Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznik 83 ma

rocznik 83 maci dzieci planujecie?

Polecane posty

to nie jest czepianie tylko logiczne myslenie doroslego czlowieka.Jestem pewna ze 70-80% z Was ma dziecko z wpadki a nie z wyboru

Moje jest z wpadki:P Ale juz po slubie:P Nie zaluje niczego!!! Jestem na swoim utrzymaniu od 5 lat:) I mysle ze mam niezle warunki na zapewnienie dziecku wszystkiego czego bedzie potrzebowalo:) Nie wyobrazam sobie zeby mnie maz utrzymywal, anie daj boze rodzice!!!!!!!! Prawdziwy optymista potrafi sobie w kazdej sytuacji zycie ulozyc:D

Gość Fendi25
Ja tez nie mam jeszcze szkraba i w najbliższej przyszłośni nie mam zamiaru tego zmieniać. Najpierw muszę postarać się o jakiś przytulny domek, bo niestety w wynajętym, czy tez przy rodzicach nie za bardzo mi odpowiada zakładać rodzinę.

Ale są też na świecie kobiety pracowite,z ambicją.To że ktoś ma wcześniej czy póxniej dizecko nie jest gorszy. Ja nie siedze na garnuszku u moich rodziców czy też teściów,nie zmuszam męza do niewolniczej pracy tylko po to bym mogła szastać nią na prawo i lewo.Jestem normalną kobietą która chciała mieć wcześniej dziecko bo mnie na nie stać,która będzie nie tylko matką ale kobietąpracującą chociażby i na 2 zmiany.

Gość nie mam jeszcze za wcześnie
widzisz dagmarka24 Tobie życie tak się ułożyło, że na swoim jesteś od 5 lat. Mi ułożyło się inaczej, ale gdybym była w Twojej sytuacji to bym 5 lat na wpadkę nie czekała :P ;) tylko sama wzięła wszystko w swoje ręce ;)

Do poprzedniczki! Ja rozumiem wszystko:) Akurat mialam szczescie:D Nikogo nie krytykuje:) Bo nie wiek , sposob zajscia w ciaze czy status spoleczny swiadczy o tym czy bedziemy dobrymi rodzicami (powtarzam to zawsze i wszedzie), a to niestety zdanie wielu osob:(

Gość rocznik 83 ma
to zależy kto i keidy zaczął być dorosły. Studia miałam zaoczne w tym czasie pracę.szału nie było pracowałam w recepcji ale zbiegiem czasu i studiowaniem sprwy się rozwinęły....w między czasie były prodóże małe i duże. a tamtym roku ślub....mąż 4l starszy ma dobrą pracę dalej się kształci tak jak i ja.także nie jestem świeżynką po studiach bez pracy co ze swojego miejsc zamieszkania nie wytknęła nosa. nie trzeba mieć 30`tu , żeby coś preżyć i byc już samodzielnym nie oceniajmy ludzi jedną miarką,"bo dobiero studia skończył" itp....

Hej mam rocznego synka a teraz jestem w 3 miesiacu ciazy z ... blizniakami:) Studia konczylam jak bylam w ciazy z Michalkiem od 3 lat pracuje , mam umowe na stale wszystkie swiadczenia osiagnelam juz sporo w pracy zawodowej teraz rodzina ... a potem po 30 bede sie scigac w wyscigu szczurow...pierwsza rodzina...blizniaki-hmmm ciaza planowana , blizniaki lekkie zaskoczenie wogole ciaza trojacza ale 1 pusty pecherzyk ciazowy:( jestem szczesliwa:)

Gość szyszeczkaaa
nie mam, nie planuję :) tzn mam plan dalekosiężny - może tak za 3,4 lata? w tej chwili i ja i chlopak studiujemy. on konczy 5 rok, ja podyplomówke. pozniej chcemy wyjechac, zarobic troche, zdobyc doświadczenia i doszlifowac język. wrocic, dorwac prace tu, wybudowac sie i pozniej dzieci :)

Gość wiii
Ja też jestem z '83r. Nie mam i narazie nie planuje dzieci. Może po 30-dziestce......

Gość uopoiitutut