Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuuuuuuuutta

cholera jasna....

Polecane posty

Gość tuuuuuuuutta

miałam sobie przyjaciela od kilku lat...on mial dziewczyne stałą...u mnie różnie to bywało...po 7 latach naszej znajomosci on mi zaproponowal sex bez zobowiazan....stiwerdzil ze kocha swoja dziewczyne ale ze nie daje mu ona zbytniej satysfakcji w łóżku i ze ja zawsze go pociagalam. Odmówilam i powiedzialam mu zeby do tego nie wracał bo nie chce by rozwalił nasza przyjaźń.Mimo tego zawsze gdy sie spotykamy on wraca i prosi...ostatnio przyszedl taki wystrojony..pytam mu sie a ty co taki wystrojony a on na to :" w koncu przyszedlem do Ciebie..chcialem ci sie podobac" matko...czuje ze to koniec naszej przyjaźni...

Gość tuuuuuuuutta
chciałam jakos to załagodzic...i zeby bylo po staremu..no ale nie udaje mi sie...:/ uwazacie ze powinnam to jednak zakonczyc?

chyba, zechcesz zrobic prezent jego dziewczynie, żeby sobie odreagował i lepiej mu sie z nią potem zyło;) może kiedys będzie można wrócić do przyjaźni, ale na dzisiaj to chyba lepiej dać jasny konselwentny przekaz, żeby nie miał watpliwości, ze to nie zabawa w kotka i myszką albo kokieteria ale żul! Pozdrawiam:)