Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleee ilpaa

mowil ze kocha, a okradl mnie

Polecane posty

Ale żeście się nakręcili. Zaczęło się od historii, gdzie kobieta została jawnie okradziona przez faceta, któremu ufała i którego kochała, a stanęło na obrazie Komiczne pod kołami samochodu. Wybaczcie, ale po co w takiej sytuacji, kiedy on pod tymi kołami wciąż spoczywa, jego kobiecie te pieniądze?? Ma dać w łapę sanitariuszom, by mu nie podali pavulonu?? :P Kobiety, jak są w związku, to chcą wszystko na 100 %. 100% zaufania, 100% spędzania wspólnie czasu itp. itd. I awantura, kiedy tego nie dostają :) A mężczyźni nie. I dlatego kobiety siedzą na kafe i wylewają łzy za kolejnym dupkiem, który je rzucił, a mężczyźni mają lepsze zajęcia

komiczne moja ty rozważna i romantyczna w jednym wściekłość i piana na twoim pysku przekonują mnie że zostałeś TRAFIONY ZATOPIONY hehe komiczne utonął:D:D:D:D:D

\"Komiczne, ty szczurze, nie rozumiesz tego ? Strata pieniędzy to najmniejsza strata.\" ciekawe, że te wszystkie uduchowione i empatyczne osoby z Kafe, życzą mi zawsze najgorszego i wyzywają od najgorszych :D Cóż za wrażliwosć :D Jestem pod wrażeniem... A co do cytatu - fajne zdanie... Fajnie sie je pisze.... Mozna sie wtedy poczuć takim uduchowionym, zuepłnie oderwanym od materializmu... Powiedz to autorce, która jak sama pisze, ma fatalną sytuacje finansową i delikatnie mówiąc leży i kwiczy.. Ps jest i oola, której przypadkowo udało sie odejsc od faceta debila i teraz moze doradzac na forum by inne kobiety tego nie robiły i dawały kolejne szanse... :D:D Bo jak pokazuje Jej przykład, doswiadczenia zdobyte przypadkowo, nie uczą niczego :D

hehe gosia27, trafne podsumowanie :) w zasadzie nic dodac nic ujac poza tym ze komiczne ma racje a sie robi tu z niego jakiegos schizofrenika :P :P

widac z tego i innych przykladow ewidentnie ze mezczyzna i kobieta nie nadaja sie za bardzo do wspolnego zycia bo inaczej patrza na swiat. i stad sie biora potem lamenty babskie i wqrwieni faceci :P :P

Kwiatek, zapewniam Cię ze istnieja całkiem rozsądne, co nie chca wszystkiego wiedzieć i mieć na 100%:P:P:P Komiczne ma talent do rozjuszania gniazda szerszeni i tyle:D

nefrytowa a to dobrze bo po swoim doswiadczeniu i naczytaniu kafeterii mozna akurat inne wrazenie odniesc (a te stad to głoœne sš mocno :P) a komiczne to talenciarz niezly, ten topik to az z wypiekami czytałem :D :D

Kwiatek - nadają się, nadają tylko trzeba się umieć dogadać, a nie gadać każde do siebie :) Mój facet ma swoje konta, ja swoje. Nie znam jego pinów do kart i nie spędza mi to snu z powiek. Pewnie, gdybym potrzebowała takiej wiedzy, to bym ją otrzymała, ale nie potrzebuję. Zakupy robimy wspólnie, żadne z nas nie wylicza drugiego z każdej złotówki. Większe wydatki ustalamy razem. Powiem więcej - sama założylam mu konto, żeby mógł sobie tam składać pieniądze na wyprawy w góry. Na które jeździ beze mnie notabene :P

nie no pewnie masz racje, w sumie na kafe pare rozsadnych glosow kobiecych sie pojawilo. moze ja jakis zrażony jestem :o moja byla zawiedziona mocno sie zrobila kiedys jak zasugerowalem kiedys osobne spedzenie wolnego czasu (wakacje) :P

