Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emis212

sokółka - poród tam?

Polecane posty

Gość emis212

wiatm mam pyatnie czy jest ktoś na forum kto rodził w sokółce? zastawaim się na d tym szpitalem gdyż miał dobre wyniki w akcji "rodzić po ludzki" i szukam opinii bezpośrednio od kogoś kto tam rodził a może jednak wybrać prywatna klinikę w białymstoku co sądzicie? termin mam na marzec ale starsznie się boję porodu bo to mój pierszy raz :) pomóżcie buziaki wszystkim brzuszkom

Gość kazara
Nie wiem skąd pomysł na rodzenie w Sokółce. Szpital owszem miał renowę ale to było kiedyś. Teraz bardzo się zmieniło.O znieczuleniu możesz zapomnieć a cesarka to na prawdę ostateczność, ogólnie jest "parcie" na poród sn.Lekarzy ginekologów jest tylko trzech, kiedyś była większa kadra.Ja też rodzę w marcu ale zdecydowałam się na Białystok jak też większość moich koleżanek. A najważniejsze jest to że w razie problemów dużych to i tak karetką do Białego wiozą. Ale decyzja należy do Ciebie.Z tego co ja rozmawiałam z kobietkami rodzącymi tam to praktycznie każda opinia była inna.Muszę jednak stwierdzić, że większość raczej nieprzychylnych. Jeżeli jesteś z Białegostoku to na prawdę nie ma co się pchać do Sokółki Jeżeli chcesz pogadać to daj znać na gg 1533201 Pozdrawiam

Temat stary ale może wypowie się ktoś kto niedawno rodził w sokółce ?

Gość gośćmika
drogie Panie rodzilam w sokolce i17 lat temu tak i teraz ..siedemnascie lat temu uratowano mi zycie ..mi i dziecku chociaz panie byly okropne i zle to wspominam ale zyje i dziecko rowniez teraz rowniez myslalam tylko ze bialystok i nic nie wchodzilo ponad los chcial rodzilam w sokolce i jestem szczesliwa doktor Michalowski uratowal raz moje zycie teraz odebral porod mojemu drugiemu dziecku i naprawde i pielegniarki i lekarze bez zarzutu wszyscy mili kazdy chce dla dziecka i matki jak najlepiej wiec kobietki nie szukajcie prywatnych klinik bo naprawde warto rodzic w sokolce

Gość gość
Rodziłam w Sokółce. Normalne warunki, normalny poród. Standard jak wszędzie.

Gość gość
A jakiego ginekologa polecacie do prowadzenia ciąży? Takiego zeby ze zwolnieniem nie bylo problemu