Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meru

Jak spędzacie dzisiejszy wieczór?

Polecane posty

ale jak wy macie lekki zarost, to to nawet fajnie wygląda, a jak my;/;/ to od razy jakoś tak nieestetycznie

Gość agniiiiiii
wstalam, wstalam na chwile !!! wow widze poprawe. a wszystko dlatego ze ogladalam ally mcbeal na dvd. to ten serial mnie tak zdolowal chyba i wyssal mi sily;-)

brawa dla tej pani:D:D ja moze tez sie zaraz zmobulizuje i przeniose sie z laptopem na łóżko;P

Gość kikakikal
nectarine powrotu do zdrowka

Gość agniiiiiii
wrocil moj mezczyzna i rozlozyl mi lozko;-))))) niestety jest z deczka wstawiony i poszedl sie kąpac wiec pewnie mu z godzinke w lazience zejdzie. a ze mnie wtedy wyparuje resztka sily ;-(

uuuu, hehe, to ja bym chyba zasnęła przez ten czas:) mój niestety nie mieszka ze mną ;/ i teraz siedzi w pracy;/ a skąd w ogóle jesteś agniii?

Gość agniiiiiii
z warszawy ;-) a ty? o matko jakis rumor w lazience. ide sprawdzic

heheh, to lepiej idź :) bo ci łazienke zdemoluje, ale sobie chłopak jeszcze krzywdę zrobi :/ ja z ostrowa wlkp :) uwaga: wstaję :D i ide rozłożyć łóżko :D

Gość agniiiiiii
ooo bravo bravo;-))) to juz cos ;-))

Gość agniiiiiii
na weekend to nie ma sensu sie golic masz racje ;-)

Gość agniiiiiii
kobiet nieeee????? no nie mowilam ze faceci to maja lepiej ???!!!!

ej kurna, jak widze, ze babka wsiadajaca przede mna w tramwaju ma takie klaki na nogach, ze moglbym warkoczyki plesc to mi sie dzwiga...:O a nasz zarost mozecie przezyc ;)

Gość agniiiiiii
ale takie klaki zeby wychodowac to te babki chyba musza sie z 5 lat nie golic ;-( a w jeden weekend to tak nie wyrosnie ;-)

leśne >> mówiłam, że macie lepiej :P ja też jak nie muszę, to się nie golę ;p ale po kilku dniach już mnie tak wkurza, że nie wytrzymuję ;)

Gość agniiiiiii
ja to mam szczescie bo mam bardzo malo klaczkow ;-). i nie musze za czesto golic

a jesteś blondynką? bo blondynki maja pod tym względem lepiej ;] mniej widac :)

Gość agniiiiiii
tyzik łóżko rozłózone ? ;-)

Gość agniiiiiii
no jestem ciemną blondynką. ;-) pewnie jak bym nie zaczela golic to bym prawie wogole nie miala ;-)

no rozłożone, leże już sobie umyta i nakremowana;p z laptopikiem:D pies w nogach;P zyc nie umierać;) jeszcze tylko faceta obok brak, chociaż czasem nawet lepiej bez nich;) a jak twój luby? nie zdemolował łazienki?:)

Gość agniiiiiii
moj luby juz spi - to byla jednak ekspresowa kąpiel bo sily nie mial jakos ;-)))))) tylko cholera chrapie wiec go musze chyba obudzic.

Gość agniiiiiii
ty masz psa w nogach a ja kota;-))) to sama mieszkasz? czy z rodzicami???

w listopadzie broniłam mgr i po studiach wróciłam do ostrowa, póki co szukam pracy a co za tym idzie >> chwilowo mieszkam z rodzicami ;] a na chrapanie podobno gwizdanie pomaga:)

Gość agniiiiiii
ale ja mam na niego gwizdac??? pomoze tez jak go obudze ale tylko na chwilke :-( kurcze ja bym nie wytrzymala z rodzicami mieszkac moimi chyba. chociaz tyle lat mieszkalam i w sumie jakos to bylo.a w jakim zawodzie szukasz pracy?

no mi też trudno, zwłaszcza, że przez 5 lat studiów sie odzwyczaiłam;/ ale mam nadzieję, że jak znajdę pracę, to może coś wynajmę, bo ja tez sie juz do tego nie nadaję (do mieszkania z rodzicami) a jestem po germanistyce, więc najlepiej czegoś z tym związanego, najlepiej jakaś firma, a nie szkoła ;) a ty? studia? praca?

Gość agniiiiiii
ja juz po studiach-zreszta i tak studiowalam zaocznie wiec niestety praca ;-) germanistyka to fajny kierunek to raczej nie powinnas miec duzych problemow ze znalezieniem pracy ;-) oj od rodzicow to sie mozna odzwyczaic;-)

ano można :] i nawet nie wiesz jak trudno potem wrócić do roli córki ;/ eh, no ale nic, ja zmykam spać, bo o 8 pobudka:) słodkich snów nieprzerywanych męskim chrapaniem;) pozdrawiam i mam nadzieję do usłyszenia albo raczej przeczytanie:)