Gosia, jedna z niewielu normalnych:) Ja uznaję ze istnieje prywatność w związku, do niej zaliczam pocztę, komórkę, gg, konta i piny:P, nie grzebanie po rzeczach itp. I nie, nie rozumiem, tej takiej wiedzy o wszystkim, bo to mi zakrawa na jakąś kontrolę czy coś w tym rodzaju. Może dlatego że dla mnie facet nie jest całym światem a ja nie jestem kobieta-bluszcz:P

Gość ooIga
Komiczne, serce już za mną tęsknisz? Twoje nadinterpretacje rzucają mnie na kolana po prostu jest i oola, której przypadkowo udało sie odejsc od faceta debila Między debilizmem a squrwysyństwem jest taka przepaść jak między chłopczykiem komiczne a mężczyzną który nie musi sobie tego bez przerwy udowadniać drogą dokopywania cytuję " głupim pindom" :P

hihi a mialem podsumowac co poniektore stad jako kobiety-bluszcze, a tu nefrytowa sama mi z ust wyjelas :P

Mój czasem wyjeżdża na 3-4 miesiące :) Beze mnie :P:P Powinnam siedzieć i rwać włosy z głowy, że woli z kolegami w 30 stopniowym mrozie po górach łazić, zamiast ze mną przy kominku siedzieć :P Ale ja jestem dziwna, więc się nawet cieszę, że on spełnia swoje marzenia :)

Gość trele mele dudtki
nie czekaj do piatku z pojsciem na policje, zbieraj chociazby najmniejsze dowody...ale i tez nie przejmuj sie banda frustratow ktorzy to zamiast cos madrego powiedziec to zmieszaja Cie z blotem za Twoj blad...a wiesz dlaczego tak robia? Lepiej sie czuja wtedy w ich gownianych sytuacjach...nawet nie wiem czy to nauczka mozna nazwac...po prostu nie wyczulas czlowieka i zle trafilas, nie daj sie tylko zbic z tropu przez tych ktorzy rzucajac tutaj jaka to Ty jestes glupia i inne takie po to zeby im sie mokro w gaciach robilo z podniecenia ze lezacemu mozna dowalic...idz na policje

Gość nie czytalam calego topicu
a jedynie kilka pierwszych wpisów- nie wiem czy już ktoś to napisał ale chyba za dużo autorka nie zdziała na policji, sama podała pin i kartę więc jakby nie patrzeć mogła się liczyć z tym, że facet może wyjąc kasę. Przykre, że przejechałaś się na swoim partnerze (jeśli w ogóle można go tak nazwać) ale będziesz mieć nauczkę na przyszłość.

Gosia, masz normalne podejście:D Ja mam troche swoich zainteresowań i cholery bym dostała jakby ktoś mi zabraniał je realizować, pojechać gdzieś (sam nie pojedzie bo go to nudzi, wiec ja tez mam niejechać). A na drzewo:P

autorka niech na policji zgłosi kradzież pieniedzy bez jej zgody, w sumie co jej to szkodzi. nawet taki dowod przyjecia zgloszenia sie przyda pozniej jak gosc dalej cos nabroi (nie wiem czy na karte mozna cos nakrecic oprocz wyplaty z bankomatu)

nefrytowakotka - dokładnie :) Mam swoje psje, nie nudzę się sama ze sobą :P potrafię się sobą zająć, czasem potrzebuję pobyć sama :P Podróże też uwielbiam, ale ośmiotysięczniki nie dla mnie :D No za zimno i już :P A jak jego to kręci, to niech jedzie. Dlaczego nie??

jeśli o mnie chodzi to wolność w związku to nie kaganiec i nieznajomość haseł, ale możliwośc podania haseł wiedząc że ktoś i tak ich nie wykorzysta bez potrzeby a na wakacje osobno będziemy jeździć może za parę lat bo jeszcze się sobą nie znudziliśmy i najlepiej bawimy się w dwójkę na jakichś egzotycznych wysepkach:)

