Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 17-stka

Kiedy trądzik zniszczy czas?...

Polecane posty

Gość załamana 17-stka

Poddałam się już w walce z trądzikiem...Pogodziłam się z tym faktem teraz tylko czekam kiedy on po prostu zniknie i czy w ogóle tak się stanie...Nie mam już sił z tym walczyć bo dobrze jest prez góra tydzień a potem wszystko wrca od nowa...to bez sensu...Wyżuciłam wszystkie ''cudowne''specyfiki i nie mam już ochoty ani sił dalej walczyć...

Gość _____________________
Bardzo dobrze zrobiłaś - teraz pora na zdrowe odżywianie.

Gość bez paniki
pocieszę cię ja mam 20 lat i dalej mam trądzik:O ostatnio brałam antybiotyk zupełnie nie związany z chorobami skóórnymi i poznikały mi prawie wszystkie syfy więc tak sobie myślę że lepiej z nim walczyć chemicznie

Nie jestes jedyna...Jak wynika z Twojego nicku masz dopiero 17 lat...Ja 18..Wiec niestety ale pewnie jeszcze dluga droga przed nami.A co masz na mysli mowic CUDOWNE SPECYFIKI? Bo jesli kremy i toniki z drogerii to nie zalamuj sie,bo one chyba nikomu nie pomoga.Tu potrzebna jest pomoc dermatologa...-ale dobrego.Bo niestety niewielu takich jest ..

Gość sdrg brz zd
ja mam 23 lata i dalej tradzik...

Gość ja mam 24 i nadal to dziadostw
o.. +pełno śladów, blizn, tusta cera itp. To moze sie nigdy nie skończyć, cyba ze sie zdecydujesz na Izotek lub długotrwałaą kurację hormonalną, która rozwali ci cały cykl. zniszczy watrobę itp a potem jak ją zakończysz to prędzej czy później trądzik wróci....Pociesze Cię tylko że trądzik po 20tce nie jest już tak intensywny... Pomału zamiera pod warunkiem że nie wyciskasz ;)

Gość krishna
dziewczyny ja mam 21 lat i mecze sie z tym dziadostwem juz 5 lat!!! mam przebarwienia, blizny, wyskakuja mi duze ropne i bolace gule, mam pelno zaskornikow i wagrow. wydalam na rozne specyfiki doslownie kilka tysiecy i nic:( i to g*wno nie chce mi zniknac. juz nie wiem co mam robic, mam nawet chora watrobe przez przyjmowanie tych roznych tabletek co niby mialyby mi pomoc:(