Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczqo

MÓJ CHŁOPAK NIE CHCE LODA!!

Polecane posty

Gość słoneczqo

Czy to jest normalne? Dużo razy czytałam, że faceci TO uwielbiają za to on mówi że nie chce że to jest obrzydliwe i że takie rzeczy robią tylko ku*wy ale jeśli on chce mi strzelić minete to nie ma żadnych oporów. Jak go przekonać do zmiany zdania? pomóżcie

Gość Piotrek_Pn
Zrób mi loda

Gość nono/
tez kiedys znalam takiego,nie lubil tego i juz....ale mnie uwielbial piescic oralnie

Gość NO COZ....
nie przekonasz!!ja nie mam tego problemu z moim ale koleznak tez mi mowila ze jej facet nie chce.Nie uprawial z nia nawet zbyt odwaznych pozycji itp.i caly czas gadal ze tak robia kur...ja sie nie uwazam za taka no ale coz!!no i mowil ze nie jest mu to potrzebne a po czasie wydalo sie ze jezdzil na kur...bo chyba raczej kazdy facet ma ochote na cos wiecej niz tylko bzykanie w jednej pozycji..?!tlumaczyl sie tym ze on ja kocha ze jest matka ich dziecka i ze nie wyobrazal jej sobie robiacej loda!

Gość mój
tez kiedys nie chciał. ale jak mu raz wzięłam z partyzanta to polubił;)

Gość słoneczqo
Mówi, że woli batona.

ale wy macie dziwaków Spotkałem się z sytuacją ,że dziewczyna odsuwała mi głowę od psipsi bo uważała że jest to nie higieniczne ale facect że nie chce loda to jestem zszokowany bo uważa że tak robia k.u.r.w.y Jak on może tak twierdzić o wszystkich kobietach ktore to robią.To są faceci o zwichrowanej osobowości musicie uważać na takich bo nie wróży to dobrze na przyszłość

Gość co to jest psipsi
????????????????????????????????? :O:O:O

masz racje mnie nigdy do głowy nie przyszło swoja dziewczyne z ktora baraszuje na różne sposoby trakowac jak kurwe bo ona chce poznawac moje ciało?

Gość jakiś tam facet ma rację
uważaj na niego (tzn. swojego faceta) coś z nim nie tak - chodzi o podejście do kobiet - przecież on właśnie powiedział że większość z nich uważa za kurwy (ciebie też skoro już to z kimś robiłaś albo nie daj boże to lubisz) isnieje coś takiego jak "syndrom madonny" u facetów ze skrzywioną psychiką, i niedojrzałym podejściem do seksualności - idealizują oni partnerkę i nie pozwolą jej na takie "brudne i poniżające" zachowania seksualne tacy "mężczyźni" bardzo często odwiedzają burdele bądź zdradzają żony z kimś innym tłumacząc że robią to z szacunku dla nich - bo ich ukochana i czysta żona nie jest od tego żeby robić z nią to co się robi z "kurwami" - bo od zaspokajania są właśnie kurwy to jest skrzywione podejście do seksualności (często wynika z wychowania) - i NIEZDOLNOŚĆ do prowadzenia udanego życia seksualnego z osobą którą się kocha - po prostu facet może uważać że ty jesteś od miłości i celebracji twojej "czystej" osoby a od robienia mu loda to ma kurwy, bo nie będzie ciebie poniżał jednym słowem - chore bo gdyby po prostu nie lubił orala to by powiedział że nie lubi, a nie że każda która to robi to kurwa

Gość Kazdy robi to co lubi..
moze po prostu z nim pogadaj i powiedz ze bardzo chcesz i ze to wcale nie jest upokarzajace, tylko chcesz mu w ten sposob pokazac jak jest Ci bliski? i ze chcesz sprawdzic jak to jest, a twoim najwiekszym marzeniem jest sprawienie mu jak najwiecej przyjemnosci na jak najwiecej sposobów:P Inna rzecz pobawcie sie w panią i niewolnika, zawiaz mu oczy, zwiaz rece i mu zrob po prostu. Jak sie nie spodoba to wiecej nie zrobisz...