Cóż, wszystko to jest nawet nie kwestia zaufania, a rozsądku. I powiem tylko ze mozna sie przejechać będąc z kimś 1 rok i 15-20 też. A po co?

la_parisienne - ale żeś sie uparła tych haseł... Ja nie mam potrzeby rozgłaszania moich pinów i innych takich. I ich znajomość nie jest dla mnie wyznacznikiem dobrego związku.

nefry ... pewnie że można, ale ja wolę zakładać przez 20 lat że się nie przejadę i się przejechać, niż zakładać 20 lat że mogę się przejechać i traktować partnera podejrzliwie zresztą tutaj mowa o "przejechaniu się" finansowym, które w sytuacji normalnego małżeństwa jest raczej niemożliwe, w razie rozwodu dzieli się wszystko ja tam się nie boję, bo po prostu nie wyobrażam sobie żeby w moim związku kiedykolwiek taki problem mógł zaistnieć, oboje pracujemy w podobnych zawodach, zarabiamy podobnie, nasze rodziny również mają zbliżony status materialny więc nie wiem kto na co mógłby się połakomić:D

I jeszcze jedno :) Możecie mnie zjechać wszystkie niepoprawne romantyczki :P Mam zaufanie do swojego faceta - zresztą bez zaufania nie da się razem być. Ale... wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Podkreślam - zdrowego :)

Gosia... a podanie twojemu facetowi PInu czy hasła to według ciebie rozgłaszanie? dla mnie istnieja 2 rodzaje zaufania: 1 nie daję więc nie ukradnie (zajrzy, nadużyje zaufania,przeczyta) 2 daję bo wiem że nie ukradnie (zajrzy, nadużyje zaufania,przeczyta) i tyle:) PS ja tam nikomu nie mówię jak ma wyglądać jego związek, ale dziwi mnie jak przychodzi do mnie sąsiadka skorzystać z internetu bo jej laptop padł a coś tam musi wysłać, ja się pytam co z laptopem jej męża? a ona na to że nie zna jego hasła :D no jaja jak berety:D

Może rozgraniczymy coś... nie mma zahasłowanego kompa ani gg. Korzystałam z komputera i laptopa swojego faceta i miałam dostęp do zawartości. Ale on nie znał hasła na moje liczne poczty:D ani ja na jego. I ok.

no to już bardziej normalne nefrytkowakotka:) u mnie ma wszelkie hasła bo tak naprawdę używam tylko jednego, więc wiadomo że wszędzie zadziała. A na moja pocztę mógłby włazić kiedy chce, bo i tam są tam jedynie treści dozwolone:) a mnie jego poczta ani ziębie ani grzeje bo smaruje tam tylko ze swoimi znajomymi, których i tak widujemy co weekend ciągle o tym samym:) natomiast naszych kart bankomatowych używamy zamiennie i ogólnie są wspólne. Konta też. Tak jak kluczyki do samochodów.

Ja tez nie mam hasła na kompie - i na dodatek moja luba ma dostęp do głównej skrzynki - bo otwiera sie automatycznie w komunikatorze tlenowym.. ale ona tez nie sprawdza mi maila bo szanujemy prywatnosc... i wlasnie jest tak jak u przedmówców - zaufanie, ale w granicach rozsądku..

la_parisienne - wszystko mówisz z taką pewnością... Wiem, wiem, wiem... Musisz być jeszcze bardzo młoda, jeśli wierzysz, że coś jest na zawsze i na wieczność. W życiu nie ma gwarancji na nic. Ani na zdrowie, ani na miłość, ani na szczęscie... Dzis Twój facet może Cię kochać i nosić na rękach, a za rok bzykać Twoją sąsiadkę, budować dom za Twoje pieniądze, a Ty założysz topic - jak on mógł i co ja teraz zrobię. Ano mógł, bo jest tylko i aż człowiekiem... Ale oczywiście życzę Ci byś nigdy się na nikim nie przejechała :) My mamy dwa kompy. Bez żadnych haseł dostępowych. Nie potrzebna mi sztuczna blokada, szanuję jego prywatność bez tego.