Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwe

fascynuje mnie marsz wermahtu III rzeszy i pan adolf

Polecane posty

Gość dwe

Fascynują mnie marsze III rzeszy. Uwielbiam je oglądać. I kiedy furher się pojawia salutując swoim specyficznym salutem mam ochotę mu odsalutować prawą ręką do przodu do monitora. Podobnie jak pokazują salutujących w ten sposób żółnierzy czy lud. Dziwny jestem? a tu link dla przykładu http://www.youtube.com/watch?v=no1E9E76MOg

Gość w dupkeeeeeeee
:O

Gość badgirl
no ale chyba nikogo nie zabijesz bo hitler był psychicznie chory ,każdy ma różne zainteresowania ;)

Gość dwe
eeee nie mam nic do żydów murzynów i innych nie białych. Ideologi nie wyznaje, ja nie naziolek. Po prostu mam ochotę salutowac i lubie oglądac te wojskowe parady/.

Gość to uważnie patrz
na Adolfa, jak pięknie widać na kolejnych kronikach filmowych, jak go żre Parkinson i narkomania, nie będzie to takie przyjemne

Jakbym czytał mojego kumpla :P Facet też naściągał sobie tych marszy i słucha ich jak nienormalny... nawet w samochodzie :classic_cool: Też zero ideologi, facetowi się to po prostu podoba :D

Gość mój ojciec i wujek
służyli w wermahcie, na Kaszubach to nic szczególnego, i czasem przy gorzałce śpiewali z wojska, marsze, ale to tylko wspomienia młodości i fajna muzyka