Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

RzeczNIEpospolita Babska !!!!

Polecane posty

heh figuś naprawde smigasz z postami ja mam w sumie niewiele , bo tylko na naszym forum, rzadko gdzie indziej:) Powiem Ci ze jak podstawy sie załapie typu , doklejanie tipsób zeby sie powietrze nie dostało , potem trzeba dokładnie wypiłować tips , tak zeby był praktycznie równo z paznokciem i sie nie odznaczał i jak nakładasz zel , to trzeba uważać zeby zie nie zozlał na skóki , bo wtedy szybko powietrze sie dostaje i nieładnie wyglada. ale chyba az takie trudnie to nie tylko teraz siedze i ogladam czesto jak zdobić , na róznych blogach itp. a i jak dziewczyny na solarke przychodza to też sie przygladam:P:P

Asia dzieki :D Wiem zem kolek gdzies sobie wczesniej pisalm na kartce ale ja gdzies zapodzialam, a przypisa jeszcze ani jednego nie zrobilam to nie pamietam :P:P:P

Zaszlam jednak jeszcze na chwile, a tu tyle napisane :P Figus kochana mozesz mowic Krowa :classic_cool: Skad sie wzial nick...? Hmm... Czasem odwalam jakies dziwactwa i wtedy mowimy z kumpelami, ze chyba choroba wscieklych krow mnie ogarnela i tak jakos mi sie to przypomnialo haha :D Co do akrylu i zelu. Nieprawda jest, ze akryl jest naturalniejszy ;) Kochane otoz zel wyglada naturalnie, a co do wytrzymalosci zalezy od plytki. Ja nosze zele i 3 miesiace prawie nosze jedne, dopelniane i nic mi nie odpada :classic_cool: Zdjecia wysle oczywiscie :)

Asiu ,ketonal to juz dla mnie ostatecznosc , ajk juz bardzo boli i musze isc do wc to juz wtedy tak , a zazwyczaj to ibuprom , bo apap to za słaby:) Mysia jak klikniesz na nck Figga to tam ci sie str otworzy i bedzie pisało ile postów

Mysia a ile już masz stron pracki ? :D ja dzisiaj napisałam 87 :classic_cool: tzn 90 % skopiowałam od kogoś a tylko 10 musiałam napisać :P :D i jutro inkasuje 400 zł :classic_cool: które w piątek wydam na gips do szpachlowania, folię malarską i tego typu inne pierdoły :O :P :D Madzia czyli to jednak prawda, że na solarkę tipsiary łażą w większości ? :D :D :D :D :classic_cool: joke :P

Aaa juz iem gdzie sie patrzy te posty na nicka wystarczy kliknac :P Juz chyba spiaca jestem heh. ja mam 2693 :D Kurde wkurza mnie to bo nie widze waszych postow musze ciagle ta jedynke w pasku wklejac wrrrr 😡

ee Madzia to wiedze ze nie jakos strasznie trudno to opanowac tylko napweno trzeba cwiczyc. Myszka klikasz na nick i tammasz ilosc postow tylko od kad jest sie zalogowanym caly czas to posty sie nie nabijaja. Asia no ja sobie wyobrazam co ty musialas sie nameczyc z tym pisaniem:D

Kasiu Ty tez masz sporo postów:) wiecej niz ja:P a nie pamietam która z nas siedzi tu dłuzej:P j a 2 lata a Ty??

Choroba Wściekłych Krów witam nowa kolezanke 🖐️ Asia ja mojej pracy mam az pol jednej strony :D:D:D Kiedys zaczelam pisac i mnie naszlo to siorka zlazla z gory z karmelowka i zem poszla probac, a potem juz wene stracilam. Ale jutro biore sie ostro za pisanie. Tylko kurde tak sie zastanwiam bo tak rznac slowo slowo z ksiazki to chyba nie bardzo ?? Ja mam w planach tak swoim slowami pisac tzn zmieniac to co jest w ksiazce ale nie wiem czy mi to za dlugo nie zajmie :o

Mycha to chyba jakos tak w marczu albo w kwietniu dolaczyła jakos chyba po mnie troche

Madzia eee ty dluzej siedzisz tu niz ja. Ja pamietam jak Cie dziewczyny szukaly tu co nie mialas neta co takie sledztwo robily, to wtedy jakos moje poczatki tu byly :P:P:P

Figunia namęczyłam się bo mnie renca boli :D ale ogólnie to luzik - już mam wprawę w pisaniu wszelkiego rodzaju prac :classic_cool: Madzia no przeca żartowałam :D :D :D Mysia no to dałaś po piździe ehhehehe pół strony ?? babo Ty już od miesiąca piszesz :D :D ja bym w miesiąc 2 całe prace jak nic walnęła :P eee a kiedy sie bronić chcesz w ogóle ? :D

Ja juz nawet nie pamietam kiedy dokladnie. Wiem ze jakos weszlam tu tyle co tabsy zaczelam brac i my z P na gumkach jechali co mnie Asia zlinczowala i pozegnala gestem na dzien dobry takim ooo -------> 🖐️ :D:D:D:D:D:D:D:D

Asia wez mnie nie stresuj, ja mam zamiar sie bronic w czerwcu :P I mam nadzieje ze sie wyrobie do tego czasu. Z czescia teoretyczna sie nie boje bo mam ksiazki, gorzej z praktyczna bo ni mom jeszcze zadnego biura rachunkowego :o

Hahahhaha Mysia kurna wszystkie mi wypominacie, że Was niemiło przyjęłam :D :D Ty , Figaa i któraś jeszcze :P :D a ja przeca taka milusia jestem :D nie no do czerwca to może zdążysz - jeżeli oczywiście tempo przyspieszysz bo jak będziesz pół strony na 3 tygodnie pisała to do czerwca będziesz miała jakieś 10 stron ehhe :classic_cool:

Ej wiecie co odkad nie biore tabsow to normalnie moje libido jest I klasa :D:D:D formalnie P wymieka przy mnie :D

Nie no tak szczerze to calosc teoretyczna planuje do niedzieli napisac i mam nadzieje ze mi sie uda. A pozatym z kim bym nie gadala to u mnie nikt prawie nie zaczal pisac :D

Asiu ja na poczatki nie narzekam:) dla mnie miła byłaś:) i nawet zapraszałaś zeby zostać:P o ile dobrze pamietam:) Krowa, nie wysyłaąś wczesniej , ale Teraz ma:) bardzo ładna dziewczyna z Ciebie:)hehe ja to nie mam co sie do Ciebie porównywać nawet:P zaraz wysle moje fotki:)

Kolorowych :D No Madzia chociaż jedna mnie wybiela :D :D Mysia do niedzieli teorię ? czyli rozumiem jakieś 2 rodziały ? czyli jakieś 60 stron ? uuuu nie wydaje mi sie :P :D :D :classic_cool: