Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream9633

Czy z grubasa moze byc super laska? wejdz i odpowiedz, prosze.

Polecane posty

Gość laska vanilii
Do smak calvadosu. Masz racje najwazniejsza jest dieta. Ja ćwiczę dopiero od miesiąca na siłowni, ale Świeta i Sylwester doprowadziły do tego że przytyłam przez ten czas 5 kg !!!!!! Tylko nie piszcie że to mięśnie. Cm też mi przybyło i zrobiłam sie po prostu tłusta. Od 4 dni stosuję dietę i juz ubyło mi 2 kg.

Gość bu.
o dziwo wcale mi skora nie wisi...uzywam balsamow,kremu do biustu i na rozstepy,ktore sa nistety pamiatka ale po ciazy

Gość bu.
szybko schudlam,bo chcialam zrobic niespodzianke mezowi(byl za granica),tylko jak mnie zobaczyl,to stwierdzil,ze jestem za chuda.To nie bylo mile

Gość bu.
za pierwszym razem tylko nie jadlam, troszeczke cwiczen(jakies 10 min. dziennie hehe)

ja zeszlam z rozmiaru 44 co przy wzroscie 156 bylo rozmiarem bardzo duzym zeszlam do 36 a w porywach nawet 34:)

otoz widzisz, ja jestem najlepszym przykladem tego, ze mozna zejsc do rozmiaru 36 z 46/48 nawet. nie mam zwisow, waze 58 kilo i nosze 36/38. uprawiam sport i mam miesne, zero cellulitu i gdyby nie rozstepy to pewnie nikt nigdy nie powiedzialby ze bylam kiedys gruba. tobie tez sie uda tylko daj sobie na odchudzanie sporo czasu, skup sie bardziej na cwiczeniach niz na diecie, powiedz sobie, ze mozesz jesc co chcesz a nie chcesz bo dbasz o figure. po drugie jajk masz chec na slodkie lub chipsy to zdecyduj sie isc na piechote do sklepu oddalonego o minimum 3 kilometry - to jest jakies pol godziny marszu w jedna strone, w dwie godzina a razem kolo 400 kcal wiecej tyle ilme ma paczka chipsow, slodki baton czy inne pierdoly. gwarantuje ci, ze po jakims czasie zauwazysz, ze nie warto marnowac taiego wysilku tylko po to, zeby zjesc. po trzecie twoja dewiza powinno sie stac minimum pol godziny jakiegos ruchu dziennie. nawet cwiczen przed tv. lekka dieta oparta na zalozeniu, ze im naturalniejsze tym lepsze i na bank sie uda. tylko daj sobie czas, zeby nie porobily sie zwisy. no i zainwestuj w zwykla oliwke do masazu po kapieli i myjke sizalowa do masazu pod prysznicem.

Gość dream9633
dzieki za odpowiedzi:0 biore sie do roboty i wiem, ze sie wyrobie do wakacji:)

Gość o jaaaaaaaaa ale czadd wpisujc
ie sie.

Gość klopcks
???????????/

Gość puszysta.ja*
a jak o skore trzeba dbac w odchudzaniu?

Gość masowac balsamami
robic peelingi, oklady kawowe, zimne prysznice, cwiczenia, pic duzo wody, ziol...

mnie sie udalo z rozmiaru 42 na 36(gora wiecej bo mam pokazny biust:D)...czego i Tobie serdecznie zycze:)