Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream9633

Czy z grubasa moze byc super laska? wejdz i odpowiedz, prosze.

Polecane posty

ja dopiero zaczynam :) od jutra ;) dopiero jutro będe w 'wielkim' mieście - a musze kupić jakieś dobre buty..

ja mysle ze wszystko jest mozliwe... ludzie naprawde chudna po 50 kg i nie wszyscy maja wiszaca skóre... mysle ze najwieksza odpowiedzialnosc za to ponosi pospiech i zbyt szybkie chudniecie i skóra "nie nadaza" sie wstepowac...

Gość dream9633
?

Dream - na początku będziesz szybko chudnać, a potem coraz wolniej. Po co od razu zakładac, że bedziesz miec rozmiar 36? Lepiej to robic malymi kroczkami:)

kodus wiec widocznie moze ja zle okreslam swój rozmiar?? heh... ale powaznie takie ciuchy mam mniej więcej...wiadomo że co producent to inaczej.... ale 48-50 to jest max. zreszta ponoć kg to nie wszystko, zalezy kto jak ma budowe i proporcjonalnośc... ja na szczęście jest proporcjonalna :)

no właśnie brzuch i biodra (pupa) mieszczą się tylko w ten rozmiar

Gość smak calvadosu
lata lecą i mam wrażenie, że tylko tyję. Tak cięzko cwiczałam w ostnim miesiącu:( a efektów 0:(

pamietajcie dziewczyny.. powoli i z głowa to wszystko jest mozliwe... "co nagle to po diable " :D

Gość dream9633
? nie mam wyswietlanych odpowiedzi:(

smak... ponoc chwilowy zastój w jakiejs tam fazie dietkowania jest normalny :) musisz przetrwac :*

Gość smak calvadosu
A stosujecie krótkie diety, np 3-dniowe. Wiem,ze to niezdrowe, no i jojo, co o tym myślicie?

Gość smak calvadosu
steffania, dzięki za otuchę, mam nadzieję, że to minie, bo ja tracę zapał:(

zalez jaki teraz nosisz rozmiar:) musle ze nawet rozmiar 40 nie jest zly: ze wtedy juz mozna byc supr laska!! nie wszyscy lubia takie szczuple 36:) ale jesli juz koniecznie chcesz miec taki rozmiar i chcesz naprawde ladnie wtedy wyglaac o poza dieta musza byc koniecznie cwiczenia, moze sprouj tez joge odchudzajaca:) no i ielegnacja odpowiednia!! zeby skora pozniej fakycznie nie wisiala;0 mysle ze w ciagu roku naprade mozna to osiagnac, moze nawet i szybciej;) bo schudnac, to nie sztuka;) ale zeby jeszcze pozniej miec ladne , jedne cialo, to juz nie taki proste:)

Gość smak calvadosu
dream , a ile ty ważysz? zgadzam się z dzieczynami, że stopniowanie przede wszystkijm:)

a co powiecie na ksiązki Gillian McKeith 'jestes tym co jesz'?

Gość dream9633
dzieki za odpowiedzi:) kiedys mialam rozmiar 40:) ale to zaprzepascilam... jeszcze niedawno wazylam 105kg, obecnie waze 99kg:) kazdy kg w dol mnie cieszy:)

Gość dream9633
no i zapomnialam dodac, ze mam 175cm:)

Gość smak calvadosu
kodus, podobno dużo w tym racji, że jesteś tym, co jesz. Nie czytałam tego, ale sama widzę, że ciało często reaguje na to, co jem. Np. jem puste węglowodany, to zaraz ma pryszcze. Znajoma farmaceutka twierdzi, ze cała tajemnica dobrego wygladu tkwi w dobry odżywianiu.

zamówiłam książki tombaka i zamierzam wprowadzić kilka zmian w odżywianiu...

Gość smak calvadosu
drem, dobrze, że idziesz w dół. Ja od pół roku się nie ruszyłam z waga, Kiedys byłam 36 - 7 lat temu, teraz jestem 44-42. Marzy mi sie powrót, ale stare spodnie już dawno wyrzuciłam, bo staram się być realistką. Kodus, mysle, że ta książka to dobty pomysł, moze ja sie skuszę.

Gość smak calvadosu
w tym całym dietowniu najgorzej być wytrwałym - jeśli o mnie chodzi

mysle ze kazdemu na kazdej diecie brak wytrwałości... mi brak do tego samozaparcia i silnej woli...

Gość bu.
ja w pol roku schudlam ze 100kg do 56kg (moj wzrost to 170cm), potem przytylam (OBZARSTWO!) znow do 100kg....w koncu ponad 2 lata temu powiedzialam dosc!wzielam sie za siebie, jezdze na rowerku (100km dziennie) i malo jem.Waze 60 kg i jest mi z tym dobrze,a rower uwielbiam!!! :-D

www.dieta.pl naprawde pomaga.. grube listy to super pomysł.. taka "spowuiedz" pomaga i motywuja inni uzytkownicy :d