Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam powazny problem

CO z okresem po pierwszym razie??pomozcie

Polecane posty

Gość mam powazny problem

mam 16l kochalam sie z chlopakiem pierwszy raz a teraz okres mi sie spoznia okropnie boli brzuch od 4dni bol jajnikow starsznie sie denerwuje brzuch mam jak balon nie wiem co mi jest czy po pierwszym razie normlany jest okres

Gość znalazła się dorosła
Jesteś dorosła skoro zaczełaś uprawiać sex więc odpowiedz sobie na to pytanie...

jeśli nie ma ciąży po tym pierwszym razie, to okres jest normalny jak zwykle :-)

Gość mam powazny problem
wiec jesli ktos moze mi pomoc to prosze bo takiego dziwnego bolu nie mialam jeszcze plus ten bol jajnikow i brzuch mam rozepchany jak na okres ;/

Gość mam powazny problem
narazie czekam na okres jesli nie bede miec za pare dni dalej to zrobie test

Gość no masz problem
bo trzeba sie było zabezpieczac a nie pytac o okres po pierwszym razie okres z zasady powinien byc regularny a skoro nie jest to są szanse ze jesteś w ciąży jak w ogóle można zabierac sie za seks nie wiedząc jak sie zabezpieczyc ?! myślisz że jesteś jakimś wyjatkiem, który moze sobie seksic i dziecka z tego nie będzie ? o cyzm ty w ogóle do cholery myslałaś ?! chcesz byc matką w tym wieku ?

Gość mam powazny problem
nie chce, zabeczpieczylismy sie wiec nie powinnam byc w ciazy ale zawsze jest jakies ryzyko :( szczegolnie ze dalej okresu nie mam

Gość mam powazny problem
durex classic 4dni

Gość no masz problem
laski są jednak głupie ulegają bezmyślnei facetom a potem panikują trzeba było poczytac wcześniej a nie dopiero teraz szukac informacji jesli jesteś w ciąży to i tak nikt na forum tego nie zmieni

Gość no masz problem
no to skoro się zabezpieczaliście i zrobiliście to prawidłowo to w ciąży byc nie powinaś a spóźnianie się okresu to nic takiego, nie masz co panikowac

no jeśli prezerwatywa się nie zsunęła ani nie pękła, to nie masz co panikować

Gość mam powazny problem
durex classic i4dni sie spoznia wiem ze nikt tego nie zmieni tylko chodzi mi o te objawy

Jak się zabezpieczyłaś, to czego się boisz? Nie wiesz, jak dochodzi do zapłodnienia?

Gość mam powazny problem
no nie ale i tak sie boje :( przez to ze tak mnie boli jakby mi brzuch rozewalo i mam wiekszy duzo brzuch i tawrdy

Gość no masz problem
objawy jak to objawy, brzuch i piersi zawsze są nabrzmiałe przed okresem a 4 dni spóźnienia to tyle co nic, mogłabyś sie martwic gdyby okres spóźniał się 2 tygodnie.... niepotrzebnie sobie nakręcasz schizy

Gość mam powazny problem
jejku wiem jak tylko wlasnie boje sie bo do zaplodnienia moze dojsc nawet jak sie wydziela ten sluz przed wytryskiem

zamiast się zamartwiać i pytać na forum to idź do gina. My cię nie zbadamy przez monitor i nie powiemy czemu jest tak, jak jest

Gość mam powazny problem
moze i niepotrzebnie ale w tym wieku ciaza to zaglada

W twoim wieku okres jeszcze się nie uregulował ostatecznie, a jak zaczęłaś współżycie, to doszedł jeszcze stres przed niechcianą ciążą i gotowe :O. Zanim zrobisz to kolejny raz, idź do ginekologa, który wyjaśni ci podstawowe rzeczy,albo poczytaj fachową literaturę :P.

ale przecież śluz też chyba wydzielił się do prezerwatywy? Czy prezerwatywa leżała obok i była tym zabezpieczeniem?

Gość mam powazny problem
no wlasnie wczesniej nie zakladal gumki i byl juz prawe we mnie ale pozniej zalozyl i boje sie o to

To masz rację, że się boisz. Bo plemniki mogą być również w preejakulacie...

Gość mam powazny problem
yhy tak :) nie kochalam sie z dzieckiem takim jak ja tylko z chlopakiem doswiadczonym ktory ma 24lata i z gumka caly czas a nie przed wytryskiem tylko pierwsze sie smial i chcial mi wlozyc bez gumki ale pozniej zalozyl