Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymamzamoment

czy to normalna zazdrosc?

Polecane posty

Gość on ma racje
bo uwazam, ze jesli kocham kogos to jestem zainteresowana tylko nim, szanuje go , na rozne sposoby to wyrazajac. jest dla mnie jedyny. i nie potrzebuje miec w galerii bylych.

Gość do - on ma racje
nasza-klasa to portal dla znajomych a nie dla kochanków nawet byli faceci są znajomymi co w tym niejasnego? bo nie mogę zrozumieć... a może on nie tyle nie potrzebuje ale chce, bo to znajome? Bierzesz pod uwagę, że ludzie są różni? Ja mam w galerii byłych, bo się z nimi lubię - mój ffacet ma w galerii byłe z tego samego powodu nadal nie rozumiem gdzie tu powód do zostawienie kogoś w cholerę? To jest właśnie próba kontrolowania kogoś "a jak nie, to nara". Wymagając od innych, by myśleli jak my - wykazujemy się skrajnym egoizmem a związek też nie na tym polega

Gość on ma racje
mysle, ze slabo go kochasz. i jestes jeszcze bardzo mloda. ale zycie cie nauczy, ze tak z ta tolerancja to nie nalezy przesadzac. to nie sa stare listy czy zdjecia, to sa rzeczy ktore dzieja sie w czasie rzeczywistym. ale przekonacie sie, kto mial racje.

Gość do - on ma racje
Mam 28 lat i kocham go w taki sposób jak on mnie - nie wymagam od niego, by wyrzucił kumpele - bo to jest oznaką młodości i bynajmniej nie lat przeżytych ale niedojrzałości emocjonalnej

Gość do - on ma racje
wypad podszywaczu

Gość on ma racje
ludzie - robcie co chcecie. trzeba miec szacunek do partnera. najpierw jestescie takie tolerancyjne, a potem sie wyplakujecie na forum.

Gość do - on ma racje
A dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego wora? Niniejszym poświadczaś, żeś faktycznie niedojrzała. Chyba już nie mam ochoty dyskutować z etykietką. Dobranoc i życzę Twojemu facetowi, byś szybciej dojrzała.

Gość on ma racje
podszywaczu - pozdrawiam cie, ale mojego stylu wypowiedzi nie podrobisz:)

Gość do - on ma racje
Miłość nie polega na szantażu i myślę że im szybciej to zrozumiesz, tym lepiej będzie się działo w twoim związku.

Gość on ma racje
nie wstystkich do jednego wora. ale czesc , to juz starczy.

Gość policzkase

sprawa kontrolowania w naszym zwiazku jest duzo glebsza i zwykle ustepowalam ale nie robie nic złego i nie uwazam by dodanie bylego faceta do znajomych bylo powodem do zerwania tak jak podkreslalam nie moge udawac ze go nie znam bez powodu odrzucac zaproszenie ... moj juz teraz ex nie ma za wielu przyjaciol i znajomych i stroni od ludzi ze wzgledu na niego nie odwiedzamy tez moich kolezanek nie wychodzimy na wspolne spotkania uwazam ze zaczyna przeginac w niebezpiecznym kierunku i dlatego sie sprzeciwilam

Gość holeraprzezh
i bardzo sdobrze

Gość florapol
chory człowiek

Gość kikakikal
to zaborczosc

Gość o matkoooooo palant

Gość dziewczyno
dobrze sie stalo uciekaj gdzie pieprz rośnie

Gość ukochanaaarada
nie to nie jest normalna zazdrosc tak jak mowisz to proba kontrolowania szantazu i dominacji

a tak wygladala wczoraj koncowka naszej rozmowy: xxx (15-01-2008 23:04) jestes? yyy (15-01-2008 23:04) jestem xxx (15-01-2008 23:04) wiec napisz mi tylko jak przelejesz pieniadze xxx (15-01-2008 23:04) mam twoja koszule nocna poza tym xxx (15-01-2008 23:05) nie wiem co z nia zrobic yyy (15-01-2008 23:05) wsadz w paczke i wyslij xxx (15-01-2008 23:05) ok xxx (15-01-2008 23:05) kiedy przelejesz pieniadze? yyy (15-01-2008 23:05) hehe yyy(15-01-2008 23:05) jak najszybciej xxx (15-01-2008 23:06) ok baw sie z innymi ale juz za swoje xxx (15-01-2008 23:06) a nie za moje yyy (15-01-2008 23:06) xxx (15-01-2008 23:06) wiec jak przelejsz to napisz yyy(15-01-2008 23:06) ok xxx (15-01-2008 23:06) odpowiem ci czy doszly xxx (15-01-2008 23:06) powinny isc kolo jednego dnia yyy (15-01-2008 23:06) ok xxx (15-01-2008 23:06) zeganj

Gość monolit
co to za frajer bez jader?

Gość ja tam nie mam
konta i nikt mi głowy nie suszy

Gość pikaczu1
wywal konto i znajomych założ burkę i do garów

Gość uuuuuuuuuuu

Gość turten
rzeczywiście uuuuuuuu

Gość goliznawesola
dziewczyno nie on jeden jest taki popie.... faceci maja to do siebie ale nie ustepuj

Gość misiakasiamisia
pewnie na dobre ci wyjdzie to zerwanie czego ci zycze z całego serca

Gość hytrac
znalazlam temat w wyszukiwarce bo moj facet wczoraj zrobil mi scene o usmiech do kelnera twoj zachowal sie beznadziejnie zrywajac sadze ze to wykret bo nikt nie zrywa z zazdrosci raczej robi sie sceny i awantury