Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NALEWAJKA

CO MOZECIE POWIEDZIEC O KOZIOROZCACH?

Polecane posty

Gość NALEWAJKA

jakie sa?? jakie inne znaki zodiaku pasuja do nich np lew?i tak ogolnie co wiecie na temat koziorozcow...

"Pan Koziorożec: Jeżeli jakiś gentleman w towarzystwie nie da się rozbawić nawet najlepszym żartem, nie reaguje na komplementy, pije niechętnie byle co, zapala jeden tani papieros od drugiego, zamyśla się tępo i nie reaguje na piękne kobiety, jest to Koziorożec. Pozbawiony fantazji, luzu i dystansu do świata, zamyka się w sobie stając się coraz bardziej nieatrakcyjny fizycznie i psychicznie. Niechlujny, nieelegancki, nie potrafiący cieszyć się niczym, zamęcza najbliższe otoczenie nie potrzebnymi uwagami. Podejrzliwy pedant liczy zapałki i zaznacza ilość alkoholu w butelkach. Potrzeby ma minimalne i przekonany o własnych racjach, usiłuje pozbawić swoich bliskich radości życia. Seksualnie nie istnieje. To co nazywa życiem erotycznym, to ponura gimnastyka z niekochanymi kobietami. Ich wygląd jest obojętny, on ma tylko swoje problemy. Kochać nie potrafi. Często impotent. Fanatycznie przywiązuje się do dziwnych idei. Z czasem staje się niebezpiecznym maniakiem bez instynktu samozachowawczego. Może da się chętnie ukrzyżować, albo podpala się pod byle pretekstem pod Konsulatem USA. Uciekać jak najdalej. Stalin astrologii." :P

Gość NALEWAJKA
haha no dobrze a co o pani koziorozec?

Pani Koziorożec: Ambitna kretynka. Nadpobudliwa onanistka, tępa histeryczka. W życiu jej nie idzie. Łapie się za wszystko i wszystko robi źle. O ile śpiewa, to najwyżej wyje, o ile jest projektantką mody, jej czołowym osiągnięciem jest pokrowiec na syrenkę w łowickie pasy. O ile zajmie się sztuką, ma najwyżej wystawę pośmiertną i to na prowincji. Jest posępna, zupełnie pozbawiona poczucia humoru i dobrego smaku. Żyjąc w świecie pozorów udaje popularną diwę. Łypiąc łakomie dookoła, prowadza się z młodzieńcami o predylekcjach niekoniecznie heteroseksualnych. Dzidzia piernik, od której mężczyźni uciekają po dwóch dniach z najbliższym kolegą lub wstępują do klasztoru. O ile ma dziecko, acz o to trudno w związku z jej wybitną nieatrakcyjnością, dziecko to ma gorzej niż nieszczęśni bohaterowie powieści Dickensa. Brudne i smutne patrzy na swoją samotną matkę, słaniającą się z chorej ambicji. Skąpa, uparta, podskakująca niczym galwaniczna żaba, co osiągnie - zniszczy sama. Kończy jako wyliniała laleczka w różowej czapeczce, kupująca sobie miejsce na niegustowny grobowiec z płaczącym cherubinkiem.

Żona: Koziorożec: Skąpa, zakompleksiona, przyziemna i niekobieca, zwykle zajmuje się jak najtańszym prowadzeniem swojego smutnego, pozbawionego fantazji domu. Wokół niej jest zawsze brzydko i posępnie. Jej świat składa się wyłącznie z poświęceń, obowiązków i rachunków. Choćby miała 20 lat - zamartwia się wysokością przyszłej emerytury. Gotuje ciężko i bez wyobraźni, oszczędza na każdym produkcie. Dzieci marionetki w wyrośniętych ubrankach muszą myć ręce 50 razy dziennie i składać skarpetki w kancik. O mężu nie ma co mówić, bo przy pierwszej okazji ucieka. Mąż Koziorożec: Tchórzliwy i zakompleksiony, ociężały pan Koziorożec jest chodzącym wyrzutem sumienia. Żeni się dość wcześnie z jakąś brzydką koleżanką z klasy lub krewną, bo ładnych i inteligentnych kobiet się boi. Jego dom jest odarty z romantyzmu i czułości, a on sam nieustannie kontroluje czystość i domowe wydatki. Chorobliwie zazdrosny, podejrzliwy i nudny, nie lubi kontaktów towarzyskich, gdyż wymagają, niestety pewnych nakładów finansowych. Urodzony pesymista, rozpatruje pewne zagadnienia mogące wyniknąć z karygodnych zaniedbań domowników. O ile ucieka w pracę, jest spokój dopóki nie skończy, i wtedy znowu męczarnia.