Gość ONA 43
Cześć Wszyskim !!! 🌼 Tak sobie czytam te wypowiedzi i powiem Wam coś o sobie . Jestem mężatką 22 lata , ma dwojkę dzieci 21 i 19 lat. Jak poznałam mojego męza to za miesiac poszedł do woja. Pisalismy listy , w pierwszym roku był tylko raz na urlopie , w drugim ze 3 razy. Jak wyszedł z woja moi rodzice postawili mi ultimatum : albo planujecie ślub , albo sie rozchodzicie , nie bedą czakać , az się coś wydarzy i bedę w ciąży. A przecież nie kochaliśmy się , byłam wychowana w rodzinie wierzącej . Co za głupota - jak dzis to pisze to sama sie stukam w czoło , boze gdzie ty wtedy byłeś ? dziś każdemu z dzieci bym radziła pomieszkać trochę osobno z drugą osoba , zanim by się mieli pobrać , antykoncepcja jest naturalna teraz , nie temat tabu jak u mnie w domu. Ale wracając do tematu tego forum: po ślubie jakież było moje zdziwienie , gdy mój maz nie uprawiał rzadnej gry wstępnej , zero przygotowania , od razu wlazł na mnie i zgwałcił mnie i tak co noc po kilka razy. Nie pieścił mnie nigdy , sam też siebie nie pozwolił dotknąć , to było dopiero tragiczne. Nie zawsze miałam ochotę na takie poddaństwo , ale wtedy zaczynała się przemoc i nasze szarpaniny , nie odpuścił mi nawet jak byłam w ciąży , naprawde łzy mi się teraz leją po policzkach jak to wspominam. Nie miałam oparcia w rodzicach , powiedzieli , ze sama wybrałam , smutne to było , wierzcie mi. Gdy mu nie pozwalałam na sex , wstawał z łóżka i budził mi niemowlę , potem szedł spać i mówił mi tylko , ze jak nie mam co robić , to już mam. Aurat na roczek niemowlaczka okazało się że znów jestem w ciąży z drugim dzieckiem , mimo , ze brałam leki antykoncepcyjne , jak pech to pech. Po porodzie postanowiłam skończyć z tym. Nie pozwoaliłam więcej na zbliżenie męza , koniec , znienawidziłam go , bo nigdy nie porozmawiał ze mną na ten temat , tylko wrzeszczał , ze tak ma być jak on chce i koniec. Były awantury , zamykałam sie na klucz z dziećmi w pokoju obok i tak przez kilka lat to trwało , teraz jest już tyle lat i wyobrażcie sobie , nie kochałam sie z nim przez 19 lat. Mieszkamu razem , bo nie miałam gdzie z dziećmi odejść , pracujemy zawodowo oboje , choć przez wczesne lata dzieci byłąm z mini razem w domu. Wciąż mam zamiar zacząć jeszcvze raz nowe życie z kimś ionnym , ale wiecie jak to jest. Zawsze patrzy się na dzieci , nie na siebie. Muszę się przyznać , że ja nie byłam tak wierna i od czasu do czasu przez te ostatnie 5 lat czasem udao mi się spędzić miło czas w tiowarzystwie mężczyzny znanego oczywiście i było wspaniale. Naprawdę , tyle jest we mnie miłości i taka potrzeba sexu , róznych nie znanych pozycji i nowinek , nawet raz popróbowałąm sexu analnego i było wspaniale . I takie są koleje ludzkiego losu , nie wszystko jest takie jak byśmy chceli.

Gość smutna jest twoja historia
:o

Gość robiee lod amour
pisior stryja smętnie wisi

Gość sexafir
a moja nie chce mi robic ;/

Gość też znam taki przypadek
Mój kolega z pracy twierdził że żonie to nie wypada aby mu robiła loda - od tego są prostytutki. Dziękuję za taką moralność i pseudo-szacunek do partnerki :O Może ten Twój też tak Cię "szanuje"?

To mu nie rób. nie wie co traci. moj bez tego nie może życ i robię to bo chce i nie uważam sie za kurwę

Gość Katjaaa22
mój chłopak też nie chciał. Kiedyś jak spytałam go o powód odpowiedział,że nie wiem czy dla mnie to jest przyjemnością czy po prostu traktuje loda jako powinność wobec niego. Wyjaśniłam mu,że chce a nie muszę;p i teraz jest spoko :)

Gość On30trojmiasto
Ona 43: - szacunek i pełen podziw. Poświęciłas całe swoje życie dla dzieci - -mam nadzieję ze chociaż potrafia Ci to wynagrodzić. Szkoda ze tak późno znalazłaś sobie przyjaciela/kochanka - bo rozumiem że nie o sex tylko chodziło. - podejrzewam że młodszy? "Mąż" nic nie podejrzewał jak stosowałaś anty a nie spałąś z nim? aż soe wierzyc nie chce że takie zwierzęta jak twoj maż chodzą po świecie.

A ja uważam, że \"ONA 43\" bardzo głupio zrobiła i zniszczyła życie sobie, a i pewnie także swoim dzieciom. Powinna odejść od takiego faceta - dzięki temu i ona miałaby spokojne życie, a i dzieci nie widziałyby w domu przemocy. Nie uważam, że to było dobre - to żadne poświęcenie dla dzieci, tylko zgotowanie im okrutnego losu. :(

Gość ewamaj
moj byly chlopak tez nie lubil orala wiec to nei az tak dziwne

Najwidoczniej bardzo Cię szanuje, autorko jeżeli bardzo Ci na tym zależy a wierze że tak to powiedz swojemu mężczyznie że " pragniesz dać mu w ten sposób przyjemność,nie czujesz się przy tym poniżona i chciałabyś w ten sposób urozmaicić wasz sex"

Gość Pomoge
dziewczyno ciesz sie ze masz takiego faceta ;) Mala ilosc facetow nie chce by jego kobieta robila mu loda ale to tylko z szacunku dla niej ja znam duzo facetow i szczerze mowia ze nigdy by swojej ukochanej nie dali do buzi lub zlali sie na twarz w najgorszym przypadku do ust :/.Tak wogole nie robilam tego nigdy i nawet bym sie nie przelamala chociaz nigdy nie mow nigdy :/.A bylam w 3 letnim zwiazku ::) pozdrawiam

Gość elisss
Zamien sie ze mna :/

Gość LODY
moj nie chcial sprobował i dalej nie chce...he moze ja nie umiem robic dobrze lodzika? ale minetki robi zajebiste...