEK ....ot tak po prostu tylko dlatego ,że on sam tego chce🖐️

muy nie chodzimy oddzielnie, ja zarzadzilam ze wychodzimy tylko razem, on mi ptrzytaknal i tak po prostu jest ;-) choc oczywiscie to on zaproponowal ta zasade, zeby nie bylo ze ja nim manipuluje ;-) wiec ja nie chodze sama nigdzie to on tez niech nie chodzi, a ja z nimi z tymi kolegami nie mam zamiaru sie widziec

Gość wybacz ale jako kobieta
nie bede sie z toba solidaryzowac. Jelsi nie zmienisz pogladow, nie wroże dlugiego zwiazku. W z a j e m n y szacunek i tolerancja to podstawa

ale co ja takiego złego robię ? w jego oczach to te wszystkie inicjatywy od niego wychodzą. on mnie bardzo kocha zresztą ja jego też i jest o mnie zazdrosny. wystarczy wtedy powiedzieć, że SKORO TY IDZIESZ SAM Z KOLEGĄ TO I JA IDĘ NA BALETY ALE TAM NA PEWNO NIE BĘDZIEMY Z KOLEŻANKAMI SAME SIEDZIEĆ I BĘDĄ NAS PODRYWALI. wtedy to go wkurza i ... mam co chciałam ;-) dlaczego więc ma być źle skoro jest dobrze ?

znaczy się w ten okrężny sposób odpowiedziałas mi na moje pytanie, ze jesteś nudna i skoncetrowana tylko na menie to kim Ty byłas bez niego??? chyba tylko bezkształtną amebą.... :O

Gość wybacz ale jako kobieta
kup sobie swinke morska, zawszee bedzi z toba, jak zechcesz

Gość ciekawe teorie tutaj
wiesz ,pomyslałam że umysł twojego faceta krąży teraz wokół tego jak wyprowadzić cie w pole:)... ja nie potrafiłabym tak kontrolowac faceta bbbrrrrr już nie wspomne o tym ,że sama tez nie chciałabym aby mnie ktos tak traktował!...porażka ... Jestem już mezatką i nie potrafiłabym meżowi przetrzepać kieszeni telefonu czy laptopa nawet.

no sory ale u mnie ani mama ani tata osobno nigdzie nie chodza wiec stad biore przyklad. nie sadze abym robila cos zlego a moj facet tak bardzo mnie kocha ze nawet nie mysli o tym aby skoczyc gdzies w bok, jestem bardzo ladna i wlasciwie jeszcze taki sie nie urordzil ktoremu bym sie nie spodobala ;-) jak za bardzo moj facet fika to mu to powiem i od razu rura mu mieknie :-p facet musi znac miejsce w szeregu ;-)

Gość jestem za
dziewczyny, wsadzmy swoich mezczyzn sobie pod pantofel, to kobieta rzadzi tylko i wyłącznie przy gotowaniu, sprzątaniu i zmywaniu garów :D ;)

Gość dżizas
u mnie w takiej sytuacji jest krótka piłka. coś sie nie niepodoba to koniec 🖐️

Gość ależ wy musicie
być strasznie nieszczesliwe ...

Gość tez tak uważam jw......

Gość pantoflarz
a ja bardzo lubię jak kobieta rządzi i chciałbym być pod pantoflem u jakiejś milej Pani :))

Gość
Powodzenia. Facet, który łazi na sznurku szybko zamienia się w pełni w rogaciznę :P Ciekawe, który by tak chciał ? :D

brrrr....nie lubię uzależnienia od kogoś, nie lubię, żeby ktoś był ode mnie uzależniony, mam swoje życie i nie mam zamiaru z niego rezygnować, więc czemu facet miałby rezygnować ze swojego? Ale jak byłam taka młodziutka jak autorka tematu...a nie, już wtedy byłam tolerancyjna do granic obojętności. Ale zawsze miałam sie czym zająć pod nieobecność lubego :) I chyba o to chodzi, napierw należy czuć sie dobrze we własnym towarzystwie, żeby dobrze funkcjonować w towarzystwie innej osoby.