Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczqo

MÓJ CHŁOPAK NIE CHCE LODA!!

Polecane posty

Może religia mu tego zabrania i dlatego nie lubi. :O Nie patrz na innych, chyba twój facet jest ważniejszy. Czujesz potrzebę obcią̣gnię̣cia ? Czy, co, że jesteś tym aż tak zmartwiona.

Gość Misek 32
Nigdy bym nie dał dziewczynie tego zrobić bo je szanuje a takie cos kojarzy mi sie zle i z obrzydzeniem . I nie pisze tego jako 16 latek a 32 latek który wie czego chce i nie da nigdy dziewczynie tego spróbować . Minetke uwielbiam ale loda w życiu nie dam ,i nie uważam że to jakies skrzywienie czy coś w psychice tylko uważam że to poniżające . Babkom nie dogodzisz ...jesli tak bardzo chcesz loda zrobic to idz zrób ale normalnego loda

Gość lody śmietankowe
nie mogłabym być z facetem, który ma do tego taki stosunek, że to poniżające...przecież robienie tego komuś kogo się kocha jest normalne!! ja mam ochotę na to i zboczenie na tym punkcie i przykro by mi było gdybym nie mogła mu tego zrobić :( i gdyby mnie tak obraził i poniżył nie pozwalając na to :( w takim razie minetka też jest poniżająca dla ciebie? bo powinno to iść w 2 strony a nie w tylko jedną..

Gość lody śmietankowe
dlaczego to wam sie tak źle kojarzy..przecież to nie ma nic z p****lami wspólnego - bo nie ma znaczenia co się robi ale z kim i dlaczego. wystarczy że będziesz miał czystego penisa to nie będzie obrzydliwe :P dziwne masz podejście do szacunku..

Gość tommi32
Powiedziałem dziewczynie wprost : Będe chciał loda pójde na k***y i wiecie co zrobiła ? rzuciła sie na mnie i zaczeła wycałowywac . A przeciez nie powiedziałem nic specialnego . Czasami mnie dziwi zachowanie pewnych babeczek . Powiedziała ze to skarb itp .... poczułem sie dziwnie . Wiem wiem jestem z***biscie skromhy ale tak mam od zawsze.

Gość gość
Moj chlopak z ktorym juz dwa lata sie spotykam nie chce zebym mu loda robila ale pewnego dnia gdy bylam u niego i bylam tylko z jego ojcem to mu loda zrobilam ale naprawde takiej paly jeszcze nie mialam w buzi