Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka09

Czy ktos planuje dzidzie na polowe 2009?

Polecane posty

Gość olenka09

jw?????

Gość olanka09
myslalam ze tylko ja tak wczesnie sie wyrywam z planamii:)a jednak nie

ja planuję ale plany planami a życie życiem :) jeszcze jest dużo czasu. staranka planujemy zacząć ok września tego roku, więc może z 2009 dzidzia się zdąży pojawić :)

mówie chyba bo jeszcze nie jestem pewna czy w tym roku sie nie zdecyduje , ale na wiosne planujemy z mezem zrobic remont mieszkanka i nie za bardzo tak z brzuszkiem malowac , przenosic meble i wąchac to wszystko

Gość kjola
a ile macie lat przyszle mamy jesli moge wiedziec? ja mam 24 a planuje na 2009 to bede miec25

Gość olanka09
ja mam 24 lata.koncze zaocznie studia i mam prace na stale.mysle to bedzie odpowiedni moment.zreszta zycie pokaze

Ja tez planuje na polowe 2009, a moze troszke wczesniej, tak marzec/ kwiecien. Ale nie wiem, czy juz nie jestem w ciazy;] Mam 22 lata i w przyszlym roku w marcu skoncze studia;)

ja w czerwcu bronię pracę magisterską (oczywiście jak ją napiszę, a niechce mi się strasznie :P ), jesteśmy w trakcie stawniania domu. co do pracy, mojej, to na razie zawsze coś dorywczego było. chcę zacząć coś na stałe po obronie, na razie nie dałabym rady :) obecnie jeszcze przez 3 dni łykam tabletki anty, potem co najmniej pół roku musimy odczekać i możemy zacząć starania :) mam nadzieje że pójdzie dobrze i do końca roku się uda. to już moje drugie podejście, pierwsze było dokładnie rok temu - odstawienie anty, potem wielka walka z torbielami czynnościowymi jajników, po pół roku powrót do anty i teraz kolejna próba odstawienia. zobaczymy ja będzie, ale powiem szczerze że ja już baaaardzo bym chciała bobaska :)