Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC _ ŻADNEJ POLSKIEJ ŻENADY I DICHO _ COŚ Z KLIMATEM!!!

Polecane posty

ooo Metallica też fajny pomysł :) Ja jeszcze wygrzebałabym coś z Closterkellera albo Artrosisa hmmm

Już ja tam przemycę conieco. Metallica będzie na pewno i jeszcze niektóre kawałki Jorna Lande - solo i w różnych konfiguracjach.

Gość wodeckiego oczarowanie
Każdemu wolno kochać - J. Połomski albo Z tobą chcę oglądać świat Wodeckiego wiem, wiem, że mam coś nie teges z tym Wodeckim;)

Jak Eurowizję mogła wygrać grupa Lordi z Hard Rock Hallelujah, to ja mogę też przemycić parę mocniejszych kawałków na weselu, albo nie mocniejszych - ale takich ułagodzonych - jakieś ballady itp. O! A Chris Cornell np? I jego przeróbka Billy Jean?!

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ooo mi się pomysł z metallicą bardzo podoba. a dj to moim zdaniem dobry pomysł, o ile się ma rodzinkę ktora sama ruszy do zabawy. a co do ogólnie muzyki to nie trzeba puszczać od razu "jesteś szalona" żeby bawiły się wszystkie pokolenia...wystarczy przeplatać hiciory z młodości 3 pokoleń...babciom się spodoba Denis Roussos czy Szczepanik, a rodzicom Turnał Grechuta czy choćby Czerwone Gitary i nie trzeba się zniżać od razu do poziomu "jesteś szalona" "majteczki w kropeczki" i "kanikuły" żeby wszyscy się bawili.

Gość może Metallica
z takich mniej dyskotekowych a jednocześnie niezbyt ostrych można jeszcze dorzucić Aerosmith, Evanescence, Guns'n'roses, Led Zeppelin, Meat Loaf, Red Hot Chili Peppers, REM, The Doors, Bon Jovi, Lenny Kravitz, Maroon 5, The Cure...

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
mi się bardzo podobają propozycje może Metallica ze swojej strony do menu muzycznego daje pod rozwagę pomysł żeby puścić np 4 kawałki pod rząd starego dobrego rock&rolla...u mnie przez te kilka piosenek bawili się dosłownie wszyscy

Gość GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Dzięki Dzięki Dzięki B. fajne rady. Na pewno skorzystam.

leonard cohen - dance me to the end of love doro - fur immer (akurat ona jest w klimatach) turtles - so happy together - nie wiem jednak jak tanczyc do tej melodii

Gość hdsjakjdhaksjjjjjjjjdhhhhkaa
my bedziemy mieli :K.Skrzynecka i R.Janowski "ten którego kocham" cudowne:)

Gość dogosia25
i Ty będziesz moją panią GRECHUTA

Gość zającączek
jak dla mnie toi klasyka sie sprawdza - nad pięknym modrym dunajem, albo fale dunaju, albo jakis inny walc - nie zadne buraczane piosenki ze słodziutkim tekstem a jak chcesz z tekstem, to "what a wonderful world"

Gość zającączek
moze moon river

Gość ugggggggggggg
Leonard Cohen - Tańcz mnie po miłości kres , super :)

Myślę, że jednak będzie to: More Than Words EXTREME i nie będziemy się zapisywać na kurs tańca, tylko tak się "pobujamy".

Gość Sandra21
more than words-bardzo ładne. pierwzy taniec to coś pięknego i bardzo trudno dobrzć odpowiednią piosenkę:(

Gość GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
No, niestety! Nie będzie More Than Words, bo się Panu nie podobało. Stwierdził, że za bardzo mu się kojarzy z mocno opitymi imprezami. I jego koledze też. Oczywiście nie omieszkałam powiedzieć, gdzie mam to, co myśli jego kolega (fakt, będzie zaproszony na ślub). Ale przyznałam mu rację, że to nam się obojgu kojarzy nie tak, jak powinno. Jak sobie tak nad tym pomyślałam na spokojnie, to mi się skojarzyło, że mi ta piosenka kojarzy się z samochodem, a raczej z chorobą lokomocyjną, której dostaję za każdym razem jadąc samochodem. Wtedy sobie włączam płytę, na której akurat ten kawałek Extreme jest pierwszy i sobie podśpiewuję do tego, aż mi mdłości przejdą. Urocze...... :D

Gość GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Stanęło na tym, że ma to być coś romantycznego, ale nie smutnego. Zaczęłam sobie w związku z tym przypominać swoje szczenięce lata - podstawówkę, początek liceum i coś mi się tam przypomniało. W każdym razie, to mamy 3 kawałki do wyboru: 1) All 4 one - I swear (szalałam za tym w podstawówce, bodajże) 2) Kool & the gang - Joanna (to akurat zaproponował ktoś na forum) 3) Julie Cruise - Rockin' back into my heart (uwielbiam Twin Peaks, a to jest chyba jedyny taki słodki kawałek z tego serialu - mój faworyt wśród tych 3)

Gość WONDERFUL TONIGHT

Gość Heaven Bryana Adamsa
Sama miałam podobny problem, bo słucham podobnej muzyki, co ty. Wybraliśmy Bryana Adamsa - Heaven (bardzo fajnie się do niej tańczy). Zastanawialiśmy się jeszcze nad: Goo Goo Dolls Iris Aerosmith I don't wanna miss a thing

Gość GRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ok. Muszę przysiąść, może w weekend i posłuchać tego, co tu proponujecie, bo nie wszystko kojarzę. Dzięki :)