Gość uparte zawziete
i wszystko wie najlepiej :P

Gość ja pierdzielę
ale jestem okropna..... ale mąż jeszcze nie zwiał.... Lwy nie pasują do Koziorożca bo one lubią otaczac się rzeczami pięknymi, drogimi i ekskluzywnymi, słowem wszystko na pokaz a Koziorozec to ani ktoś kto błyszczy w towarzystwie ani ktoś z kim mozna się pokazac czy pochwalic

Gość uparte zawziete
"a Koziorozec to ani ktoś kto błyszczy w towarzystwie ani ktoś z kim mozna się pokazac czy pochwalic" ani ktos z kim w ogole mozna zyc :P

Gość Rany Juleko co chodzi O
Mervin -- Wszystkiego naj...naj ... podobno miałeś wczoraj urodziny ? Kurde , nie możliwe :O:D Jeśli Twój opis miałby być prawdziwy to nie jestem koziorożcem :O:D Kobieta koziorożec : - uparta , wie czego chce , bywa zarozumiała, zawsze dąży do wyznaczonego celu , lecz nigdy po trupach . Najczęściej go osiągając . Nie lubi gotowa , chodź potrafi smacznie :P Uwielbia sprzątać chodź nie jest pedantką . Ma zdrowy dystans do siebie , czasem zbyt pewna siebie :P:D Uparta jak osioł :O:D Typ narcyza :O:lubi wyrażać własne opinie na temat innych . Ma zawsze własne zdanie , trudno je zmienia . Kocha dzieci i pielęgnuje ognisko domowe :) Wady - nie posiada :P:D A tak poważnie ...zbyt pewna siebie :O

Gość ja pierdzielę
wypraszam sobie Koziorożce są ambitne i pracowite, moze faktycznie sztywne w obejściu, ale za to bardzo uczuciowe, to że ktoś nie od razu daje serce na dłoni nie oznacza że nie czuje i nie przeżywa... ja jestem strasznie uczuciowa ale muszę sobie człowieka oswoic zanim mam odwagę się przed nim otworzyc, wtedy jak się otwieram to na całego nie znacie się na Koziorożcach, widzicie tylko to co na zewnatrz, a u nas Kóz więcej w środku niż na zewnątrz się dzieje

Gość ja pierdzielę
a sprzątac nienawidzę !!!!!!!!!!! chora jestem jak mam to robic

Gość Rany Juleko co chodzi O
No ...to git ..:D Lubie sprzątać ...Uwielbiam ...:D bardzo mnie to odpręża :D Gotować nie znoszę:O może dlatego , że jeść tez :O:D

Gość ten tego ten
Jak wyglada Koziorożec? Trudno rzec, gdyż zniknął wzorzec. Podobno przypominał wielbłąda.... Trudno się dziwić, ze zniknął- bo któż chciałby tak wyglądac???

Gość dziwneee
Włąśnei trwa sezon urodzinowy wśród moich znajomych - początek stycznia.Co chwile są jakieś urodziny! Żeby nei skłamać to od 7 stycznia począwszy chyba z 10 osób się nazbierało.. Sami mężczyźni - koziorożce. I z tego co piszecie...to absolutnie NIC się nie zgadza!!!!!!! Nie wiem gdzie jest błąd... Ale moi znajomi koziorożce, to dusze towarzystwa, osoby inteligentne i mega ambitne. Osoby super atrakcyjne fizycznie z obłędną fantazją! No i do tego niesamowici kobieciarze.... :P ...dlatego rozbawiło mnie hasło: "seksualnie nie istnieje" buahahahahaha! :P:P aaa, no i nigdy w życiu nie zapalą taniego papierosa..ani tnaiego alkoholu nie wypiją... Ja nie wiem...ten horoskop jakiś dziwny, czy jakieś neitypowe koziorożce wokół mnie...?? ;)

Gość kili mili
ja jestem koziorozcem i dobzre mi z tym, jestem nie ufna i tez mi z tym dobrze, mam tylko sprawdzonych przyjaciol, i uwielbiam gotowac sprzatac an dwa razy, uczuciowa moze i jestem ale za dziecmi nie pzrepadam:)

Gość cała prawda
Bo Koziorożce z grudnia są ZUPEŁNIE inne od tych ze stycznia.... już się wielokrotnie o tym przekonałam

Gość koziorozec kobieta
ja opisze siebie: - podchodze do wielu rzeczy z dystansem - w milosci najpierw czekam na krok faceta - facet musi sie o mnie dlugo starac ale jak stwierdze ze to TEN to bedzie wiedzial ze oplacalo mu sie walczyc o mnie - jestem troche skryta - lubie towarzystwo, imprezy ale dusza towarzystwa nie jestem - kolega powiedzial ze wygladam na "niedostepna" co bardzo mnie zdziwilo bo tak nie jest - w pewnych sytuacjach jestem niesmiala - jestem ambitna choc z uplywem czasu to sie lekko zmniejsza - jestem stala w uczuciach---- facet moze mnie byc pewien - jestem atrakcyjna fizycznie-- u plci przeciwnej widze czasami lek przed podejsciem do mnie jak cos mi sie przypomni to napisze:)

koziorozec to moj nazeczony- to wspanialy czlowiek znamy sie juz 10 lat a lwem jestem ja

Gość koziorozec kobieta
aha i jeszcze to: - jestem inteligentna - leniwa. zabieram sie do wszystkiego na ostatnia chwile. ale jak juz sie zabiore to robie to dobrze i rzetelnie - jestem powazna ale nie mruk - nie lubie gotowac ale jak zabiore sie za gotowanie to zawsze upichce cos dobrego i sie wkrecam - lubie praktyczne rzeczy. nie lubie duperelek np szklanych slonikow itp - lubie markowe ciuchy - w łózku na razie nie za ciekawie-- chyba musze sie bardziej otworzyc na partnera..

Gość sorry teoria a ile
daj mi swoje kilogramy 😭 chętnie przyjmę :)

Gość coś w tym jest mam w rodzinie
4 koziorożce i WSZYSTKO SIE ZGADZA u kobiet już CAŁKOWICIE😡