Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jewigienij Prochnoff

Flirciarski poranek

Polecane posty

nie noooo tak namiętnie... nie będę przeszkadzać ;)

nigdzie nie idziesz atrka... zostałaś wciągnięta do pokoju...siłą...masz do wyboru pomóc mi rozebrać Vii albo jej mnie ;)

rozpinam Ci koszule wsuwam chłodne dłonie....gładze nimi twój tors wsuwam w rekaw i masuje bicepsy...wtulam twarz rozkoszuje się zapachem.....zsuwam koszule z ramion i nadal wciągam w nozdrza ten silny zapach pobudzenia ;)

hmmm Trudny wybór;) Noo ale Ty jesteś jeszcze odziany "kompletnie" a Viii... cóż... cudowna pół naga kobieta...wygięta w pałąk... łaknąca naszych pieszczot... podchodzę i częstuje ja namiętnym pocałunkiem w czasie gdy Ty rozpinacz jej spódniczkę i ząbkami ściągasz koronkowe pończoszki :D Potem we dwie zajmujemy sie Tobą:) ja zdzieram górę... Vi dół... dzikość... szybkie niecierpliwe ruchy...tak szybko całkiem nagi to jeszcze niegdy nie byłeś...

Vii jedno słowo i zostawię Was sam na sam;)

Biorę Cię na ręce...wtulona we mnie nadal pieścisz moją pierś... siadam w skórzanym fotelu, sadzam Cię na kolanach.... ściągam bluzeczkę... język wsuwa się w rowek pomiędzy piersiami zasłoniętymi jeszcze staniczkiem...ręce pieszczą twoje plecy masując łopatki i kręgosłup... twoje ręce gładzą mnie po karku ściskając go od czasu do czasu... widzę jak twoje sutki staja się sprężyste, jak twardnieją uwypuklając materiał stanika :)... moje spodnie też wskazują, że nie jestem nieczułym draniem ;)...

atrka staje naprzeciw nas ;) cóz za kobieta siedze na Twoich kolanach odwrócona tyłem i zaczynam rozpinac jej delikatną bluzeczkę ;)...piękne jej kształty i te blond włosy opadające na cudownie sterczące wzgórki..... twoje dłonie masują mi piersi..... a ja paluszkami draznie sutki atrki ;) pieknie się pręzą i ciało okrywa dreszcz...widzisz te wdzieki?

widzę i aż coś się we mnie zaczyna gotować ;).... przesadzam Cię na jedno kolano... atrkę sadzam na drugim... patrzę jak ślicznie zajmujecie sie sobą przez chwilkę nie ingerując w Waszą zabawę... tak pięknie wyglądacie razem we dwie...kładę dłonie na waszych udach pieszcząc je delikatnie...

mmmm nasze języczko oplatają twoją szyję... ja prawe uszko Vii lewe... Twoje oczy mówią same za siebie... już nie panujesz nad ruchami.. tak wielka część Twojego ciała pieszczona w jednym momencie... nasz gorace oddechy... z twoim każdym ruchem coraz gorętsze... Viii Twoje oczy... kusisz... zamglone... niespokojna...chodź tu do mnie....

Dropsiku... popatrz... apaszka... zwiążemy Ci oczy... a teraz zgaduj, która dotyka... dwa języczki na Twojej męskości.. wytrzymasz....?

... nie wiem czy wytrzymam ;)... z zawiązanymi oczyma mogę się jedynie domyślać która to z Was.... nie chcę zgadywać... chcę dalej bawić się w takie zagadki...rekami szukam waszych piersi, czuje podniecenie i namiętność wyrażaną przez twardość waszych sutek... gdybym tak mógł popieścić je językiem ... albo ustami....mmmmmmmm.... która z Was wsadza mi paluszek w usta nawilżony sobą ?... chcę jeszcze spróbować tego nektaru...

