Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karakan77

dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość karakan77

Witam wszystkich na forum. Opisze Wam sytuacje ktora mnie dreczy od pewnego czasu. Poniewaz pracuje za granica, sila rzeczy zona i dzieciak zostali w Polsce. Razem z zona postanowilismy sie nie przenosic bo nie ma za specjalnie sensu. Skoncze kontrakt i wracam do kraju. Moj problem jest taki ze zdaje mi sie ze moja zona ma kogos i jestem tego prawie pewny. Po czym poznalem? no dosyc pokazny arsenal seksownej bielizny, zmiany w lozku tzn w sposobie uprawiania seksu etc etc. Generalnie najwiekszy jakby dowod jest taki ze po okresie zaczela jesc tabletki antykoncepcyjne a kiedy sie zapytalem czy je to powiedziala ze po co jak juz wyjezdzam i nie ma po co ich jesc. Jestem pewnien w 100% ze zaczela je jesc.... z premedytacja mnie w tym momencie oszukala.... Chcialbym Was, przede wszystkim Panie, prosze o opinie. Mysle ze nie tylko ja jestem w takiej sytuacji.

Gość rzeczywiscie niezbite dowody
:o

Gość karakan77
dowody sa faktycznie "niezbite", to przyznaje. To co mam wyslac detektywa?? Pytanie skierowane jest to kobiet czy oszukiwanie partnera z zwiazku z antykoncepcja ma zwiazek ze ma sie romans

skad wiesz ze je tabletki? nie chce nikogo usprawiedliwiać, ale może ona właśnie dla ciebie specjalnie kupiła ta bieliznę? i jak ciebie nie było poczytała na jakimś erotycznym forum, co podoba się facetom, a czego ona jeszcze nei robiła ? ja się przyznam, że moją druga połówka jest w szkocji w tym momencie, byłam u niego na sylwestra i teraz lece a stałe. nie zdradziłam go( nawet by mi to przez myśl nie przeszło, prędzej bym chyba zwymiotowała...), ale faktyczni chodziłam po różnych forach, żeby poczytać co może mu jeszcze sprawiać satysfakcję, a o czym ja mogę nie wiedzieć.... mogłabym spytać wprost, ale nie byłoby zaskoczenia.... a było :D i było naprawdę super.... ale niestety, ja jestem, jak to mówi mój skarb, tak naiwnie uczciwa, że już nie ma takich ludzi.....

no ja skończyłam z antykoncepcją właśnie gdy mój partner wyjechał, i on potem widział że ich nie biorę (już do nich nawet nei wracałam) i że innych środków jest tyle ile być powinno tzn liczba maleje jeśli ich używamy a pozostaje niezmienna jeśli nie używamy

co do zmian w waszym pożyciu czy bieliźnie, nie świadczą wg mojego osobistego rozeznania o niczym (w każdym razie równie dobrze o tym że żona chce być atrakcyjna dla ciebie)

Gość świnka halinka.
tabletki moze jesc nie tylko ze wzgledu na antykoncepcje ale moze na wyregulowanie okresu tzw. terapia hormonalna ja nie mam faceta i biore pigulki bo mam dosc czekania na okres a tak to mam jak w zegarku

Gość karakan77
to nie jest tak ze jestem chorobliwie zazdrosny czy cos w tym stylu. Pytam bo cholernie to dziwna sprawa dla mnie. Dlatego zapytalem ja o wszystkie te rzeczy i o antykoncepcje. Jestem takim akurat typem ze rozmawiam o problemach to uwazam ze tak trzeba. To ze sklamala to jestem pewien. Jaki miala by cel jesc tabletki nie majac zadnych problemow hormonalnych itp???

oczywiście ale wtedy mówi się prawdę a w podanym przypadku podobno jest inaczej poza tym hormony dla kobiety dojrzałej, która już urodziła... bo ja wiem... świadczyłyby raczej o rzadkim problemie zdrowotnym a o tym raczej żona mówiłaby mężowi

Gość jhfjh
przy najbliższej wizycie w domu schowaj jej pigułki i sprawdź następnego dnia czy ręce trzęsą jej się ze strachu i nie może się skupić

Gość karakan77
no dokladnie... nie ma zadnych problemow zdrowotnych tzn w sensie hormonalnych. Jestem troche skolowany powiem szczerze bo okaze sie ze moge podniesc statystyki rozwiedzionych malzenstw przez zarobkowa emigracje ....

