Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona ważka

Dziewczyny pomóżcie!!! Szukam nazwy dla sklepu z kosmetykami! Burza mózgów!!!!!!

Polecane posty

Postanowiłam spróbować sił we własnym biznesie, bo praca na etacie mnie dobija. Chcę mieć mały sklep z dorymi kosmetykami w przystępnych cenach. Myślę i myślę i większość rzeczy już zaplanowałam ale nie mogę wymyślić nazwy. Może macie jakiś pomysł na nazwę, która miło by się kojarzyła i zapadała w pamięć???

Gość kolorowy kuferek

Gość ciocia mania
piękna za grosik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ty na to?

Gość cosmetiq
:p

Gość a moze a moze
Uroda? albo Kosmosklep :D :P

Nie miałam żadnego pomysłu, a teraz nagle tak dużo super nazw:) Pewnie będę miała problem w drugą stronę :) Jesteście kochane.

Gość Pięknidło
:p

a skłaniasz się do polskiej nazwy czy z jakiegoś języka obcego?

Nie wiem właśnie jak to jest z językiem. Z jednej strony w naszym kraju tak już jest, że im coś bardziej niepolsko brzmi tym większości wydaje się lepsze- a z drugiej polską nazwę łatwiej zapamiętać.

dokładnie, nazwy z francuskiego itp brzmią jakoś tak bardziej markowo i profesjonalnie

Gość merdre
:D:D

Gość tylko ślicznotka

Podoba mi się SENSI. jeśli mogę coś wiecej powiedziec: dla mnie duże znaczenie ma też szyld i mówię całkiem poważnie. Musi być ładnie i starannie zrobiony, żeby się chciało wejść do tego sklepu no i z pomysłem, kolorowo :D zachęcająco

ja niestety noie znam francuskiego, ale mysle ze to nie najglupszy pomysl ja osobiscie lubie nazwy, w których nie od razu wiadomo o co chodzi... skłaniają do zastanawiania się co mogą oznaczać, tajemnicze, od razu zwracają uwage, ale faktycznie powinny byc przy tym w miare proste, żeby przecietny polak mógl je zapamietac. a nazwy typu: u ani;), swiat kremów czy uroda itp od razu kojarza mi się (pewnie nieslusznie) z jakimiś podrzednymi sklepami i brzmia mniej profesjonalnie takie moje zdanie z drugiej strony od razu sie wydaje, ze w takich sklepach o "podrzednych" nazwach są korzystniejsze ceny