hehehe nasz słodki Adonisie... nie możesz wiedzieć wszystkiego.... na tym polega magia tej gry... pochylone nad Tobą... Ty tego nie widzisz ale czujesz podświadomie... wzajemnie pieścimy nasz ciała... Vii jaka jesteś delikatna, jak pociągająca... daj mi spróbować... pozwól zanurzyć się w sobie... taak pozwalasz... cudo... użyczmy teraz temu spragnionemu Erosowi naszych piersi... cztery suteczki w jednych ustach... dwadzieścia sprytnych palców pieszczących klejnoty i męskość... oj odleci nam zaraz ten ptaszek... ocierasz sie o niego tyłeczkiem.. zalotnie... Dropsiku nie podglądaj...;) mmmmmmm niezapomniane przeżycia...

nad zapachem uwodzicielskich prefum roznosi się teraz zapach podniecenie słyszysz Dropsiku jękki wzdychania i delikatne szepty....my piescimy sobie sutki a twoje dłonie błądzą miedzy naszymi udami, każdy ruch Twoich palców pobudza nasze zmysły ....napina nam ciała ...nachylam się oblizuje uszelkę Twojego ucha i szepcze...wsadz nam te paluszki...czujesz jak tam mokro? jak cieplutko?:)

Gość hłehłeee
stado zmurszałych intektualnie jełopów tu widzę :classic_cool:

Gość hłehłeee
jaką on musiałby mieć paszczę, żeby cztery sutki się w niej zmieściły buhahaha więcej realizmu:O

hlehle a wiesz co to intelekt??:classic_cool: czy w ogóle wiesz co oznacza słowo zmurszały??:P

Gość hłehłeee
a Ty wiesz, co znaczy słowo 'przenośnia'?:P

ja go nie użyłam :P w przeciwienstwie do ciebie....wyjdz i pocałuj klamkę z drugiej strony....jest stronka dla takich jak ty www.anikino.pl moze jakies malowanki ??:P

Gość hłehłeee
a Ty się lepiej pracą zajmij, bo jeszcze będziesz bruk szorować:D a po pracy życzę Ci zdrowego, udanego seksu z realnym mężczyzną, którego chyba Ci dogłębnie :P brakuje:D

Gość hłehłeee
ech te niewyżyte trzydziestki :classic_cool:

zebys choc miała ćwierc takiego faceta z jakim ja obuje :P a o moje szorowanie bruku się nie martw idz lepiej ty szkołą si.ę zajmij w ferie zaległosci nadrób bo nawet kluczy do szaleu miejskiego nie bedziesz mogla podoawc z barku kwalifikacji :P

Gość hłehłeee
i znowu się nie popisałaś primo - jestem mężczyzną z zacięciem hetero, zatem kierujesz swe życzenia w niewłaściwym kierunku:P secundo - mam trochę więcej lat od Ciebie i naprawdę żałuję, że musisz się wywnętrzać i wyżywać w taki gimnazjalny sposób tu, na forum:P może po pracy wyjdź do ludzi, a na pewno znajdziesz jakiegoś amatora swoich wdzięków:)

ooo rany ty starszy ode mnie??:D:D:D to dinozaury z rozumem dzieciaka jeszcze żyją??:D:D:D:D wiec z tego powodu ci zazdrosc dołek ściska??:P Jestes jak beben afrykanski daleko niesie ale nigdzie nie dociera tak puty ;) jestem na erotycznym jesli ci nie pasuje idz pouczac jakąś malolate jak ma robic orala :P

czesc Jewigienij ;) odkopałes się wreszcie?:)

hihihi jednak nie ma to jak cylindry atrki ;) a ona juz z tesknoty nam tu więdła ;)

A ja dalej niewidomy na krześle prezesa ;) Czółko Jewigienij :). Vii... potyczkę miałaś z jakimś gimnazjalnym \"yntelygętem\" widzę :D

Gość hłehłeee
kto reprezentuje inne zdanie niż to obowiązujace na waszym topiku jest zaraz ignorantem i uczniakiem?:D gratuluję logicznego myślenia. teraz to serio mi was żal, bidne niedopchnięte kobitki nadgryzione już niestety zębem czasu :classic_cool:

zdezelowany facio w podartych gaciach typu "Czesc jestem Janek mam 14 lat" :D:D:D nie mój poziom polemiki Dropsik ;)