Gość karakan77
no, czujnosc jest juz na 120%.

A w ogóle to jak często bywasz w domu? Za ile wracasz? Bo może dowiedziała się że nie ma sensu odstawiać tabletek a z jakiegoś powodu nie powiedziała ci o tym...

swego czasu dziewczyny wymieniały się opiniami na forum, uzyskanymi z różnych źródeł, z których wynikało że jeśli przerwa w braniu pigułek nie trwałaby dłużej niż 1 miesiąc do 3 miesięcy (różnie się pisze), to lepiej zażywać je w dalszym ciągu

Gość świnka halinka.
trtr ale ty bzdury piszesz moja mama w okresie menopauzy tez musiala brac tabletki wiec to nie ma nic do rzeczy czy ktos dojrzaly czy nastolatek

Gość karakan77
no widzisz i to jest dobre pytanie. wracam w maju i nie bede w miedzy czasie w PL. Ponadto chce miec kolejne dziecko i jedzac tabletki wg obecnego stanu mojej wiedzy nie da sie uczynic. Dlatego mnie to tak wprowadza w kosternacje: po jaka cholere zre te tabletki teraz?????

dlatego pisząc o kobiecie dojrzałej, miałam na myśli taką w wieku rozrodczym a nie po nim, jak twoja mama

mysle, ze twoje obawy sa jak najbardziej uzasadnione. takie zmiany w zachowaniu nie biora sie na ogol z powietrza. nie chce byc niesprawiedliwa, ale jestem tez kobieta i znam pewne schematy w zachowaniu kobiet. moze faktycznie kupila ta bielizne "dla ciebie" choc jesli teraz tak rzadko sie widujecie to juz sama obecnosc powinna byc wystarczajaco ekscytujaca. mysle, ze nawetjesli ja zagadasz o te zmiany to sie nie wiele dowiesz...a jesli tak, to skad mozesz wiedziec na ile jest to prawdziwe.

no to wg mojej najlepszej wiedzy powinna właśnie organizm przygotowywać na dziecko, korzystając z tego że niby nie musi się zabezpieczać ale może niestety musi

po zaprzestaniu brania tabletek ponoć łatwiej zajść w ciążę... ale to moga być tylko spekulacje, bo każdy organizm reaguje inaczej.. uważaj na nią... współczuję :(

Gość karakan77
no wlasnie zapomnialem dodac ze w tej bieliznie to jej NIGDY nie widzialem!! i to jest najlepsze. Kur.wa az to jest zalosne bo nie wiedzialbym jak bym sam przypadkiem jej nie odkryl

Gość świnka halinka.
porozmawiaj z nia otwarcie i szczerze , wypytaj o wszystko bo tak to sobie mozna domniemywac

to jak jej nigdy nie widziales w tej bieliznie to wspaniala okazja zeby ja o to zapytac...mogles trafic na nia przypadkowo przeciez...a moze ona gdzies dorabia jako tancerka GOGO a ty myslisz ze ona ciebie zdradza

o fuck :( wybacz ale to zdzira... nienawidzę takich kobiet :O i co teraz? rozwód? ile lat ma dziecko? jakie masz szanse na pracę tutaj po powrocie? może lepiej juz tam zostać, jeśli masz perspektywy? kur...... nienawidze takich lasek:O nożem bym je kroiła i soliła i polewała kwasem :O

Gość nnnssss
paranoja. ludzie naprawde nie moga bez sekusu tych paru miesiecy wytrzymac a ty -spales z kims w miedzyczasie?

Gość karakan77
Jezu.... przysiegam ze nie jest to moj glupi wymysl! Mialem watpliwosci czy wogole pisac o tym na forum bo wlasnie to brzmi jak brzmi. Rozmawialem o tym z nia i otrzymalem odpowiedz ze nie ma zamiaru byz zaniedbana kobieta i inne tam pokretne odpowiedzi Nie dorabia jako tancerka gogo bo jest za stara (30 lat) na takie cos

Gość no to szykuj papiery
:(