Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symetria hash

co kieruje ludzi aby poznawali sie przez net ?

Polecane posty

Gość symetria hash

a nie lepiej poznac kogos w realu ( na zywo - zeby mi nikt nie wyjechal z biedronka tudzież innym tesco :-p ) ? przeciez to o wiele lepsze niz poznawanie w necie, to trąci troche myszką, no chyba, że uroda kogoś jest poniżej obowiązujących kanonów i normy :-o

Gość kwasss
W realu, pewnie ze lepiej, tylko ska ich brac , kurka...:(

a dlaczego by nie poznawać ludzi zarówno w realu jak i przez internet? lubię poznawać ludzi przez internet. troche tajemniczości, niezaspokojona ciekawość p.s. brzydka nie jestem :P

ale to ,że poznaje sie kogoś przez net wcale nie jest równoznaczne z tym,że ktoś nie potrafi kogoś poznać w realu. Albo, ze nie ma znajomych. Nie można aż tak generalizować

Gość symetria hash
no ale jesli ktos nie jest niski / gruby / ma twarz nie do przyjecia to po co siedzi na necie ? generalnie na necie wiekszosc dziewczyn to paszteciary albo tuczniki, wiec po co tam siedza czasami normalni ludzie ? nie maja ciekawszych pomyslow na poznanie partnera ? dla mnie to troszke dziwne:-o

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
czasami ludzie poznaja sie w necie calkiem przypadkowo, wcale nikogo nie szukajac i wychodza z tego calkiem fajne znajomosci.

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
druga sprawa- przeciez w necie siedza Ci sami ludzie ktorzy chodza po ulicach.

czasami ludzie poznaja sie w necie calkiem przypadkowo, wcale nikogo nie szukajac i wychodza z tego calkiem fajne związki:)

Gość symetria hash
tak, tylko ze 70% dziewczyn na necie ma nadwage, jest zakompleksiona itd... normalna osoba zawsze pozna kogos w realu a jak tam nie moze znaczy ze jest cos z nia nie w porzadku i szuka na necie posrod takich samych nieudacznikow jak ona

moment a co za różnica gdzie się poznaje czy to net czy real przecież to takie samo medium jak inne sam poznaję sporo osobów co wcale nie znaczy że z którą kolwiek się spotkam w realu chyba autorka pomyliła kwestie poznawanie ludzi a poznawania partnerów

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
głupoty gadasz

Gość symetria hash
tak ? wezmy przyklad portali randkowych typu ILOVE czy SYMPATIA. tam poza dziewczynami ktore zamiescily swoje zdjecia to z pozostalych wiekszosc to paszteciary i tuczniki - i nie mow mi ze tak nie jest

Gość hmmmeeeee
jakie kurwa medium? real - medium?

Gość makakaka
Co kieruje LUDZMI, niedouku.

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
tak, fotki czy sympatie to osobny temat, tam niestety wiekszosc osob daje swoje zdjecia w jednym wiadomym celu a kazda laska czyt. blachara (bo niestety wiekszosc tam takich) sciga sie z nastepna, ktora zrobi bardziej wymyslna poze. ale powiedz mi czy te same osoby nie chodza po ulicy, nie jezdza z toba autobusem, lub nie widujesz ich w szkole na uczelni. wyglad to akurat rzecz gustu to co dla mnie jest pasztetem dla ciebie moze byc pieknoscia i na odwrot. czy ty tez uwazasz sie za nieudacznika i paszteta bo siedziesz w internecie??

Gość makakaka
Poza tym pieprzycie ludzie, aż się dymi. Może mowa o nastolatkach; w tym wieku faktycznie normalne, w miarę atrakcyjne osoby poznając kogoś w realu, bo mają multum znajomych i kupę czasu na wychodzenie. Ale na necie nie siedzą tylko nastolatki u licha. Jak się ma trochę więcej lat, to ma się bardzo często absorbującą pracę, ciasno upakowane życie zawodowe, czasami nawet sukcesy i własne mieszkanie, ale ceną za to jest utrata znajomych i brak czasu na wychodzenie. Często zresztą osobie koło 30-tki nie chce się wystawiać na sprzedaż po pubach i dyskotekach. Tym ludziom nie musi naprawdę nic brakować. Są atrakcyjni, niezależni, ustawieni w życiu, ale trudno jest im w codziennych kontaktach na trasie firma-dom znaleźć kogoś, kto by do nich pasował.

Gość symetria hash
ja nie siedze na necie aby poznawac ludzi, po prostu wchodze na forum, piszę itd ale mam zycie tzw pozakafeteryjne :-D co do pasztetow - sa takie soby ktore dla kazdego sa pasztetem - np dziewczyna z nadwaga - niedopuszczalne jest by mloda dziewczyna miala nadwage i wlasnie taka jest pasztetem ;-) dla kazdego bez wyjatku :-p a jesli do tego jest zakompleksiona to dopelnia obrazu

kurwa ator chce sobie poierdolić temat dał z dupy i nie pasujący do przekazu hmmmeeeee a ty pewnie z medium uznajesz tylko rydzyjko

Gość dsfds
bo niektorzy sa niesmiali, pomyslalas o tym?

Gość dziara
zaczep kogoś na ulicy...zobaczysz jaką minę zrobi

Gość symetria hash
jak nie umie ktos poderwac w realu to jest nic innego jak CIOTĄ jak mozna byc mezczyzna aby nie moc poderwac na zywo ? tak samo jak normalna kobieta nie umie kokietowac nikogo na zywo? niesmialosc nic tu nie ma do tego, po prostu nie rozumiem ludzi ktorzy wygladaja normalnie ( kaszaloty do nich sie nie zaliczaja ) a siedza na randkach w necie :-o

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
ale wydaje mi sie, ze troszeczke kierujesz jakimis smiesznymi stereotypami, ze zaraz gruba itd. powiem Ci szczerze, ja np tez nigdy nie siedziałam w necie dlatego by poznawac ludzi siedziec na czatach, czy dodawac zdjecia na fotke. mam kilka ulubionych stron, ktore codziennie przegladam i do tego sluzy mi internet. nie powiem, ze nie poznalam nigdy nikogo przec internet bo skłamałabym, zawsze jednak byly to calkiem przypadkowe "wpadniecia na siebie". to prawda byly i pasztety byly i powazne osoby, wykształcone, ladni przystojni, brzydcy i głupi tak jak w normalnym zyciu. jesli ktos wchodzi na neta tylko dlatego by kogos poznac, faktycznie jest to conajmniej dziwne, ale jego sprawa i uwazam ze niekoniecznie musi byc to nieudacznik czy brzydal.

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
trzeba napisac w takim razie do jakiegos socjologa niech wyjasni zjawisko :P

aż tak mało sprytny z ciebie człowiek :O na poczekaniu można powiedzieć, że pewnie bo: - duży wybór, - można próbować z kilkoma na raz i odrzucić cześć, - zdjęcia są, - umówić się w tesco, - oszczędza czas a jak ludzie pracują to często nie mają go aż tyle, - masz ludzi nastawionych, teoretycznie, na poszukiwanie związku, a nie przypadki z dyskoteki/klubu bo podobno to jest najlepsze miejsce do poznawania w końcu dużo ludzi w jednym miejscu z odpowiednim nastawieniem :O

Gość to tylko jaaa23
co kieruje ludzi aby poznawali sie przez net ? a dlaczego pytasz o to kogos z neta zamiast swoich znajomych z reala/biedronki/tesco? :D