Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ta sama ja

rozbila moje malzenstwo

Polecane posty

Gość nie ta sama ja

On tez nie jest bez winy, w koncu to on byl mezem. Ojcem niestety nie, bo mimo leczenia nie moglismy. A teraz ona w portalu nasza-klasa fotografuje sie z nim i pisze o nim, to moj ukochany maż :( Ona tryska szczesciem, a ja , szkoda mowic.

Gość jeszcze ja
oj, nie wiem co napisac, bo cokolwiek by sie nie powiedzialo to i tak faktu tego nie zmieni. Na pewno uplyw czasu duzo da, ale musi go troche uplynac zeby sie pozbierac. Wiem cos o tym choc nie bylam mezatka, ale bylam zareczona. I to niestety nie koniec moich "przejsc". Ale nie moge sobie pozwolic na depresje, bo musze pracowac zeby sie utrzymac :/ I tak trwam, staram sie myslec egoistycznie o tym co bedzie dobre dla mnie. To chyba jedynie wyjscie zeby nie zwariowac. Tobie tez sie uda, trzymam kciuki. A jak sie wygadasz na forum to tez Ci ulzy. Pozdrawiam i pamietaj nie jestes sama, sa ludzie ktorzy Cie rozumieja.

Gość trzymaj się dziewczyno

Gość rzeka
podaj jej imię i nazwisko ..

\"Jezeli jakas kobieta jest w stanie odbić mi mezczyzne, to niech go sobie weźmie, bo ja takiego faceta już bym nie chciała\" Tak napisała tu na tym forum, ale w innym temacie, lilly rose. Przemyśl to. To nie ona rozbiła Twoje małżeństwo, tylko facet z którym byłaś nie był \"tym\"...

Na naszej-klasie jest profil mojego ex-meza,jego nowej zony-i sa na zdjeciach ze swoja corka....kiedys byla jego pracownica i troche powiernica-ale to nie ona rozbila nasze malzenstwo.... Bylo po prostu zle...moj maz reagowal na to tak,ze wyszukiwal sobie za moimi plecami \"bliskie kolezanki\"do poufalych rozmow-po kolejnej \"kolezance\"po prostu odeszlam,choc nadal bardzo go kochalam... Na poczatku \"ruszaly\"mnie takie rzeczy,ze on np bawi sie w sylwestra w knajpie z kolezanka a ja siedze w domu ze znajomymi i czuje sie podle.... Ale z biegiem czasu przestalo mnie zajmowac,czym zajmuje sie on...powoli przestal byc czescia mojego zycia,bo urzadzalam je na nowo,inaczej.... Nie wiem jak dlugo jestes po rozstaniu....gdzies w jakiejs ksiazce wyczytalam,ze po rozwodzie,rozstaniu-tez trzeba przejsc rodzaj zaloby-odzalowac,ze cos sie skonczylo i nie wroci.... Ja odzalowalam... Pozbieralam sie przez jakies 2 lata od odejscia. I juz nawet zal i zlosc na niego mi przeszla-raczej wracaja mile wspomnienia.Bedzie czescia mojej przeszlosci-mam wobec niego uczucia jak wobec dalekiego kuzyna... Teraz mam meza,coreczke,nowe sprawy,nowe wyzwania-i nie mam zadnych resentymentow co do niego..zycze mu wszystkiego najlepszego...